Аз съм зависим!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Аз съм зависим!

Мнение от jordan_fena »

Ivo_Ivanov написа:Има ли други като мен или съм сам....Не си сам много смЕ ВСЕОЩЕ ..Лягам и ставам все съм у ФОРУМА докога ли........... :drinkers: :drinkers: :drinkers:
абе като се замисля и аз съм все тъй, вярно, 4е не съм много активен в писането, но всеки ден по няколко пъти съм вътре.
Добре, че го има форума, ей!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

AL KAPONE написа:Аз съм зависим!

Затова се изправям пред групата и искам да си признаяАз съм зависим!
....чай са мен, за каква група лафиш, искаш да кажеш че съм в група ли. ...не щото аз чета и пиша в темата ти и казваш ГРУПА, а аз не съм цъкал за така все още.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ми то смело мога да кажа , че голяма част от колегите сме така / говоря за тези което редовно си следим форума/ :wink: :drinkers:
Най - сетне нещо позитивно след цялата плеяда от простотии напоследък :smt023
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ако бях "зависим", до сега трябваше да съм умрял или полудял от "форумна зависимост" :mrgreen: :mrgreen: :lol: . Не съм "зависим" и чета и пиша в пет-шест форума: този, карпа, манията, гофишинг, фишингакадемия и хоуплеса(в единия от форумите съм и глобален модератор, с администраторски права). Имам доста приятели във всеки форум, с част от колегите се познавам и лично; най-вече с колеги от НаРиба.ком и ФишингАкадемия. Във форумите в които пиша, винаги съм се стремил да помогна и съдействам на колегите си с каквото мога и така ще бъде занапред; лошото е че понякога съм зависим от независвщи от мен субективни фактори... ма айде да не се разпростирам надълго и нашироко в тази тема.

Поздрави и Успех на всички колеги!

п.п.По леко-розовокъмбонбонено чак да бие тема, не бях мяркал скоро по форумите :drinkers:

:wink:
Последно промяна от Бачо Илия на Сря Юни 30, 2010 10:56 pm, променено общо 3 пъти.
Изображение
Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ventyri »

Ебати яката раклама :D Браво и НА ЗДРАВЕ :drinkers:
Ако искаш да си щастлив един ден напий се.
Ако искаш да си щастлив един месец ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот стани рибар.
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Григоров »

Ееееееееххх да беше само ти.Ама не си.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Еех и аз съм толкова,че сутрин първата работа ми е да отворя компа и да чета с кеф а само как се крих 2 години само аз си знам.Тука идва да изкажа едно голямо благодаря на Барута :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Бачо Илия написа:Ако бях "зависим", до сега трябваше да съм умрял или полудял от "форумна зависимост" :mrgreen: :mrgreen: :lol: . Не съм "зависим" и чета и пиша в пет-шест форума: този, карпа, манията, гофишинг, фишингакадемия и хоуплеса(в единия от форумите съм и глобален модератор, с администраторски права). Имам доста приятели във всеки форум, с част от колегите се познавам и лично; най-вече с колеги от НаРиба.ком и ФишингАкадемия. Във форумите в които пиша, винаги съм се стремил да помогна и съдействам на колегите си с каквото мога и така ще бъде занапред; лошото е че понякога съм зависим от независвщи от мен субективни фактори... ма айде да не се разпростирам надълго и нашироко в тази тема.

Поздрави и Успех на всички колеги!

Бачо, от теб по зависим няма :axe:
:drinkers:
Ама повечето сме така , не търси доктор :mrgreen:
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Това е най-сладката зависимост,от която може да страда човек...
...признавам...и аз съм пристрастен към този форум,за добро или лошо...
..дано е за по-дълго !!! :D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Кво да ви кажа?Във ФОРУМА съм(все още),от 2007,от около3 години,а за риба ходя,от 23...Така,че бих казал,че съм по-зависим към риболова!!И без да влизам тук,пак си ходя за риба.Даже скоро разправях на всеослушание,че като ме погребват искам да ми сложат въдица в ковчега :D хората ахнаха :lol: ама не ми е минало през акъла да искам лаптоп(нет)
Аватар
mavrata
новобранец
новобранец

Мнение от mavrata »

Драги колега KAPONE не си единнственият ЗАРАЗЕН :D Радвам се че ИМА такъв готин сайт :drinkers:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

И аз -съзнателно зависим,не съм регистриран никъде другаде,нямам и скайп .Моно - само в този форум,чета го и в службата,колкото е достъпен без влизане,първа главна занимавка е и когато съм си у дома.Да пребъде :drinkers:
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Че то и аз така :D
Риболовът не е слука,а наука!
bobivr73
новобранец
новобранец

Мнение от bobivr73 »

краста мама му стара.един от малко смислените сайтове в бегетооо.кофти че късно го открих. :oops: :oops: :oops: той е една от причините когато ми ''притъмнее''пред погледа, лаптопа да неизлети през балкона.тук има всичко за всички.приятели най вече. :)
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Бачо Илия написа: Не съм "зависим" и чета и пиша в пет-шест форума: този, карпа, манията, гофишинг, фишингакадемия и хоуплеса(в единия от форумите съм и глобален модератор, с администраторски права).

Бачо, ти ся на реклама го изби за пред колегите дето не те познават ли, бре калпазан, щото това с админ.правата не го вдянах какво общо има с темата на колегата Капонски? :mrgreen:
Признай си, че си зависим и не можеш и ден без Форума nariba.com (пъ па си пиши в други форуми), да ти олекне , що съ мъчиш не мога да те разбера? :roll:
Те и аз, като чета тази тема, и се успокоих, че не съм само аз "болен" и "зависим" и някак ми стана леко на душата !
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”