Какво ще кажете за този монтаж

Модератор: sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Какво ще кажете за този монтаж

Мнение от snegk »

Преди да направиш примка на 4см. правиш възел,слагаш си повода и правиш примката.Възела на примката се плъзга до другия и спира.Като възела на примката трябва да е след другия възел.Както казах това се прави с плетено влакно, не с монофил. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

sneg така ли се прави?! :roll:
Изображение
Изображение
Само не ме питайте как съм го направил,знам не съм сложил и повод и сандвича...... :mrgreen:
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Темата с капана живо ма интересува и аз да дам скромно мнение! Някъде четох че при капана куките (2бр)трябва да бъдат свободни(без стръв на тях)От личен опит разбрах че направих голяма грешка миналата година когато с въпросния капан бях сложил царевица на куките .За мен не е сигурно дали шаро ще кълве на топче .Не на всеки водоем тази стръв му е позната.Като монтаж е добре но лично аз оставям куките или свободни да висят или забодени в тестото с лопатките навътре .Опитай колега ! Ще ми бъде много интересно какво си направил с твоя монтаж .Ще чакам и снимки !Този монтаж с плочки кюспе за мен е класика ,макар и остарял е доказан .
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
snegk

Мнение от snegk »

gotra написа:Темата с капана живо ма интересува и аз да дам скромно мнение! Някъде четох че при капана куките (2бр)трябва да бъдат свободни(без стръв на тях)От личен опит разбрах че направих голяма грешка миналата година когато с въпросния капан бях сложил царевица на куките .За мен не е сигурно дали шаро ще кълве на топче .Не на всеки водоем тази стръв му е позната.Като монтаж е добре но лично аз оставям куките или свободни да висят или забодени в тестото с лопатките навътре .Опитай колега ! Ще ми бъде много интересно какво си направил с твоя монтаж .Ще чакам и снимки !Този монтаж с плочки кюспе за мен е класика ,макар и остарял е доказан .
Тука говорим за модерен и сполучлив риболов.С празни куки ловихме дълги години и има много негативи.Една кука на косъм е десетки пъти по-сполучлива отколкото стария метод.Най-вече ако ще ловиш шарани(трофейни).И още повече ако ще ги пускаме. :wink:
Цуце, това е монтажа.В зависимост от размера на плочките си слагаме и вътрешния възел. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”