Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Организация за НС 7
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Организация за НС 7
Няма да чакам първи Любо да се изкаже, ще кажа каквото се сещам като начало.
Не е лощо все пак да уточним горе доло колко народ ще присъства. Вече се знае мястото и датите, така че всеки може да потвърди присъствие с 95% сугурност. Да преброим колко шатри ще носиме. За правила да не отваряме дума, че се ипокарахме миналия път, ще спомена само: без стрелби с огнестрелно оръжие, използването на летящи фоерверки в нетрезво състояние и никакво каране на коли след пиене. Ако съм пропуснал нещо важно да ме допълни някой. Любо, кажи колко парета да съберем за тоалетни, ако ще има, и вземи кажи някаква цена моля те, каквато щеш за такса, щот иначе много ше се дърляме тука. Само ти можеш да ни спреш на време, преди да се е почнало. Всички те познаваме и ти знаем отношението по тази точка, но моля те още един път спри нещата още в началото и кажи таксата.
За незнаещите официална вечер се определя не заради новобранците стриптизьори, а защото доста колеги ще доидат само за една вечер и е желателно да има официална дата за да можем да се съберем всички поне за една вечер. Поради факта, че доста хора ще празнуват 6 с роднини и приятели, предлагам да не се гласува за тази дата. Събота вечер 8 ми се струва най подходящо, поне аз гласувам за тогава. Нека всеки като потвърди присъствието си да гласува тук не с анкета.
Аз ще нося една шатра.
За сега това се сещам, допълваите.
Не е лощо все пак да уточним горе доло колко народ ще присъства. Вече се знае мястото и датите, така че всеки може да потвърди присъствие с 95% сугурност. Да преброим колко шатри ще носиме. За правила да не отваряме дума, че се ипокарахме миналия път, ще спомена само: без стрелби с огнестрелно оръжие, използването на летящи фоерверки в нетрезво състояние и никакво каране на коли след пиене. Ако съм пропуснал нещо важно да ме допълни някой. Любо, кажи колко парета да съберем за тоалетни, ако ще има, и вземи кажи някаква цена моля те, каквато щеш за такса, щот иначе много ше се дърляме тука. Само ти можеш да ни спреш на време, преди да се е почнало. Всички те познаваме и ти знаем отношението по тази точка, но моля те още един път спри нещата още в началото и кажи таксата.
За незнаещите официална вечер се определя не заради новобранците стриптизьори, а защото доста колеги ще доидат само за една вечер и е желателно да има официална дата за да можем да се съберем всички поне за една вечер. Поради факта, че доста хора ще празнуват 6 с роднини и приятели, предлагам да не се гласува за тази дата. Събота вечер 8 ми се струва най подходящо, поне аз гласувам за тогава. Нека всеки като потвърди присъствието си да гласува тук не с анкета.
Аз ще нося една шатра.
За сега това се сещам, допълваите.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Събота вечер да е официалната част - звучи добре. 
Аз потвърждавам присъствие...на 95%, останалите 5% са за ако вали.
Шатра нямам...респективно - няма да нося.
Относно таксата...хм...т'ва как ще стане? Едни ще са там за няколко часа, други - за една вечер, трети - за повечко...та как ще стане с тази такса?...пропорционално на присъствието?
Или такса само за тия, които ще ловят риба?
Любака така или иначе няма да каже и дума за пари...така че давайте да си решаваме нещата ние.

Аз потвърждавам присъствие...на 95%, останалите 5% са за ако вали.

Шатра нямам...респективно - няма да нося.
Относно таксата...хм...т'ва как ще стане? Едни ще са там за няколко часа, други - за една вечер, трети - за повечко...та как ще стане с тази такса?...пропорционално на присъствието?

Или такса само за тия, които ще ловят риба?

Любака така или иначе няма да каже и дума за пари...така че давайте да си решаваме нещата ние.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Аз живот и здраве в сряда вечер съм там.
Ще нося 1 шатра.
За такса най добре да се плаща еднократна на стената щото предният път някой хора се покриха!!!
Мисля да си напълна багажника подобаващо с консумативи че картера да ми е нависоко... да не го счупа като колега миналата година, ма той сам си е виновен .Сигурно е носел малко ракия в багажника и предницата му не е била достатъчно високо...
Гала вечерта мисля че в събота е най добре.

