Монтажи с клипсовете "MAGGOT"

Модератор: sapuna

stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Монтажи с клипсовете "MAGGOT"

Мнение от stich »

Лично аз не,но възнамерявам да ги пробвам за Дунавските мренки. :D Почти съм убеден в успеха! :D
Изображение
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Един МНОООООГО голям поклон за БАЧО ИЛИЯ :prayer: , отдавна исках да пусна този вид монтажи но като неразбирам от пустите компютри :oops: :oops: :oops: нямаше как да покажа. Преди6-7 години един приятел ми подари едно пакетче с такви халкички(казано по нашенски) и бях очарован от ефективноста. Сега когато немога да хвана по друг начин риба по-някога точно този монтаж ме спасява от валата.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

stich написа:Лично аз не,но възнамерявам да ги пробвам за Дунавските мренки. :D Почти съм убеден в успеха! :D
...нали се сещаш ако навиа на една вилица сочни спагето, че и ти ще клъвнеш, същото и за рибите. :o
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз предполагам че "нещото" перфектно ще става и за торен и земен червей- и естествени и искуствени(тези на Бъркли) :idea: Трябва да се пробва разбира се, както и комбинации с бял :drinkers:
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ето как практикувах преди, пък и сега.Понеже не се намираха магот клипсовете и намерих мой начин, но доста ефекасен.Взимам кукичка с дълго рамо номер 10-12.Вързвам я с монофил 0,10 или тънък плетеняк.Слагам я на шаранската кука и отгоре си вързвам повода за куката, може и възел без възел ,но обикновения начин е по удачен, че стяга повече.Правим си дължината на косъма и зад ухото стопяваме със запалка.Просто вместо клипс използвам малка кука.Нанизвам си червеи, торни или бели и накрая на жилото забивам част от стопер или микропореста гума.Същия монтаж го използвам и за сом, като слагам и един торен на шаранската кука.Мисля, че ще е полезно за колеги които нямат от къде да вземат, или нямат възможност да си купят клипсове.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”