Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Ваглери
Модератор: Paublo_Eskobar
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Ваглери
Като силно консервативен тип, много малко съм използвал ваглери при риболов, но това което прочетох ме впечатли и задължително ще опитам пак. А колко ваглери съм събрал през годините по водоемите - поне 10-12 броя, от които и много известни марки.Наслука.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Който желае от тези ваглери да ми пише на ЛС ще му съдействамjivko69_ написа:Здравейте а някой имали идея откъде в София може да се купят тези ваглери
http://www.bobifisher.com/bg/products/W ... =BF303.php

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Здравейте,
За да не отварям нова тема, питам тук:
Купих си ваглер на Лагуна, едната от антенките му е с 4 пера като ракета, за по-добър полет.
Някой ползвал ли е такъв? При работно състояние перата на антенката под или над повърността трябва да са? Защото ако са над - по-добра видимост от дистанция, но дали няма да се влияе от вятъра?
Купих си ваглер на Лагуна, едната от антенките му е с 4 пера като ракета, за по-добър полет.
Някой ползвал ли е такъв? При работно състояние перата на антенката под или над повърността трябва да са? Защото ако са над - по-добра видимост от дистанция, но дали няма да се влияе от вятъра?
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
-
- научил се да хвърля
Под водата задължително, не само вятъра ще му влияе, но и чувствителността му намалява.
eventer написа:Здравейте,
Колега и аз си взех такива ваглери и горчиво съжалявам

след 10-тото мятане пълни ли се с вода кво му става не знам ама потъва като камик

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Даите идея за софия каде да купя боби фишер ваглери