Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Платен водоем около Варна
Модератор: sapuna
[Здравеите на всички
тТова което изкам да подчертая отново е че яз.Тутраканци е като цяло труден водоем .Сега нещо повече за моите резултати.През април посетих язовира два пъти .Първия път бях в началото на стената но през седмицата основно подхранвам скюспе и хляб-бъркано иловя на плувка сластик и бидем 014,въдичка-жълта 10 а застъв използвам торен ч и сл.царевица.Резултата до 14 ч три едри червеноперки една таранка 800 г,един добър костур и1 шаран към кило,а втория път със същата тактика но на друго место за цял ден 4 шарана по кило и два по -малки на дъно на сл.царевица.Основно аз хващах а другите бяха капо .Важноооооо;ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОСЕЩЕНИЕ С ДЖИП ИНАЧЕ-МНОГО ЛОШО]

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами като гледам времето ако продължи така трябва да си избереш някой до ,който ще можеш да стигнеш с колаleidi_l написа:Благодаря на Камен - малко ум трябва, но навреме да ти дойде! Между другото по картата може да се намерят и други язовири, за които не знам аз поне. Чудя се къде да отида следващия уикенд?

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Вероника, това е картата (по-долу), от която можеш да видиш яз.Засмяново, на път към Добрич, отбиваш наляво за
с.Любен Каравелово, подминаваш май бяха 2 села и караш, докато видиш една табела вдясно "Спортен риболов", завиваш надясно
по черния път и имаш избор : дали да отидеш на развъдника или на големия язовир. Там има бял амур, шаран и таранки (аз също мразя таранките),
но в момента рибата си хвърляла хайвера и не кълве.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=50143 ... p18_10.y=2
с.Любен Каравелово, подминаваш май бяха 2 села и караш, докато видиш една табела вдясно "Спортен риболов", завиваш надясно
по черния път и имаш избор : дали да отидеш на развъдника или на големия язовир. Там има бял амур, шаран и таранки (аз също мразя таранките),
но в момента рибата си хвърляла хайвера и не кълве.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=50143 ... p18_10.y=2
Търпението е злато!