Ще нося 1 шатра.
За такса най добре да се плаща еднократна на стената щото предният път някой хора се покриха!!!
Мисля да си напълна багажника подобаващо с консумативи че картера да ми е нависоко... да не го счупа като колега миналата година, ма той сам си е виновен .Сигурно е носел малко ракия в багажника и предницата му не е била достатъчно високо...

Гала вечерта мисля че в събота е най добре.

-
Всички плащат не зависимо от това колко дена и дали ще ловят. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
Колко?snegk написа:Всички плащат не зависимо от това колко дена и дали ще ловят.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Такси - задължително.Друг е въпроса,кой ще ги определя.Познавам Любака и съм сигурен,че твърдо ще се обяви против това да даваме пари,но въпреки този факт,трябва да си платим и да му ги набутаме,колкото и да не ги желае! Все пак точно тогава ( забранения период ) , язовира събира най-голям брой клиенти,а ние малко или много ще попречим на това.
Мисля,че най-подходящо и удобно е мястото,на което сме правили и предните две срещи.
Мисля,че най-подходящо и удобно е мястото,на което сме правили и предните две срещи.
TICA FAN
-
Смятам,че по една десятка е нормално 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Днес говорих с Любо- в момента е на язовира и не разполага с нет, така ,че по-късно ще влезе в темата . На мен 8-ми също ми звучи добре като за официална вечер .
Некаква символична такса ще съберем - но предлагам да я коментираме на място и мужду хората които присъстват на НС. Тука само ще дразним Любака ,а и ще взимат
участие хора , които могат и да не дойдат
за парите - лично аз се наемам да ги събирам / да видим кой -ще ми откаже/

Некаква символична такса ще съберем - но предлагам да я коментираме на място и мужду хората които присъстват на НС. Тука само ще дразним Любака ,а и ще взимат
участие хора , които могат и да не дойдат

за парите - лично аз се наемам да ги събирам / да видим кой -ще ми откаже/

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Митев написа:Некаква символична такса ще съберем - но предлагам да я коментираме на място и мужду хората които присъстват на НС.
за парите - лично аз се наемам да ги събирам / да видим кой -ще ми откаже/![]()
Съгласен.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кире имайки предвид сезона шансът да вали е около 50%. Досега винаги ни е било добро времето. Не, че не ни е прал и як дъжд една вечер, ама нямам спомени някои да се е оплакал от това.GODzillata написа:
Аз потвърждавам присъствие...на 95%, останалите 5% са за ако вали.![]()
.
-
- ще става разбирач
Досега не бях взимал участие в темата НС защото беше без значение къде и кога ще бъде но сега вече не остава време а аз съм от хората които обичат да са наясно с нещата а не да се сервират в последния момент и после да има сърдити.Та става въпрос за това колко пари ще оставим на Любо, на вечер ли ще се плаща ?на човек?колко тоалетни ще се вземат,колко ще струват ?по организацията ще се събират ли други пари? Все пак има разходи по път и храна и в тази криза човек да си направи някаква сметка.Затова писах че е хубаво хората с повече сбирки да са по дейни за да се получат максимаклно точно нещата.
П.П.Някой ще си води ли децата та да знам и аз какво да правя?
- ninastefanina
- сериозен играч
Аз мисля да дойда с дететоstefan_ginev написа:

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- krokibg
- учете се от него
Натоварвате багажа,яденето и пиенето,жената с или без децата и газ към Езерово.Няма какво да се каже,всичко е ясно,всеки е добре дошъл,особенно тези които не са идвали.После да няма съжаления

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Кратко и ясноЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Натоварвате багажа,яденето и пиенето,жената с или без децата и газ към Езерово.Няма какво да се каже,всичко е ясно,всеки е добре дошъл,особенно тези които не са идвали.После да няма съжаления![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Няма много кво да се умува - който има шатри носи и тва е , другото е ясно

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Габровския отбор с Попдок пристига на 7май -тренираха цяла зима
който не вярва Ке види