Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Партия на Българските Риболовци
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Партия на Българските Риболовци
БРП може да се обърка с Българска Работническа Партия.NaskoKJ написа:А защо друго име ? БРП (Българска риболовна партия) си казва всичко![]()
Не можеш да сбъркаш за какво ще се бори в политиката

Ако ще се прави нещо - да се прави с максимални цели...зат'ва нека е политическа и да стягаме такъмите за парламента.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Ако я сформирате,мене ме пишете в нелегалното крило /както при ИРА има ИРА -извънредни/.Щото по закон не ми дават да членувам в никакви партии.Пък работата ми все още ми аресва и не ми се търси друг занаят "на стари години" 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Според мен неполитическа ще е по-добре.. Някъде по нагоре прочетох да е без членски внос.. защо? Не е ли по-добре да има някакъв минимален (5лв ако ще да е, защото ще има доста членове), и да се използват за зарибителен матерял за язовирите/реките. Също така може да се издаде и някакъв вид членска карта, която смятам че ще е от полза при много случаи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Работохолици сме верно,НО пари от къде ще вземем?Марто Пича не го слушай!Saxon написа:... Има върху какво да работим....
А и долното мнение е в пълна сила за много от нас:
INCUBUS написа:...Щото по закон не ми дават да членувам в никакви партии.Пък работата ми все още ми аресва и не ми се търси друг занаят "на стари години"
-
- разбира нещата
А бе честно да ви кажа в един друг форум който посещавам на една друга гилдия доста обсъждахме такава организация и накрая нищо не направихме та дано тук стане нещо .Аз участвам. А иначе сам за неправителствена мисля че ще бадем по неутрални и така ще можем наистина да защитаваме интересите на Българския риболовец и Българската природа."Политика" е мръсна дума в БГ