Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

С приятели на Жребеца
Re: С приятели на Жребеца
оооо тая платика бая голяма бре ... аз повече от кило и 200-300 не съм хващал там ... Вие къде бяхте ?

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Според мен са под боровата гора от страна Нова загора, ако греша ме поправете.Брей то тази година само хубави репортажи започнаха , а все така да е цялата ...
-
- сериозен играч
В петък с колегата Ванко(prokop4o) отидохме да похвърляме на туистер,защото имахме инфо,че е тръгнала бяла риба.Около 08 ч. бяхме вече "на вода",имаше мини панаир от лодки и започна якото мятане.Около 14 ч.излязохме на раздумка при колегите Живко(pivkoto) и Добри(rsvd) от Сливен и Пешо от Нова Загора и като се замяткаха едни ракии работата се утече.Да ама аз нали съм шофьор само се облизвам и към 17 ч.не изтраях и пак влезнах да хвърля силикона .Работех с 4м карбонов телескоп с малка акция и тънък брейд,зелен туистер около 7-8 см,който бях напръскал с някакъв препарат на "БАРАКУДА" активиращ хищниците.И .........нещо,като ми грабна туистера едни аванси,едни чудесии,около 15 мин.борба и ..........кепнах една 3 кг. платика.Един колега от съседна лодка направо се изуми,заяви,че за пръв път вижда платика да лапне силикон.Vankata написа:Красив излетА платиката е направо уникална
![]()
![]()
На каква стръв удари?
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Джапанката е уникална
а за излета само благородна завист.

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
-
- вече хвърля и на тежко
Чудесно време, чудесна компания, чудесен риболов

Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
Преди години, когато бе разрешен риболова до канала за топлата вода на ТЕЦ 2, на туистер разтрелях платиките и каракудите, бях втренчен ама нали си лапаха дърпах като див!HAZART написа:В петък с колегата Ванко(prokop4o) отидохме да похвърляме на туистер,защото имахме инфо,че е тръгнала бяла риба.Около 08 ч. бяхме вече "на вода",имаше мини панаир от лодки и започна якото мятане.Около 14 ч.излязохме на раздумка при колегите Живко(pivkoto) и Добри(rsvd) от Сливен и Пешо от Нова Загора и като се замяткаха едни ракии работата се утече.Да ама аз нали съм шофьор само се облизвам и към 17 ч.не изтраях и пак влезнах да хвърля силикона .Работех с 4м карбонов телескоп с малка акция и тънък брейд,зелен туистер около 7-8 см,който бях напръскал с някакъв препарат на "БАРАКУДА" активиращ хищниците.И .........нещо,като ми грабна туистера едни аванси,едни чудесии,около 15 мин.борба и ..........кепнах една 3 кг. платика.Един колега от съседна лодка направо се изуми,заяви,че за пръв път вижда платика да лапне силикон.Vankata написа:Красив излетА платиката е направо уникална
![]()
![]()
На каква стръв удари?

- Добата©
- разбира нещата
много готино се получи само ме е яд че хазарта и прокопчо неможаха да останат вечерта но ще има и друг тираж пак ще я направим 

-
- кандидат преподавател
Ей изтървах го аз този излет ама нямаше как....лозето не чака
От тък нататък съм на линия другари мой ,евала ви за релакса

От тък нататък съм на линия другари мой ,евала ви за релакса

- prokop4o
- ще става разбирач
едно немога да разбера защо когато до обяд не мога да хвана риба все се прибирам с махмурлук?
много готино си прекарах респект към всички

много готино си прекарах респект към всички
-
- сериозен играч
Приятна компания с риба

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- новобранец
много хубаво колега ,6те ходя и аз на този язовир ако може да ми препора4а6 каде да ида става дума за 6аран
- Skorpi
- сериозен играч
Е за такова дзверо ми е мечтата за сега съм стигнал до 2+ ама тая година ще го гоня 3+ то
Благородно ви завиждам , другият път още повече

Благородно ви завиждам , другият път още повече

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.