Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Случка с лекарско участие
Модератор: dantho.mihov
Re: Случка с лекарско участие
От доктор до доктор има голема разлика,стига да го нацелиш.Ама де късмет-това е една денеорганизирана маса като зулуско парти и половината от тях са храненици на системата,демек търтеи и тройкаджии.Има светлина в тунела да приемат закон за пациента.Дори сред тях има ексцесии,нещо като въревидова война.
- Моряка
- кандидат преподавател
Май тая война е завистници срещу можеши,пък и ,като знам как се учиха,....starcho написа:.Дори сред тях има ексцесии,нещо като въревидова война.
Колега преживял си го ,споделяй,поне да ти олекне(малко)
А сега де? 

-
- вече хвърля и на тежко
мама им мръсна,това си е реално описание на здравната ни система,и аз съм се сблъсквал и се сблъсквам(очаквам второ дете),големи копелета са 80 % от лекарите,а за жалост доста са И некадърни..
-
- вече хвърля и на тежко
Едно ме обнадеждава в цялата работа до тук. Колегата е жив след тази иначе предполагам, рутинна процедура
(слава тебе Господи!) и дори проявява чувство за хумор, та се надявам краят да е в полза на нашего брата риболовците
! Айде дано...

-
- разбира нещата
Брррр!Отиде ми закуската по дяволите!
Искрено съчувствам на колегата за преживяните мъки!
Искрено съчувствам на колегата за преживяните мъки!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- ще става разбирач
Затова аз признавам само един доктор от у.н.г. който преди време ме спаси от една такава лекарска грешка заради която можех да загубя слухът си.То бяха антибиотици за 300лв,то бяха нагревки на ушите и какви ли не други процедури от всякакви шарлатани и някрая се оказа че решението на проблема е много по-прост когато човек си разбира от работата.Пожелавам бързо оздравяване на колегата
-
- сериозен играч
Колега и колеги ако някой попадне в подобно положение да звънка.Тук в Асеновград има един билкар-вълшебник .Хита му е лечение на синузити,лекува с билкови капки ,продължителност 2-3 минути.Ходил съм лично (бях 7-8 месеца с ужасно главоболие),водил съм брат ми,водих кумеца,водих медицинска сестра която беше опряла вече до пункции(най-тежката фаза),при никой не се повтори. Желая здраве на всички.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
И преди двайсе и кусур години процедурата за пункции си беше същата . Налагало ми се е няколко пъти + разни операции по носът благодарение на което вече от 24 години си имам хроничен синузит и още я карам някак
То верно че пункциите ми бяха благодарение на "професионални изяви" ама се преживяват нек`си та нема да се пуашиш , ножо е дървен 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Кузмич
- dreamer
Малко в страни от темата ама...
Та колегите със синузити - пробвайте лятото да се гмуркате с акваланг в морето, над 10-ия метър маската се пълни със секрет.
Безболезнено е и за 3 до 5 години забравяш синузита.
Де'т са вика съчетаваш полезното с приятното.
Хайде със здраве.
Иначе разказа макар и с неприятни спомени за пишещия, е поднесен по невероятен начин.
Много добре написано, чакам продължението.
Та колегите със синузити - пробвайте лятото да се гмуркате с акваланг в морето, над 10-ия метър маската се пълни със секрет.
Безболезнено е и за 3 до 5 години забравяш синузита.
Де'т са вика съчетаваш полезното с приятното.
Хайде със здраве.
Иначе разказа макар и с неприятни спомени за пишещия, е поднесен по невероятен начин.
Много добре написано, чакам продължението.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- ще става разбирач
Колега, неприятни са преживелиците ти, но писателския ти талант е налице
. Виждаш ли, как от всяко лошо нещо можем да си извлечем поука, или да открием неподозирани таланти в себе си
. Аз имах подобен проблем преди време, направиха ми към 7-8 пункции. Последните дори ми доставяха удоволствие, няма защо да припадаш, ще те почистят, и ще си като нов
!
Успешно лечение ти желая и много риболовна слука след това
!

Успешно лечение ти желая и много риболовна слука след това

Никога не пия карал!

-
- вече хвърля и на тежко
Не знам от къде си, но действието сякаш се развива в бургаска болница ( може и да греша ) това е нормално за Бургас . Тук докторите се славят в цяла България с уменията си да те уморят за нула време.
пред таланта ти до пишеш . Очаквам продължението с интерес . Желая ти бързо възстановяване .

-
- сериозен играч
Не знам от къде си, но действието сякаш се развива в бургаска болница ( може и да греша ) това е нормално за Бургас . Тук докторите се славят в цяла България с уменията си да те уморят за нула време.
Да бе да,защото не си бил в нашата болница.По официални данни болницата в Асеновград има 10% по-висока смъртност от птицекланницата в Първомай.
Да бе да,защото не си бил в нашата болница.По официални данни болницата в Асеновград има 10% по-висока смъртност от птицекланницата в Първомай.
-
- вече хвърля и на тежко
HAZART написа:Не знам от къде си, но действието сякаш се развива в бургаска болница ( може и да греша ) това е нормално за Бургас . Тук докторите се славят в цяла България с уменията си да те уморят за нула време.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бързах да отворя за продължението,но колегата изглежда сега го украсява.
Айде ,че почвам да си човъркам ръцете от напрежение...
Очакваме продължението...
Айде ,че почвам да си човъркам ръцете от напрежение...
Очакваме продължението...

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- разбира нещата
HAZART-уби коча с лопатата с тази "констатация"

HAZART-уби коча с лопатата с тази "констатация"

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.