Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Продавам мотор
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Продавам мотор
Карал съм и съм имал всички модели на МЗ!За разлика от вас не съм ги шпорил по магистралите,а съм ги напъвал по горите.ЕТЗ/Ифа/150 в най натоварена ситуация не надхвърля 4/100!!!
Друг въпрос е,че цената малко куца!Моя го шитнах за 400-тин кинта!
Успех в продажбата!
Друг въпрос е,че цената малко куца!Моя го шитнах за 400-тин кинта!

Успех в продажбата!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
На г-н Дончо-пояснявам-Симсон с 19цола с педали-1964г, Симсон с 16 цола джанти-1966 година, Симсон "СТАР" с броня и ръчни скорости -3 1969 година, Симсон "СТАР" с крачни скорости -3 1971година/последните два са с въздушна турбина/ Симсон В 51 1980 година,МЗ ЕТЗ 1990 година 150 к. см. с 5 скорости.
Последният симсон /е на 34 000 км- само гуми са сменени /и мз е на 24 000 км/ са в наличност и в перфектоно състояние. НО НИКОГА СИМСОНА В НОРМАЛЕН ПЪТ НЕ Е ГОРЯЛ ПОД 2.8 И МЗ ПОД 3.5.
Последният симсон /е на 34 000 км- само гуми са сменени /и мз е на 24 000 км/ са в наличност и в перфектоно състояние. НО НИКОГА СИМСОНА В НОРМАЛЕН ПЪТ НЕ Е ГОРЯЛ ПОД 2.8 И МЗ ПОД 3.5.
- Don4o_62
- учете се от него
Колега Петко,ти изобщо разбра ли тук за какво си лафим
.И изобщо правиш ли разлика от МЗ-ТS И МЗ-ЕТЗ.Айде чети по няколко пъти, преди да пишеш неподготвен
.Тук се отваряме на МЗ,не за някви симсони таралясници с педали
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
За господина Дончо!
за таралясниците с педали писах, за да се сетиш,
че когато си събирал яйцата на кокошките за да си купиш сироп на панагиря и само по празници са ти разрешавали да седнеш на първата седалка на каруцата, у мойта къща карахме Simson, и че още от тез години познавам немецките матори, а по повод ТS И ETZ ще ти обясня по късно. Ай със здраве сега!

за таралясниците с педали писах, за да се сетиш,

- Don4o_62
- учете се от него
Изказан оригинален селски манталитет,обрисуван с думи от Хасковски каунpetar_jekon написа:За господина Дончо!
за таралясниците с педали писах, за да се сетиш,![]()
че когато си събирал яйцата на кокошките за да си купиш сироп на панагиря и само по празници са ти разрешавали да седнеш на първата седалка на каруцата, у мойта къща карахме Simson, и че още от тез години познавам немецките матори, а по повод ТS И ETZ ще ти обясня по късно. Ай със здраве сега!
![]()

п.п.Това за кауна не е обида,просто така им викат в оня край

Оставете човека да си продаде мотора.DiE HarD написа:Продавам MZ ETZ 150кубика.Година на пройзводство 1989г. Ендуро, 2тактов,вьздушно охлаждане.На 8600км е .Регистриран ,всичко платено за 2010г и минал преглед до 2011г. Нов, акумулатор, нови гуми, нов вьздушен филтар. Всичко по мотора е оригинално и е в перфектно сьстояние! Разход на гориво 3 на 100. Цена 1300лв.цената подлежи на лек коментар! GSM : 0888 58 86 41 Снимки мога да изпратя на емаил,защото немога да ги кача. Моя е : p_djambazov@abv.bg
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Колеги, от риболов мног оне разбирам - признавам си, но от ДВГ мааалко повечко..
Да се аргументирам набързо: шофьор пълен професионалист съм, карам мотор/и от дете.
Сега конкретно за случая коментара ми: 3/100 MZ-тката.. ама само ако става дума за разхода на масло.. виж тогава е по-възможно

Да се аргументирам набързо: шофьор пълен професионалист съм, карам мотор/и от дете.
Сега конкретно за случая коментара ми: 3/100 MZ-тката.. ама само ако става дума за разхода на масло.. виж тогава е по-възможно

- Don4o_62
- учете се от него
Голям разбирач си като гледам до какви умни идей си стигнал.DALGONSKi написа: шофьор пълен професионалист съм, карам мотор/и от дете.
Сега конкретно за случая коментара ми: 3/100 MZ-тката.. ама само ако става дума за разхода на масло
Сега и аз да кажа нещо последно,че вече взех да се обиждам на характер

ЗАЛАГАМ ЛОДКАТА С МОТОРА(извънб.),а който иска да пробва,да видим какво ще заложи

-
- новобранец
- Обратна връзка:
моля за пояснение- с колко човека-1 или 2ма, с каква скорост и на кой път ще мерим ?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Залагам и мотора и колата и лодката с мотора- етз 150-/моето / гори 2.5 на сто километра-аз ще го карам между Хасково и Пловдив! Да видим кой колко залага!?Чакам оферти!
- Don4o_62
- учете се от него
Станахме двама .Чакаме оферти от невярващите 

Баси тея мотори да не са с бутало от балканче

- Don4o_62
- учете се от него
Моя има слънчев панел