ИАРА яз.ИСКЪР

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

don4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ИАРА яз.ИСКЪР

Мнение от don4o »

Бракониерите трябва да се изтребват като вреден дивеч . :axe: :axe: :axe:
di_dimi
новобранец
новобранец

Мнение от di_dimi »

Да ги хванат "накалъп" е най-добре, но дали ще има голям ефект докато бракониерството не се инкриминира?
Бракониерите бая "пачка" са направили при мижавия контрол през последните години и им е "заблагнало".
А май и на дребосъка не прощават, щом на огино има и цапало.
А и никакво значение не трябва да има кой е сложил мрежите-самоковец, софиянец, виладжия или циганин. Трябва така да ги .......... :axe: , та като видят риба(даже и на снимка) да им се гади.

Иначе, браво на ИАРА. Такива снимки мноооооооого ме кефят. След забраната като минават на проверка имат по 1 бира от мен.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

toyo1 написа:
lusienn написа:Щях да съм им фен-ако не бяха закъсняли доста годинки :D Кат си знаят грешниците да са си ги хванали-мини по кръчмите в района-кеф ти сом кеф ти бяла-на тролинг-празен сонар-нищо пустош празно,я кажете преди забраната кои хвана повече от 1кило-за пържене :D
А колко броики ПУСНАХА ? Бяла ,Сом и Шаран :idea: Колкото и миналата и по-миналата година (0) Защото сме малко РИБОЛОВЦИТЕ и постъпленията от ЕФТИНИТЕ БИЛЕТИ +ЧЛЕНСКИЯ ВНОС НЕ СТИГАТ ДО НИКАДЕ :idea: МОЖЕ БИ
Па на пенсионерите,като им дават-150лв.-стигат ли.Па ходят всеки ден с метрото на панчарево :?: Или заплата на продавачка в супермаркета-350-и тя деца храни :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
dancho74
новобранец
новобранец

Мнение от dancho74 »

Браво на ИАРА
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”