Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

113 кг уловен сом с въдица на р.По!
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: 113 кг уловен сом с въдица на р.По!
Има ги но несъм ги видял и не само аз.А в река ПО 60-70 КГ-мови риби са като таранките в яз. искър
такива у Видин ги хвърлят за стръв 

Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
-
- новобранец
голям дзвер,голямо нещо

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
donky написа:такива у Видин ги хвърлят за стръв
И за стръв не става, маломерен ми се вижда нещо....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
до колкото разбрах звяра е на 30г-язовир ТИЧА(ВИНИЦА) е строен ако не бъркам 68-69 г ,преди това в реката е имало сомове ,ако са уцелели колко ли големи ще са?
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- новобранец
Прав си там 1-2 кг шаранче казват ,че е малко а принас си мислим че сме хваналиvladi gtv написа:Само можем да мечтаем за риби дори и 1/10 от тази, а да не говорим за водоеми като този в Румъния където е бил MAVER CUP.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Айде сега, маломерен бил... на тази криза на стръв капризи ааа....GODzillata написа:И за стръв не става, маломерен ми се вижда нещо....donky написа:такива у Видин ги хвърлят за
хубава си е рибата

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- ninastefanina
- сериозен играч
snegk написа:Хората имат големи, защото са ги оставили да пораснат

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- barutchiata ©
- Администратор
Искам да внеса малко разяснение относно опазването на сома по р. По.Причината да го има, че италианците го считат за мръсна риба и не го ядът.Дори на места искат да го махнат защото искат да увеличат популациите на другите риби, като най-вече на шарана.Има идиоти италианци които хващат сом убиват го и го хвърлят във водата, аз лично съм срещал убити риби да ги носи течението.Има и една друга група хора които имат кемпове и организират риболовен туризъм на сом.Тези хора наистина пазят сома и обикновено рибите се връщат във водата.
Казаха ми, че има групи унгарци които хващат сомове и с хладини камиони ги карат в Унгария, обаче колко е верно незнам.Единствено знам, че няма мрежари за разлика от токаджии, а сом има по простата причина, че няма кой да им го купи и го връщат във водата.Така, че италианците не са много по различни от българите. Не ядът сом, щото имат много морска риба, това е истината.
Казаха ми, че има групи унгарци които хващат сомове и с хладини камиони ги карат в Унгария, обаче колко е верно незнам.Единствено знам, че няма мрежари за разлика от токаджии, а сом има по простата причина, че няма кой да им го купи и го връщат във водата.Така, че италианците не са много по различни от българите. Не ядът сом, щото имат много морска риба, това е истината.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
гледах по дискавари за река в испания ,и тя пълна със сомове ,водещият беше отишъл да хване чудовище-неуспя ,но излизаха от 20кг нагоре.има легенди на изядени хора от сомове още от древноста
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- krokibg
- учете се от него
barutchiata © написа:Искам да внеса малко разяснение относно опазването на сома по р. По.Причината да го има, че италианците го считат за мръсна риба и не го ядът.Дори на места искат да го махнат защото искат да увеличат популациите на другите риби, като най-вече на шарана.Има идиоти италианци които хващат сом убиват го и го хвърлят във водата, аз лично съм срещал убити риби да ги носи течението.Има и една друга група хора които имат кемпове и организират риболовен туризъм на сом.Тези хора наистина пазят сома и обикновено рибите се връщат във водата.
Оха Баце,нашите в Испания и Италия,направо си отяждат на сом

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
Любак ,ще плющят -ако си хванат.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Оха Баце,нашите в Испания и Италия,направо си отяждат на сом![]()
![]()
![]()
![]()
Плющат го като луди
![]()
![]()

Де да беше така....

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- barutchiata ©
- Администратор
Батковци Бай Стоян е много прав, риба има много, ама не е като да береш гъби.