Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Затвор заплашва рибарите бракониери
Модератор: bobopeli
- krokibg
- учете се от него
Re: Затвор заплашва рибарите бракониери
Още изненади ще има момчета,всичко почва от Иваиловград,ако сте обърнали внимание.Ще има още изненади а за бракониерите,не ги мислете,въпрос на време е да истряскат няколко човека и ще видите дали ще доближават водоема.Мрежа в колата - затров.Риба в колата,над нормата,яка глоба и ако е с мрежите заедно пак затвор.Спокоино,всички ще си седнат на задниците,страхливци са и като бръмне нещо бягат като опарени.От много време намеквам за тези работи и нали съм с пал с Ванга,няма пропуск каквото и да напиша,става
Ще исплющят и всички незаконни биваци и построики на брега,много скоро.Още миналата година щеше да стане,но ако го бяхме направили на своя глава,щеше да е самоуправство.Само чакаите и ще видите,още колко неща ще се случат

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- фен клуб-скобар
А дано да се получи този път щото за последните години сме чували какви ли не обещания ама нищо ще се надяваме
А дадо дано щото иначе с риболовнете билети е безмислица
А пропо някой знае ли броя на риболовците с билети в БГ
А дадо дано щото иначе с риболовнете билети е безмислица
А пропо някой знае ли броя на риболовците с билети в БГ
Даааааа....
И да се направят разпечатки на разговорите всички проверяващи от ИАРА и да се види аджеба колко ли интересна информация ще дойде от там.
Добре изглежда за простия човек (като мене) сумата от 800 000 лева за зарибяване годишно, но Любо-Кроки (тъй като човека е в този бранш) може да каже обърнато в зарибителен материал колко рибки прави това и като ги разделим (примерно) на бройката на големите язовири какво ще даде.
И да се окъснат веднага ушите на оня серсемин, дето е измислил забраната да е от дата до дата и да не зависи пряко от температурата на водата или природните условия въобще, щото ей сега пак ще стане така (заради студеното време), че рибата ще хвърля още хайвер, когато забраната свърши.
Тия въпроси ме вълнуват и още няколко, като например ако се хване "легален" бракониер (разбирай от тези с билетите, ама дето са си ги купили само за алиби), дали не е редно да се накара съответния екземпляр да изконсумира (разбирай да изяде) билета си на място или ако откаже, да му се завре съотвения на едно друго (неогрявано от слънце) място.
Та такива ми ти мисли минават през празната ми глава .....
И да се направят разпечатки на разговорите всички проверяващи от ИАРА и да се види аджеба колко ли интересна информация ще дойде от там.

Добре изглежда за простия човек (като мене) сумата от 800 000 лева за зарибяване годишно, но Любо-Кроки (тъй като човека е в този бранш) може да каже обърнато в зарибителен материал колко рибки прави това и като ги разделим (примерно) на бройката на големите язовири какво ще даде.

И да се окъснат веднага ушите на оня серсемин, дето е измислил забраната да е от дата до дата и да не зависи пряко от температурата на водата или природните условия въобще, щото ей сега пак ще стане така (заради студеното време), че рибата ще хвърля още хайвер, когато забраната свърши.
Тия въпроси ме вълнуват и още няколко, като например ако се хване "легален" бракониер (разбирай от тези с билетите, ама дето са си ги купили само за алиби), дали не е редно да се накара съответния екземпляр да изконсумира (разбирай да изяде) билета си на място или ако откаже, да му се завре съотвения на едно друго (неогрявано от слънце) място.
Та такива ми ти мисли минават през празната ми глава .....
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.