Нощен риболов на платика ?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Нощен риболов на платика ?

Мнение от INCUBUS »

Да,колега,ама ти защо това "пазаруване"на платените водоеми на отхранени със смески пъстърви го смяташ за риболов ?А това,че 90% от риболовците,ако наистина са толкова,нарушават закона и риболовстват през нощта,само потвърждава тезите ми,че : 1/Забраната на нощния риболов трябва да се закрепи с по трийсет пазванти от полка на "гурките"на всеки три километра,които с кривите си ножове на място да кастрират и скалпират ловящите през нощта,2/Българите никога няма да станат цивилизовани европейци и 3/Щом не сме си продали гъзовете и не сме станали депутати,и то от мнозинството,за чий обсъждаме въпроси,дето не са ни по силите да решим и за решаването на които никой няма да даде ухо на претенциите и воплите ни.А за платиките... тук ги има само в яз.Въча и даже трябва да се забрани да ги ловят през повечето дни от седмицата,а не да ги разрешават и през нощта.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Според мен единствените печеливши от забраната за нощен риболов са бракониерите :!: Или ако перифразирам Мечо пух - колкото повече риболовци вечер по водоемите, толкова повече гладни бракониери :wink:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Мънцата написа:Според мен единствените печеливши от забраната за нощен риболов са бракониерите :!: Или ако перифразирам Мечо пух - колкото повече риболовци вечер по водоемите, толкова повече гладни бракониери :wink:
Да, това беше много добре.В момента малко съм :drinkers: и цитата ми бяга, но "..колкото повече...".Много я харесвам тази книга!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”