Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери на баластиерата с.Зимница
Модератор: bobopeli
Re: Бракониери на баластиерата с.Зимница
Евалата папарака! А номера на колата? Ти звънял ли си някога за нещо на ИАРА? 
Лично моя милост не ги снима, ми седи там, спотайва са и звъни и те идват, идват и събират и мрежи и хора с полиции раоти, глеам само де не са фала много с тва ама ти прекали отсекаде с тъпотия ....

Лично моя милост не ги снима, ми седи там, спотайва са и звъни и те идват, идват и събират и мрежи и хора с полиции раоти, глеам само де не са фала много с тва ама ти прекали отсекаде с тъпотия ....

Бе колега ти изобщо знаеш ли къде е Зимница, това да не ти е София! Водоема е на задника на географията най-близкото РПУ е на 40км. а ИАРА на 60км. омръзна ми от компетентни "гражданчета". Мислиш ли че контролните органи не знаят за проблема, те самите роми продават рибата на моста до селото.
А тези с колата не са бракониери.
А тези с колата не са бракониери.
така е по вси4ки баластери и никои не го интересува
някои проверявалиги тиа дето ловят с по десет пръ4ки на баластерите за билети
даите отговор
-
- новобранец
тцmrakobes написа:някои проверявалиги тиа дето ловят с по десет пръ4ки на баластерите за билети

Ебах ти мазния циганин, идеята за въздушната пушка на колегата ми харесва. 

kody, братле, аз съм родом от Стара Загора не гледай тука кво пише.
Знам, че циганската махала и гробищата са доста близо до там. И като цяло си е някво гето. И това е ежедневие.
А риба продължава да има и ще има.
Ама и ти си снимал просто ей така, напразно и като цяло каф е смисъла тогава от поста не се сещам ??
Знам, че циганската махала и гробищата са доста близо до там. И като цяло си е някво гето. И това е ежедневие.
А риба продължава да има и ще има.
Ама и ти си снимал просто ей така, напразно и като цяло каф е смисъла тогава от поста не се сещам ??