Риболов на Таранка

Модератор: Paublo_Eskobar

Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов на Таранка

Мнение от Crazyty »

Да ,но няма да ходя на Николаевка и там сам ходил но бях разочерован мисля да ходя на Елешница или на Дебелец.
Аватар
sonax
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sonax »

Crazyty написа:Да ,но няма да ходя на Николаевка и там сам ходил но бях разочерован мисля да ходя на Елешница или на Дебелец.
Дадох за пример Николаевка понеже там има много едри риби но и прекалено много дребни досадни рибки.На елешница мисля, че някой ми беше казал, че излизали дребни рибки но не съм сигурен.Отиди и пробвай :)
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

sonax написа:
Crazyty написа:Да ,но няма да ходя на Николаевка и там сам ходил но бях разочерован мисля да ходя на Елешница или на Дебелец.
Дадох за пример Николаевка понеже там има много едри риби но и прекалено много дребни досадни рибки.На елешница мисля, че някой ми беше казал, че излизали дребни рибки но не съм сигурен.Отиди и пробвай :)
На Николаевка каракудата я ловя само на царевица от консерва, отначало захранвам с царевица и през 3-4 мунити по една прашка царевица, без никакви захранки , че иначе се събират дребните рибки, може и толстолоба да се завърти. :drinkers:
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

vlado-fidera написа:Това за българските захранки не е от най-верните твърдения. Случвало се е на нашенска захранка или стреляне само на жито поради липса на друга да съм ловил доста риба. А с други "хубави" захранки нищо. Така, че си зависи и от кълването на рибите, начина, по който ловим, дали сме на дъното дали ще усетим, че рибите са се дръпнали нагоре и така.
Владо, така си е за БГ захранките , те и те си действат но има голяма разлика , но не съм съгласен , че "хубави"-те захранки като ВДЕ както казваш не действат, това са изкючения.
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Това вече е гавра .Каракуда да храниш с захранка от 6-7лв килото. Ами за шаран какво да използваме вердевас 1 кило нарязан и филе Елена 1 кило. Ако има каракуда варено жито и някоя българска захранка като гледаш срока на годност да е скорошна . Това е .
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Окей, щом е гавра , много се извинявам че съм се "изгаврил" с вас. Приятен ден. :!:
Последно промяна от felippemassa на Пет Юли 16, 2010 3:54 pm, променено общо 1 път.
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Crazyty »

Добре както и да е ще пробвам съветите ви.Много ви Благодаря!НАСЛУКА на всички.
sspopa
новобранец
новобранец

Мнение от sspopa »

Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Вие сте страхотни пичове,изпокарахте се за глупости! :mrgreen: Колега,не е престъпление ако се върнеш без риба!Опита ще те научи да преодоляваш неуспехите и да се поучаваш от грешките!Може да ти изкажат безброй начини за улова на таранка ,но ако сам достигнеш до "златното руно" няма да сгрешиш!Аз лично ползвам всичко за улов на таранка-зависи от водоема-или на плувка или на дъно,зависи как на тебе ти е кеф,това са два различни начина на риболов!Аз лично за захранка използвам само кюспе,за стръв-пробвам и на бял и на торен и на царевица и след полочин час разбираш коя стръв е най-успешна! Поздрави и успешен излет! :D
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Crazyty »

Абе мерси Наслука и на вас.Аз сега от село си зех малко ярма (смляна царевица) исля да я смеся с смляно жито и галета ако намеря и от някаде кюспе може и него да добавя и ще ловя на боядисано в червено бяло жито . :Д
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Crazyty написа:Абе мерси Наслука и на вас.
Колегата sspopa ти е дал линк със това което ти е нужно!!!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”