Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Online пазаруване
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Online пазаруване
пп - Ангелчо , буля ти за Ла Редут случайно не е ли чувала ?
Павле,то там толко обрана история-че по-зле няма и накъде(за мъжката сексия иде реч де,за кифлите не съм обръщал внимание
)
ПП1:Преди две,три години не беше така,ама цялата околия почна да се носи на примоция (умишлено не и слагам " ")та така я оплескахме
Павле,то там толко обрана история-че по-зле няма и накъде(за мъжката сексия иде реч де,за кифлите не съм обръщал внимание

ПП1:Преди две,три години не беше така,ама цялата околия почна да се носи на примоция (умишлено не и слагам " ")та така я оплескахме

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- bgstan
- ще става разбирач
Абе аз си нося Reebok за 120 лв който е супер за 42 и неми пука. Който иска . Племеницата ще кара колело Дънлоп за 110 лв бащата си носи маратонките за 32 който тука струват над 100. И всичко ми е ок.
-
- разбира нещата
bgstan написа:Абе аз си нося Reebok за 120 лв който е супер за 42 и неми пука. Който иска . Племеницата ще кара колело Дънлоп за 110 лв бащата си носи маратонките за 32 който тука струват над 100. И всичко ми е ок.
Е точно е за тва иде реч

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -