Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Добавка + бензин =две лодки на майстор
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- valeri
- разбира нещата
Re: Добавка + бензин =две лодки на майстор
Като чета темата и имам чувството (почти съм сигурен),че от бензина е проблема.
добавката си е свършила работата и за това се е получил проблема .Ако е нов двигатела исистемата не е нужно да се слагат добавки..Филтара е по добре да е от прозрачните,че да се следи по често и зимата задължително изпразване,да не се спука при замръзване.
п.п Като бях в Бг (преди 3 г.) зареждах само от ОМВ там излизаха километрите
. От ШЕЛ и някой други винаги недостигаше в сметките на 100км . 

п.п Като бях в Бг (преди 3 г.) зареждах само от ОМВ там излизаха километрите

- Don4o_62
- учете се от него
В тоя ред на мисли,нека да вмъкна нещо за водата.Колегата беше казал,че спирта за горене обира водата.Найстина е така.Зимата задължително се сипва в резервара на бензиновите коли към 200-300гр. спирт за горене.Една година не сипах,и ми замръзна предпазната мрежичка на бензиновата помпа.От леда се изкривила и се скъсала.Оттам влизат буклуци в помпата,и началото на лятото помпата изгоря.От едно нищо,кви бели стават.Оттогава всяка година преди студовете,сипвам периодично(2-3 пъти) спирт по 300гр.Става и за дизел.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- kostakosta
- научил се да хвърля
Половин литър спирт в резервоара върши същата работа със 1000% гаранция за разлика от всичките добавки и филтри
Здравейте,
именно заради тези проблеми си закупих филтър с датчик точно такъв какъвто колегата е дал пример на предната страница само че с разликата, че вътре в него има датчик и звуков сигнал, мн съм доволен, ако някой има интерес нека ми пише на ЛС да му дам информация и координати от къде, но е скъпичко доста

именно заради тези проблеми си закупих филтър с датчик точно такъв какъвто колегата е дал пример на предната страница само че с разликата, че вътре в него има датчик и звуков сигнал, мн съм доволен, ако някой има интерес нека ми пише на ЛС да му дам информация и координати от къде, но е скъпичко доста

-
- новобранец
Спирта и бензина не се смесватkostakosta написа:Половин литър спирт в резервоара върши същата работа със 1000% гаранция за разлика от всичките добавки и филтри

- krokibg
- учете се от него
BustaZz написа:Здравейте,
Мисля че доста хора ще се замислят за закупуване на такива филтри !!! Така че няма да е лошо да качиш линк или информация от къде да си ги купим ако решим.Качвай инфото направо тук,нека всеки да го вижда и ако иска да си взима

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
да,но спирта се смесва с водата и може би това е целта- да олекне водата и да се изкара по-лесно от двигателя.навремето така се проверяваше в домашни условия за оцветен бензин:сипваш в лимонаденка малко бенц и ракия,разклащаш и изшакваш да се утаи,ракията пада на дъното и ако е оцветен бензина се оцветява и ракията.Тодор Василев написа:Спирта и бензина не се смесватkostakosta написа:Половин литър спирт в резервоара върши същата работа със 1000% гаранция за разлика от всичките добавки и филтрипоне не по физичен път.Причината да върши някъква работа е друга
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- krokibg
- учете се от него
Водата се смесва със спирта и изгаря заедно с бензина,без да прави проблеми и да прекъсва,за това сипват вода в бензина.Проблем са обаче мръсотията в бензина и разни други простотии които мешат в него.Перфектното решение са тези филтри,може два -три пъти да те спасят в годината,но е достатъчно да не ти се разваля риболова и настроението на сред язовира
А дано колегата дето знае къде се продават да се появи и да напише нещо !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!