Платен водоем около Варна

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

leidi_l
новобранец
новобранец

Мнение от leidi_l »

Благодаря на Камен - малко ум трябва, но навреме да ти дойде! Между другото по картата може да се намерят и други язовири, за които не знам аз поне. Чудя се къде да отида следващия уикенд?
Търпението е злато!
Командира
новобранец
новобранец

Мнение от Командира »

[Здравеите на всички :lol:тТова което изкам да подчертая отново е че яз.Тутраканци е като цяло труден водоем .Сега нещо повече за моите резултати.През април посетих язовира два пъти .Първия път бях в началото на стената но през седмицата основно подхранвам скюспе и хляб-бъркано иловя на плувка сластик и бидем 014,въдичка-жълта 10 а застъв използвам торен ч и сл.царевица.Резултата до 14 ч три едри червеноперки една таранка 800 г,един добър костур и1 шаран към кило,а втория път със същата тактика но на друго место за цял ден 4 шарана по кило и два по -малки на дъно на сл.царевица.Основно аз хващах а другите бяха капо .Важноооооо;ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОСЕЩЕНИЕ С ДЖИП ИНАЧЕ-МНОГО ЛОШО]
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

leidi_l написа:Благодаря на Камен - малко ум трябва, но навреме да ти дойде! Между другото по картата може да се намерят и други язовири, за които не знам аз поне. Чудя се къде да отида следващия уикенд?
Ами като гледам времето ако продължи така трябва да си избереш някой до ,който ще можеш да стигнеш с кола :wink:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
leidi_l
новобранец
новобранец

Мнение от leidi_l »

Естествено, ти пеш ли ходиш за риба? :wink:
Търпението е злато!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Ами някой път се налага :wink: Все пак не карам джип.
leidi_l
новобранец
новобранец

Мнение от leidi_l »

В неделя бях на яз.Засмяно - 5 лв.на риболовец(само мъжете се таксуват). Някои хора хванаха таранки, а ние - нищо. Пробвахме на царевица, червей и кюспе(с пружина).
Търпението е злато!
Veronika

Мнение от Veronika »

Къде точно е това Засмяново. Аз ако отида там 2 пъти уверявам те че няма да е за жените безплатно от там нататък предвид че на доста язовири съм засрамвала мъжете. Не се шугувам. :lol:
Veronika

Мнение от Veronika »

Ако има шарани в язовира ще ида.Ако не са вадили тази година няма да се мъча с таранки.Мразя ги. :evil: :evil:
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Вероника, трябва да ходиш на Николаевка, там е истината :idea: Пък не се притеснявай за нашите жени, ние ще ги оставяме в къщи :wink:
Veronika

Мнение от Veronika »

За Николаевка все чета че е навалица и все малки рибки се хващат. Примерно шарани над 5 кила вадят ли се. И въобще каква риба има в този язовир?
leidi_l
новобранец
новобранец

Мнение от leidi_l »

Вероника, това е картата (по-долу), от която можеш да видиш яз.Засмяново, на път към Добрич, отбиваш наляво за
с.Любен Каравелово, подминаваш май бяха 2 села и караш, докато видиш една табела вдясно "Спортен риболов", завиваш надясно
по черния път и имаш избор : дали да отидеш на развъдника или на големия язовир. Там има бял амур, шаран и таранки (аз също мразя таранките),
но в момента рибата си хвърляла хайвера и не кълве.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=50143 ... p18_10.y=2
Търпението е злато!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Да на Засмяново има и шаран и амур .Ето го Екзекутора с един красавец от тая година:
Изображение
Но-май шума там ни идва в повече там.Последният път имаше и гайда на живо :evil:
Veronika

Мнение от Veronika »

leidi_l
и на кое е по-добре? На развъдника или на язовира?
Veronika

Мнение от Veronika »

Аз измислих. Тази Неделя ще съм на Пода. Дано не се успа и отида рано и да не вали дъжда най-вече.
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Какво става на Пода :?: На Николаевка всякаква риба, само да имаш мерак да ловиш.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”