Инфо за "Власинското езеро"-Сърбия

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Oleleff
новобранец
новобранец

Re: Инфо за "Власинското езеро"-Сърбия

Мнение от Oleleff »

А и още нещо мога ли да преведа брат ми които е на 14 г през границата ?
vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vells »

Може в ......багажника!Отидете там,надуйте гнусната чалга и чакайте............да ви изгонят!Като чета такива глупости понякога,разбирам ,че пораженията на ком.са непоправими!
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Колеги я ме осветлете за това езеро ли говорят ,че имало много яка кръчма пред която въртели на чеверме всякакви добичета? И къде е кръчмата горе долу,че ми омръзна да хапвам мръвки в Димитровград :D
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Oleleff написа:Здравейте да ви попитам можем ли да си запалим огън, да опънем палатки и да слушаме силна музика :D става на вапрос дали ще имаме някакви проблеми с властите? Благодаря ви много предварително!!!
Колега, силна музика в дискотеките, ти на риба ли ще ходиш или на чалгаджийница? За властите незнам ма ако до мене има силна музика кютека е гарантиран... Весели празници, аз днес заминавам за Власинското езеро
По-голям шаран от рибаря няма...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”