Мнение на един редови потребител!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Мнение на един редови потребител!

Мнение от snegk »

Нормално е да намалят теми и мнения.Доста неща се изписаха, разисквани са много монтажи, техники, тактики и др.Просто потребителя влиза в някой подфорум и чете това което му трябва. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
dimitar.zaprianov
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar.zaprianov »

НЕ СЪЖАЛЯВАЙ за някои "големи майстори"(дървени философи).Всичко могат само те,всияко знаят само те,със два чивта са само те,.....е стига де!!!
А за това че рядко пишем мнения,е заради такива потребители.Като са толкова добри да дават частни уроци.
Има много "пичове" които дават и на нас (аматьорите)полезна информация---къде,кога,как!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Модерирано
Боса

Помолих нещо? Като не ти се дава не дей, никой не Ви е довел на сила!
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

d_bozhkov написа:
koki написа:Привет и от мен :D
Факт е,че преди около година в форума имаше страшно много и интересни теми :D , не само в магазина и спам темата.
От едно известно време темите намаляват, факт. :evil:
Консуматорите са много повече от хората които пишат, а това че имало спорове и единия си го мерил с другия не е точно така.
Точно в тези спорове се ражда истината!
Успех на всички, дано форума отново потече с пълна сила :(

+1
+1 и от мен
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Капоне,аз съм прав,ти го знаеш,но не ти стиска!!!!!!!! :wink:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Всеки е прав за себе си
А за да си прав и за другите трябва да ги убедиш в нещо (в някоя твоя мисал )
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

yzyna написа:...Примери бол,да споменавам ли богопомазания г-н Павел Иванов,който си мисли,че спининга се изчерпва в границите на примамки от 10-15гр.и в крайна сметка не е показал нито една риба,...
Узуне , искрено се радвам че не те познавам ! Радвай се и ти и се надявам никога да не разбереш защо спрях да показвам риби и пр. още от времето преди ти да разбереш че изобщо съществуват риболовни форуми :wink: Ако ти липсва нещо писано за по-тежък спининг то си сбъркал от кой да се жалиш , вервай ми !

пп - новият ми подпис мъ кефи ама многу :D

пп2 - винаги се радвам кога некой определено се мисли за вече много стар , много дал и много капацитетен :idea:

пп3 - ако си пущил тая тема лично зарад мен много се радвам че толкоз много мъ обичкаш р`иаш ли :goodman:

пп4 - нещо ми е много интересно да знам какво е писало в мордерираното мнение :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

г-н Иванов,обръщам се така към вас,защото не ви познавам,дали е за добро или за зло,то времето ще покаже!С нищо не опровергахте моите наблюдения,това за алкохола мога да ви кажа,че аз пия доста по нарядко от вас,в смисъл 2-3пъти в годината,та ако и вие сте като мен с алкохола,перфектно!
Захапах вас не случайно,просто от вашите лекции струи една всезнайност,една мощ,все едно друг няма право на мнение!Оценявам това което сте направили за бедни души,като мен,но все пак монетата има и друга страна!Страна която вие неискате да приемете.Във Вашия регион е логично да се търси пастърва и клен,но при нас при положение,че имаме река като Марица,няма какво да си говорим повече!
А относно въпроса,дали съм стар или нов потребител,тва ми е през оная работа!!!!!!!!!!!Пред компа не се става рибар,както съм ви споменавал по рано,аз имам около 200-излета на спининг и тролинг през годината,ако вие ми се похвалите с тази цифра,шапка ви свалям!
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Здравейте колеги.Моето скромно мнение е че тук ни е събрало едно-единствено нещо,а именно любовта към любимото ни хоби.Не мисля че тук има какво да се дели,да се определя кой е по-по-най,кой е малък и кой голям.Мисля си че всички сме равни,за всички важат определени правила и вместо да се карат колеги могат да си помагат по всякакъв начин.Ако мислите че някой се прави на велик просто не му обръщайте внимание,все пак всеки има право на мнение и самочувствие.Не мисля че дългия зимен сезон през който повечето от нас седят пред компютъра трябва да е причина за караници и обиди,напротив това е момента за приятни спомени с любимият ни риболов.Аз лично се радвам че съм част от този форум,а пък в крайна сметка нещата са такива каквито сами си ги направим.Искам само да пожелая на всички успешен риболовен сезон и всичко най-хубаво и още веднъж да кажа,че това е само и единствено мое мнение.
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

koki написа:Привет и от мен :D
Факт е,че преди около година в форума имаше страшно много и интересни теми :D , не само в магазина и спам темата.
От едно известно време темите намаляват, факт. :evil:
Консуматорите са много повече от хората които пишат, а това че имало спорове и единия си го мерил с другия не е точно така.
Точно в тези спорове се ражда истината!
Успех на всички, дано форума отново потече с пълна сила :(
+1!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Напълно подкрепям бат Венци. Но доколкото си спомням всяка година към края на зимата се получава така. Да се надяваме, че с затопляне на времето позитивните теми ще започнат да нарастват.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

И мнение на още един редови потребител - никога не се вземайте чак толкова насериозно.На никого пустия риболов не му е прехрана и животоспасяващо семейството занятие.И много е тъжно,ако този форум ви запълва целия светски живот и липсата на непрекъснато нови теми в него ви натъжава до степен на революционност.Навсякъде в живота има хора,които се изживяват по определен начин.Бъдете толерантни - всеки има право на "изхвърляне",т.е.мнение - това е форум,а не партийно събрание по делови ред.Кво да кажа - за повече от две години,от движение ме наобидиха без много да му мислят,във вихъра на чистата емоция: Токсина ме изкара "комунист скапан"и се закани дами е.е майката;Киро ме изкара "педал";Павел Иванов - "бракониер" ,Бутника какво ли не ме нарече и кво сега - да напускам форума ли?Дреме ми на шишарката -тук съм заради риболова,а не за признание или нежно отношение.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Струва ми се ,че това ще бъде поредната заключена тема ?!
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Колеги и тука сме всички с едно хоби а това е риболова.Един мой приятел каза:"бате аз за толкова години много хора видях да се изпокарат заради риболова"а той е за да ни радва а не да ни скарва.
Черпа всички с тва мое любимо парче...Много добре се релаксира с него повярвайте ми :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Много ми е полезен форумът, много приятелства ме свързват с него, но наистина сега това е различен форум, от онзи в които се регистрирах преди няколко години.

Полезни теми и мнения е трудно да се пишат, тъй като почти всичко е изписано. Мога много да напиша за форума, но не ми е работа. Всеки сам може да си прецени за себе си. До колкото знам никои не е насила тук.
Заключено

Обратно към “Разни”