Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Въпрос
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Въпрос
Бачо Илия написа:
Сега е мой ред да те попитам- ти какво предлагаш?
Аз предлагам да взема да ти забрана да пишеш у форума, що ти е да пишеш, като по някое време ще решиш да триеш и ще направиш поредното мазало, и група хора ще трябва да бършат.Май започвам да съжалявам, че те пуснах у форума.
Баща ми имаше една много хубава приказка.Крива пръчка се оправя, крив човек не се оправя.

-
- учете се от него
До като имам заключен дори и един пост във форума, аз и без това няма да пиша; няма и да трия нищо от до сега написаното.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Спрете с тези караници ,че имам чувството ,че форума ще загуби от преводите и нещата които пуска Бачо .....Свидетели сме какво се получи за последната НС ...аз съм един от първите регистрирали Тук и ми е много неприятно ,че някой се възпозва от Барутчийският характер на Бачо и го предизвикват ,а Той пали на четвърт ---ето виждате и развитието за Септемврийската среща ...Баруте моя Баща /лека му пръст/ казваше "Сине карай с мекият брус ,а не с раж пилата"
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Не взимам ничия страна но не приемам че Бачо само копи-пейства-напротив,та той е един от най пишещите риболовци.Наздраве на всички 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ами да го беше послушал!Божидар написа:...Баруте моя Баща /лека му пръст/ казваше "Сине карай с мекият брус ,а не с раж пилата"