Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мнение на един редови потребител!
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Мнение на един редови потребител!
Нормално е да намалят теми и мнения.Доста неща се изписаха, разисквани са много монтажи, техники, тактики и др.Просто потребителя влиза в някой подфорум и чете това което му трябва. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
НЕ СЪЖАЛЯВАЙ за някои "големи майстори"(дървени философи).Всичко могат само те,всияко знаят само те,със два чивта са само те,.....е стига де!!!
А за това че рядко пишем мнения,е заради такива потребители.Като са толкова добри да дават частни уроци.
Има много "пичове" които дават и на нас (аматьорите)полезна информация---къде,кога,как!
А за това че рядко пишем мнения,е заради такива потребители.Като са толкова добри да дават частни уроци.
Има много "пичове" които дават и на нас (аматьорите)полезна информация---къде,кога,как!
-
- сериозен играч
Модерирано
Боса
Помолих нещо? Като не ти се дава не дей, никой не Ви е довел на сила!
Боса
Помолих нещо? Като не ти се дава не дей, никой не Ви е довел на сила!
+1 и от менd_bozhkov написа:koki написа:Привет и от мен![]()
Факт е,че преди около година в форума имаше страшно много и интересни теми, не само в магазина и спам темата.
От едно известно време темите намаляват, факт.![]()
Консуматорите са много повече от хората които пишат, а това че имало спорове и единия си го мерил с другия не е точно така.
Точно в тези спорове се ражда истината!
Успех на всички, дано форума отново потече с пълна сила
+1
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- сериозен играч
Капоне,аз съм прав,ти го знаеш,но не ти стиска!!!!!!!! 

Всеки е прав за себе си
А за да си прав и за другите трябва да ги убедиш в нещо (в някоя твоя мисал )
А за да си прав и за другите трябва да ги убедиш в нещо (в някоя твоя мисал )
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Узуне , искрено се радвам че не те познавам ! Радвай се и ти и се надявам никога да не разбереш защо спрях да показвам риби и пр. още от времето преди ти да разбереш че изобщо съществуват риболовни форумиyzyna написа:...Примери бол,да споменавам ли богопомазания г-н Павел Иванов,който си мисли,че спининга се изчерпва в границите на примамки от 10-15гр.и в крайна сметка не е показал нито една риба,...

пп - новият ми подпис мъ кефи ама многу

пп2 - винаги се радвам кога некой определено се мисли за вече много стар , много дал и много капацитетен

пп3 - ако си пущил тая тема лично зарад мен много се радвам че толкоз много мъ обичкаш р`иаш ли

