Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

Печена килограмова щука с бекон и други екстри
Модератор: sapuna
Re: Печена килограмова щука с бекон и други екстри
То има класика,ама тоя бекон с рибешко в комбина не ми се връзва.Някой може ли да разясни как се комбинират прасе и рибе
?
?

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Браво колега ще пробвам рецептата от опит съм установил че рацептите от форума са невероятни 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Много стара тема, но все пак да отговоря.Комбинации между прасе и рибе, пиле и рибе, говедо и рибе и други подобни има колкото щеш в китайската, индийската, испанската и разни други кухни. В конкретната рецепта съм го пробвал многократно и с бекон, и с шунка, и с прошуто - става дума за тънки полупрозрачни лентички. Като го опиташ веднъж сам ще усетиш, че се връзва. И аз бях много скептичен към сладко-кисело-солено-лютив сос, добавен към патешко месо по китайски, но след като опитах - вече съм му фен.starcho написа:То има класика,ама тоя бекон с рибешко в комбина не ми се връзва.Някой може ли да разясни как се комбинират прасе и рибе
?
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И Тук ще го напиша ....Ти не си Доцент приятелю,а Професор! 
А следното много ми хареса"Кака Доцентица си хапва, комшиите плачат с кървави сълзи, котките надничат през комина, вълци и псета вият на двора, а лосовете са се качили на масата, припомняйки си Лапландеца!

А следното много ми хареса"Кака Доцентица си хапва, комшиите плачат с кървави сълзи, котките надничат през комина, вълци и псета вият на двора, а лосовете са се качили на масата, припомняйки си Лапландеца!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
днес ще пробвам тази рецепта аз,пък да благодарим на доцента още веднъж за атмосферните условия,които позволиха това 
поздрави

поздрави

фен клуб-скобар
Що не даваш отзив, Сашо, да не би да препекохте и загорихте манджата?sashoart написа:днес ще пробвам тази рецепта аз,пък да благодарим на доцента още веднъж за атмосферните условия,които позволиха това
поздрави

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- Vid
- кандидат преподавател
Рецептата ми хареса. Не ям щука, щото има сухо и безвкусно жълтеникаво месо, но явно с този бекон отгоре и кашкавала..... ще се получи страхотно ястие. Иначе, на снимките изглежда великолепно....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Еии,докато дам отзив за резултата вече изядох 3!:) Супер ,горещо препоръчвам,страшно добра рецепта за щука ,събра много положителни отзиви от бая народ,еи т'ва е..Мерси пак!..и ако някои си трае за подобни кулинарни идеи-срамота,зна4и... 

фен клуб-скобар
Живи и здрави да сте, дето сте опапали три щуки. Пък аз тази година - ни една не съм хванал. Ама сега, като застудя - иде й времето. В неделя бях на Чепинци за щука - пълно дърво, само 4 костура на зелена силиконка с брокат. Ама пак ще ида за зъбатки и тогаз ще ви покажа как се готви суха щука по рецепта на немски граф, мой приятелsashoart написа:Еии,докато дам отзив за резултата вече изядох 3!:) Супер ,горещо препоръчвам,страшно добра рецепта за щука ,събра много положителни отзиви от бая народ,еи т'ва е..Мерси пак!..и ако някои си трае за подобни кулинарни идеи-срамота,зна4и...

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- научил се да хвърля
-
Извинявам се, мнението беше за ЛС
Извинявам се, мнението беше за ЛС
Заинтригувах се след намесата на доцента макар че щуката и натюр си е арна.Ако е верно ще го издигна в додолар-майтап де...
чакаме да я видиме тази Андерсенова рецепта,звучи добре!:)docenta написа:Живи и здрави да сте, дето сте опапали три щуки. Пък аз тази година - ни една не съм хванал. Ама сега, като застудя - иде й времето. В неделя бях на Чепинци за щука - пълно дърво, само 4 костура на зелена силиконка с брокат. Ама пак ще ида за зъбатки и тогаз ще ви покажа как се готви суха щука по рецепта на немски граф, мой приятелsashoart написа:Еии,докато дам отзив за резултата вече изядох 3!:) Супер ,горещо препоръчвам,страшно добра рецепта за щука ,събра много положителни отзиви от бая народ,еи т'ва е..Мерси пак!..и ако някои си трае за подобни кулинарни идеи-срамота,зна4и...![]()
![]()
Ако хвана щука над две и половина кила - непременно с картинки, да се окапете дано
![]()
Ако пък вземе да се забави въпроcната шука ще помагаме,ако трябва

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
фен клуб-скобар
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дояде ми се като гледам ...ма първо щука трябва да си хвана 

-
- научил се да хвърля
Рецептата ми хареса. Не ям щука, щото има сухо и безвкусно жълтеникаво месо, но явно с този бекон отгоре и кашкавала..... ще се получи страхотно ястие. Иначе, на снимките изглежда великолепно....
Колега би ли споделил каква риба ядеш , аз харесвам месото на всякаква риба - на лефера най много
Колега би ли споделил каква риба ядеш , аз харесвам месото на всякаква риба - на лефера най много