Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери на съд
Модератор: bobopeli
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Бракониери на съд
Хайде де, нещо символично...бутилка Джак?AL KAPONE написа:....Иска ми се да се хванем ...

Ако Ицо /Incubus/ се включи в темата, предполагам, че и той ще е на моето мнение...а на него определено може да се вярва.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- новобранец
хора, има светлина в тунела ,ИМА. ама трябва да съдеистваме и ние! видим ли гад да мрежи ,ако неможем да го "вразумим" звъним на112 ,а ако можем "вразумяваме го" и пак звъним!

нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
-
- научил се да хвърля
Кръвта вода не ставаhristoogi написа:Не да смениме чорбаджията а ти да си си чорбаджия ,но не със Ганывско мислене батинка . Демек две поколения .

Или така се получава при селективния простацизъм

Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
На мен пък ми стана много гот, дори и колегата да е прав за "ще"-то поне си мисля, че ще им се спече л........... на тия дето са ги хванали, а относно съдебната система у нас имам една много любима стаитя: http://www.segabg.com/online/new/articl ... 0040005601

- GODzillata
Тия, дето са ги хванали, като ги пуснат - ще станат още по-нагли, като видят, че нищо не могат да им направят.
Относно статията...е, като я прочете, още ли вярваш, че ще има възмездие срещу тия бракониери?
Нали оня ден оправдаха някакъв Рамбо ли къФ беше....бивш рейндър, убил и разфасовал приятелката си, но накрая го оправдаха, защото жертвата била малко по-ниска.
Оправдаха убиец със 17 г. присъда, трупът бил по-нисък
Относно статията...е, като я прочете, още ли вярваш, че ще има възмездие срещу тия бракониери?
Нали оня ден оправдаха някакъв Рамбо ли къФ беше....бивш рейндър, убил и разфасовал приятелката си, но накрая го оправдаха, защото жертвата била малко по-ниска.

- snejeco
- новобранец
- Обратна връзка:
Няма да стане без наше участие , всеки трябва да помисли в перспектива и когати има подобни изроди , където и да е по което и време да е да бъдем на първа линия и да се известяват надлежно органите. За съжаление за сега процедурата е тромава , но това е защото нямаме опит... , когато нещо е превърнато в практика и традиция , то работи. Все още сме малко плахи и неуверени , но ще дойде времето , когато тези безсрамни изверги ще прекратят скапания си бизнес , но няма да стане без наше участие. Сигнали... , сигнали!
GODzillata написа:Тия, дето са ги хванали, като ги пуснат - ще станат още по-нагли.................................
Ами ако вярвах нямаше да пускам точно тази статия, иначе за сигналите си е така, щото ако да речем верояността да се отзоват от ИАРА на даден сигнал е 10%, то единственият начин да се увеличи броят на проверените сигнали е като се вдигне броят на подадените такива

- GODzillata
Тия от ИАРА, които тичат по гьоловете, в по-голямата си част са хора със средно образование и ниска заплата, които хал хабер си нямат как точно да напишат един акт. После някой друг чиновник твори наказателното постановление, като най-често преписва актаDrago написа:... ако да речем верояността да се отзоват от ИАРА на даден сигнал е 10%, то единственият начин да се увеличи броят на проверените сигнали е като се вдигне броят на подадените такива

ИАРАджиите са като КАТаджиите...един дол дренки, който не е обжалвал - той не е спечелил срещу тях.

Буквата на закона е мноооого важна.

ТЗ-тата им си нямат юристи на щат, а ползват адвокат, който ги обслужва правно и на който не му дреме от развоя на делото, защото неговата заплата или хонорар са си негови, без значка от изхода...все съдиите са виновни.

Съвместните акции на ИАРА с Гранична полиция са подобен хумор, но дори да направят акция като хората, до присъда не се стига.

GODzillata написа:
ИАРАджиите са като КАТаджиите...един дол дренки, който не е обжалвал - той не е спечелил срещу тях.![]()
Буквата на закона е мноооого важна.![]()
ТЗ-тата им си нямат юристи на щат, а ползват адвокат, който ги обслужва правно и на който не му дреме от развоя на делото, защото неговата заплата или хонорар са си негови, без значка от изхода...все съдиите са виновни.![]()
Съвместните акции на ИАРА с Гранична полиция са подобен хумор, но дори да направят акция като хората, до присъда не се стига.
Ако не беше трагично щеше да е много смешно, всъщност въпреки, че е трагично си е и смешно. Аз от юридически казуси и постулати не разбирам обаче от физика (теория на вероятностите също съм срещал по книжлетата) малце,та да разбирам, че процента дето съм го дал е по-малък?

Жалко, обаче трябва да се звъни, щото човек като се наяде ходи до двете нули и некой би рекъл, тва си е чиста загуба ма, ако спрем ще станем кат' магарето дето го научили да не яде и то взело та умряло.
- GODzillata
Така е, трябва да звъним, все някой ще е на далавера...все пак криза е, нека стимулираме бизнеса /мобилни оператори/ и корупцията /всяк'ви служби/.
Преди чиновниците не бачкаха без рушвет, а сега понеже ги е страх да взимат, още повече не бачкат.
Трябва мноооого неща да се променят, за да има полза от такива обаждания.
Но дерзайте...керванът така или иначе ще си върви.
Просто хубавите ни водоеми са в грешната държава.
Какъв е процента вероятност някога да се оправим и да станем нормална държава?
Преди чиновниците не бачкаха без рушвет, а сега понеже ги е страх да взимат, още повече не бачкат.

Трябва мноооого неща да се променят, за да има полза от такива обаждания.

Но дерзайте...керванът така или иначе ще си върви.

GODzillata написа:Преди чиновниците не бачкаха без рушвет, а сега понеже ги е страх да взимат, още повече не бачкат.![]()

Пак се сещам за един лаф и даже доскоро го ползваха в една реклама: Дали чашата е на половина празна или е наполовина пълна...........
Все ми се иска да е второто и да не сме като писимиста и оптимиста : писимиста рекъл по-зле не може да стане, а оптимиста казал, а може, може.