пп4 - нещо ми е много интересно да знам какво е писало в мордерираното мнение

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- сериозен играч
г-н Иванов,обръщам се така към вас,защото не ви познавам,дали е за добро или за зло,то времето ще покаже!С нищо не опровергахте моите наблюдения,това за алкохола мога да ви кажа,че аз пия доста по нарядко от вас,в смисъл 2-3пъти в годината,та ако и вие сте като мен с алкохола,перфектно!
Захапах вас не случайно,просто от вашите лекции струи една всезнайност,една мощ,все едно друг няма право на мнение!Оценявам това което сте направили за бедни души,като мен,но все пак монетата има и друга страна!Страна която вие неискате да приемете.Във Вашия регион е логично да се търси пастърва и клен,но при нас при положение,че имаме река като Марица,няма какво да си говорим повече!
А относно въпроса,дали съм стар или нов потребител,тва ми е през оная работа!!!!!!!!!!!Пред компа не се става рибар,както съм ви споменавал по рано,аз имам около 200-излета на спининг и тролинг през годината,ако вие ми се похвалите с тази цифра,шапка ви свалям!
Захапах вас не случайно,просто от вашите лекции струи една всезнайност,една мощ,все едно друг няма право на мнение!Оценявам това което сте направили за бедни души,като мен,но все пак монетата има и друга страна!Страна която вие неискате да приемете.Във Вашия регион е логично да се търси пастърва и клен,но при нас при положение,че имаме река като Марица,няма какво да си говорим повече!
А относно въпроса,дали съм стар или нов потребител,тва ми е през оная работа!!!!!!!!!!!Пред компа не се става рибар,както съм ви споменавал по рано,аз имам около 200-излета на спининг и тролинг през годината,ако вие ми се похвалите с тази цифра,шапка ви свалям!
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги.Моето скромно мнение е че тук ни е събрало едно-единствено нещо,а именно любовта към любимото ни хоби.Не мисля че тук има какво да се дели,да се определя кой е по-по-най,кой е малък и кой голям.Мисля си че всички сме равни,за всички важат определени правила и вместо да се карат колеги могат да си помагат по всякакъв начин.Ако мислите че някой се прави на велик просто не му обръщайте внимание,все пак всеки има право на мнение и самочувствие.Не мисля че дългия зимен сезон през който повечето от нас седят пред компютъра трябва да е причина за караници и обиди,напротив това е момента за приятни спомени с любимият ни риболов.Аз лично се радвам че съм част от този форум,а пък в крайна сметка нещата са такива каквито сами си ги направим.Искам само да пожелая на всички успешен риболовен сезон и всичко най-хубаво и още веднъж да кажа,че това е само и единствено мое мнение.
+1!koki написа:Привет и от мен![]()
Факт е,че преди около година в форума имаше страшно много и интересни теми, не само в магазина и спам темата.
От едно известно време темите намаляват, факт.![]()
Консуматорите са много повече от хората които пишат, а това че имало спорове и единия си го мерил с другия не е точно така.
Точно в тези спорове се ражда истината!
Успех на всички, дано форума отново потече с пълна сила
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- indalo
- фен клуб-скобар
Напълно подкрепям бат Венци. Но доколкото си спомням всяка година към края на зимата се получава така. Да се надяваме, че с затопляне на времето позитивните теми ще започнат да нарастват.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
И мнение на още един редови потребител - никога не се вземайте чак толкова насериозно.На никого пустия риболов не му е прехрана и животоспасяващо семейството занятие.И много е тъжно,ако този форум ви запълва целия светски живот и липсата на непрекъснато нови теми в него ви натъжава до степен на революционност.Навсякъде в живота има хора,които се изживяват по определен начин.Бъдете толерантни - всеки има право на "изхвърляне",т.е.мнение - това е форум,а не партийно събрание по делови ред.Кво да кажа - за повече от две години,от движение ме наобидиха без много да му мислят,във вихъра на чистата емоция: Токсина ме изкара "комунист скапан"и се закани дами е.е майката;Киро ме изкара "педал";Павел Иванов - "бракониер" ,Бутника какво ли не ме нарече и кво сега - да напускам форума ли?Дреме ми на шишарката -тук съм заради риболова,а не за признание или нежно отношение.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Струва ми се ,че това ще бъде поредната заключена тема ?!

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- разбира нещата
Колеги и тука сме всички с едно хоби а това е риболова.Един мой приятел каза:"бате аз за толкова години много хора видях да се изпокарат заради риболова"а той е за да ни радва а не да ни скарва.
Черпа всички с тва мое любимо парче...Много добре се релаксира с него повярвайте ми
http://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho
Черпа всички с тва мое любимо парче...Много добре се релаксира с него повярвайте ми

http://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много ми е полезен форумът, много приятелства ме свързват с него, но наистина сега това е различен форум, от онзи в които се регистрирах преди няколко години.
Полезни теми и мнения е трудно да се пишат, тъй като почти всичко е изписано. Мога много да напиша за форума, но не ми е работа. Всеки сам може да си прецени за себе си. До колкото знам никои не е насила тук.
Полезни теми и мнения е трудно да се пишат, тъй като почти всичко е изписано. Мога много да напиша за форума, но не ми е работа. Всеки сам може да си прецени за себе си. До колкото знам никои не е насила тук.