Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко риба на Марица
- tiktak
- ще става разбирач
Re: Малко риба на Марица
Това е след Кимера. Около километър след Кимера има сепарации за пясък. Между сепарациите има хубави местенца за всякакъв вид риболов и излиза всякаква риба.hristoogi написа:Колега това след мръсния канал ли е ?
Не се притеснявам кой ще прочете това, защото бракониерите прекрасно ги знаят тези места. И все си мисля, че ако ходят повече хора нататък, копеленцата няма да са толкова нагли.
-
- научил се да хвърля
Чудесно 

-
- сериозен играч
арно си фанал,евала
- bigfish133
- ще става разбирач
Тук си много прав ! Браво за излета , нелош улов за Марица тези дниtiktak написа:Не се притеснявам кой ще прочете това, защото бракониерите прекрасно ги знаят тези места. И все си мисля, че ако ходят повече хора нататък, копеленцата няма да са толкова нагли.

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
bigfish133 написа:Тук си много прав ! Браво за излета , нелош улов за Марица тези дниtiktak написа:Не се притеснявам кой ще прочете това, защото бракониерите прекрасно ги знаят тези места. И все си мисля, че ако ходят повече хора нататък, копеленцата няма да са толкова нагли.

Хубав излет... Супер...

... и тук си доста правtiktak написа: Не се притеснявам кой ще прочете това, защото бракониерите прекрасно ги знаят тези места. И все си мисля, че ако ходят повече хора нататък, копеленцата няма да са толкова нагли.

Хора само да питам към 8-9 ноември става ли риболова на Марица ???