Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

КАЯ
Модератор: nkolev66
Re: КАЯ
Калканчо ми се струва че вече не е във форума, в смисъл, че е баннатdeathwalker написа: Един въпрос към Калканчо........

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вече не.Скоро ще се появи.rumci написа:Калканчо ми се струва че вече не е във форума, в смисъл, че е баннатdeathwalker написа: Един въпрос към Калканчо........
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:
deathwalker.Според това което четох,на тройки може,на блесни,воблери и т.н.,май не може.По точно,не ги пише че са разрешени.Може и да съм изтървал в бързото четене. 

-
- научил се да хвърля
Не пише и да са забранени,нали-същото важи и за харпуните.КИРО написа:deathwalker.Според това което четох,на тройки може,на блесни,воблери и т.н.,май не може.По точно,не ги пише че са разрешени.Може и да съм изтървал в бързото четене.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
-
- научил се да хвърля
Последно ще вметна ,чл.35 разяснява кои средства и уреди са забранени.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
- КИРО
- Обратна връзка:
Ама недей тук,че много се измести темата.Тук трябва да се пише за подводен риболов на каята,нали разбираш.deathwalker написа:Последно ще вметна ,чл.35 разяснява кои средства и уреди са забранени.
По добре отвори нова тема за тези неща,че после и по-лесно се търси с търсачката.
Иначе са интересни тези документи,и всеки от нас трябва да е запознат.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте, колеги.
Доста ми стана интересно покрай вашите истории, та си купих харпун.
Става ли поне за кефалови и попчета ааа и раци??

Доста ми стана интересно покрай вашите истории, та си купих харпун.
Става ли поне за кефалови и попчета ааа и раци??

За попчета и раци - става, за кефалови....малко трудно.
Ама те пагурите и попчетата са по - вкусни от кефаловите, за това, че не бери грижа.
Ама те пагурите и попчетата са по - вкусни от кефаловите, за това, че не бери грижа.

Никоя риба не е по - важна от живота !
ехе много мнения,много нещо.аз намразих neta и затова и не съм следил какво става тука,ама убаво. относно каята продалжавам да я бия и не се е свършила,но намалява. и причината е липсата на основната и храна-мидата.рапаните и е..ха мамата.сезона започна добре/не че е спирал/,но това са други теми.една е истината братлета-в нашето море нищо няма вече. и колкото и непариотично да звучи-ако искаш хубави риби слез 500км южно от BG.там е истината.
относно пушката по-горе,за начало е добре.турското харпунче става за попчета,ама иска малко доизкусуряване. смени му жълъдите,че ако се скъса телта направо пори ръката. пак ако ти хареса после ще ги сложиш на по-голямото си пушкало. и един съвет-стреляй с единичния връх,тази тройкадето я имаш е бошлаф-след третият и камък приключва. успех 

Преди седмица на Дружба аз съсвъдица едно приятелче с харпун.Аз хванах 2, той преби с хавайка 42,до моста.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди 1 седмица се гмурках за сефте. Видях 1 попче, обаче му го ковнах към опашката и го сцепих
Иначе с хавайката по лесно ли се борави (прицелва)