Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

АЙДЕ ПАК ЗА ДОСПАТ
Модератор: Кърцата
Re: ре
Не съм и чувал , някой да е хващал , а повече от 20 години ловя пастърва на "тролинг" , и би трябвало да закача и някоя сулка , ако имаше ..Pocko написа:Има ли на Доспат бяла риба
На платено не одим !
re
sampo - извини ме за невежеството но тролинг = спининг ли е?
а за бялата риба ми каза човек който е ходил там. Не че е задължително да му вярвам - за това питам

а за бялата риба ми каза човек който е ходил там. Не че е задължително да му вярвам - за това питам

кога нема риба и рака е риба
re
Аз пак да попитам,
какъв е позволения размер на американската и какъв на балканката в язовира? см. ли? тегло ли? И как е по удачно да се търси петнистата?

какъв е позволения размер на американската и какъв на балканката в язовира? см. ли? тегло ли? И как е по удачно да се търси петнистата?

кога нема риба и рака е риба
Re: re
Колега Роско кога мислиш да ходиш да дойда и аз А?Да пием по уиски на обяд ако искаш де.Чекни колегите за инфо!!!
Колеги разкажете малко повече за пастървата,как се лови най добре
(от брега или от лодка,на плувка или дъно и сащо така на спининг,и каква стръв и захранка използвате?????10x
Roska koga 6e hodime na iskara za kosturi po 1.200kg
(от брега или от лодка,на плувка или дъно и сащо така на спининг,и каква стръв и захранка използвате?????10x
Roska koga 6e hodime na iskara za kosturi po 1.200kg
- barutchiata ©
- Администратор
Pocko написа:sampo - извини ме за невежеството но тролинг = спининг ли е?![]()
Тролинг идва от английското TROLL което преведено на Български означава влачене с въдица от лодка.Не знам защо но много българи последно време предпочитат чуждиците

- Ванко
- научил се да хвърля
Сигорно им звучи по тарикатски и им е гот АБЕ НИЕ БЪЛГАРИ ли сме или англичани я какъв красив език си имаме зарежете ги тези чуждици!!!
Нова тема, на 09.07.06 тръгвам за РОДОПИТЕ любимата ми планина и по специално на Доспат тъй , че съм отворен за всякакви предложения, който желае нека напише нещо. Мерси:
Нова тема, на 09.07.06 тръгвам за РОДОПИТЕ любимата ми планина и по специално на Доспат тъй , че съм отворен за всякакви предложения, който желае нека напише нещо. Мерси:
Здравейте.
За яз. Доспат не е лошо отнякъде да намерите дрожди ( мисля че така се казваха ), дето с тях хранят пъстървата в садките. Има доста примамливи заливчета от страната на града, точно преди да се влезе в него. Има адски много места за пикник и весело изкарване. Иначе според мен си трябва и определена доза късмет за гоялм успешен улов на Доспат...
Та така. Наслука на всички
За яз. Доспат не е лошо отнякъде да намерите дрожди ( мисля че така се казваха ), дето с тях хранят пъстървата в садките. Има доста примамливи заливчета от страната на града, точно преди да се влезе в него. Има адски много места за пикник и весело изкарване. Иначе според мен си трябва и определена доза късмет за гоялм успешен улов на Доспат...
Та така. Наслука на всички