Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

сафрид
Модератори: emo vasilev, alekst
На хоризонта е н.Маслен нос...изгледа е от н.Коракя...влиза се от Приморско...Резиденция"Перла"...източния път води до Маслен нос-Манафската бухта, Западния до устието на р.Ропотамо и н.Коракя...

Последно промяна от batmilen на Чет Юни 01, 2006 2:22 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...плувка след 22.30 ... и якенце на гърба - ще напълниш кофичкаkuku написа:След обяд ходих до вълнолома.5-6 души по 3-4 едри сафрида още толковаа граци и миджит.

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако си ме послушал каквото ти писах горе ... сега сигурно буркани пълниш, а...kuku написа:...плувка след 22.30 ... и якенце на гърба - ще напълниш кофичканамери си място м/у яхтите - запада да ти е в гърба!Това проверявано ли е скоро?Миналото лято беше така ама ...... дали е валидно за момента.

Гора от телескопи ... празно място нямаше на тоз Зелен Фар ... кат казах, че ще даде...то взе че се изсипа рибата с чувалите.
...............познал съм ... то е може би от разходките с яхта ... друго си е окото да види как стои водата в средата на залива и да наблюдава града, облаците и вятъра дето го духа

хе...хе...хе

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!