Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо се срамувате :
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Защо се срамувате :
На откриването 2 броя морунажченценца ...нюню,ама вчера се отсрамих с 15-тина скобара 5-6 платики и малко дребосък. 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз пък не съм открил сезона още и също се срамувам

-
- сериозен играч
Аз се срамувам не от капото а от многото "колеги" в родината ни , които вършат простотии по водоемите 

Последно промяна от rimohit на Пон Юни 14, 2010 6:35 pm, променено общо 1 път.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- и господ не е толокова добър
rimohit написа:Аз се срамувам не от капото а от многото "колеги" в родината ни , коти вършат простотии по водоемите

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Никога не съм се срамувал -а "капо"просто не съм правил - и в петък,и в неделя.Много риба-черни мрени и уклеи,ритмично кълване между 06.00 и 21.00 часа.Нямам оплаквания,имам много свидетели,не ми се хвали,снимки не правя.Излетите през деня бяха уморителни,но вечерта за сметка на това-напоителни 

ribaria78 написа:,а мойто не се губи само да изтрезней![]()

И аз така, не съм свикнал да правя снимки и не обичам да се хваля на всички !INCUBUS написа:Никога не съм се срамувал -а "капо"просто не съм правил - и в петък,и в неделя.Много риба-черни мрени и уклеи,ритмично кълване между 06.00 и 21.00 часа.Нямам оплаквания,имам много свидетели,не ми се хвали,снимки не правя.Излетите през деня бяха уморителни,но вечерта за сметка на това-напоителни
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
В петък на „откриването“ бях на язовира (Копринка) в 4 и 50 сутринта....колата натоварена догоре-палатка,маса,столове,хладилна чанта,хамак,такъми и т.н. и познайте какво......ми няма място
-обиколих цялата северна страна на язовира-копринския,дунавския ръкав,на устието до Сахране и няма.....Кога са заели местата не знам,малкото свободни места не ставаха(много водорасли и никаква сянка)....та си бих камшика и в къщи-откриването остава за четвъртък 

- георги н.
- ще става разбирач
Пълно ЗЕРО
Май по сигурно ше фана ревматизъм по гьоловете отколкото рибе. Проклел ме е Бебреш 

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .