Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ДУНАВА за първи път
- ignatov78
- ще става разбирач
Re: дунава за първи път
Екстра риболов си спретнал. 

За комарите спасението е само със спирали, слагаш 3 около тебе и не мърдаш от мястото си .Ако мръднеш те надушват пак.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много добър излет е станал,шарени риби,хубава маса
златни мили комарчета
Това е риболов.В къщи няма нищo от това 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, Дунава ти е дал това, което си заслужил и изстрадал
Поздравления за сполуката, а за живарника не съжалявай, защото не си сам...и на мен ми се е случвало, пък сигурно и на други, ама не всички си признават
Преди две лета ми замина и сопата със все колчета и камбани, но Бат Ицо вече има обица на ушото - всичко връзва
Дано да съм ти бил полезен
До нови слуки

Поздравления за сполуката, а за живарника не съжалявай, защото не си сам...и на мен ми се е случвало, пък сигурно и на други, ама не всички си признават

Преди две лета ми замина и сопата със все колчета и камбани, но Бат Ицо вече има обица на ушото - всичко връзва

Дано да съм ти бил полезен

До нови слуки

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- StoychevV
- разбира нещата
Отлично.Браво! 

-
- ще става разбирач
sote написа:Страхотен риболов се е получил явно си уцелил време ,жалко за комарите

-
- вече хвърля и на тежко
Естествено ,че има изход............към 19 .00 ч. без да те питат те вкарват във водата/просто няма къде другаде да се отидеjasonsmith написа:Страхотен излет! А това с кучето и захранката ми е познато - но мойто само дегустира, не смее да си я яде![]()
. Относно проблема с комарите дано наистина някой даде съвет, че е страшно!

п.п.На сутринта вече изживал всичко това ама хич не ти пука ,че Аутана си е сутришното кафе за "пичовете"

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- danev69
- сериозен играч
Re: ДУНАВА за първи път

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
супе риболов
браво

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- вече хвърля и на тежко
абе мина ми през акъла тая манипулация ама в такава жега да пия топла ракия.. прекалено професионално ми се сториkutinchev написа:Повече ракия е решението срещу комарите. Сутрин след кафето удряш малко и после на обяд, на вечеря - постоянно трябва да циркулира в кръвта![]()
Готин излет браво. Тези сомета на фидера си представям какво са билиии![]()

другия път по спирала на всички околни дървета ще инсталирам
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Добре си го разказал!
Опитай със OFF да ги мориш комарите,че на аутана му свикнаха.

НЕ ЩЕМ АКЪЛ,ДАЙТЕ НИ ПАРИ!!!
Не само че си направил хубав риболов, но си направил и прекрасен репортаж - хубави снимки, грамотен текст и чувство за хумор. Четох го с удоволствие.
Колкото до Дунава - вече си "заразен". Няма отърване от тая река. Веднъж направиш ли такъв риболов и пет капота не могат да заличат спомена за него.
Номера с обърнатия или изскубан от шлеповете живарник май са го преживели повечето риболовци при първите си излети по великата река. Включително и аз.
Сега връзвам горната му част вечерно време и го набивам поне половин метър в най-яката глина околовръст.
А единствения начин да не те тормозят комарите е да търсиш места без трева. Като гледам снимките, бухнал си се баш в развъдника им. Личното ми мнение
за хвъркатите гадове на Дунава е, че "OFF"-а е малко по-зле от жълтия Аутан /който обаче го няма поне от две години/ и доста по-добър от белия, който се продава сега.
Но пълно отърване в часовете пик няма. Играеш вуду танци и чакаш да мирясат.
Колкото до Дунава - вече си "заразен". Няма отърване от тая река. Веднъж направиш ли такъв риболов и пет капота не могат да заличат спомена за него.
Номера с обърнатия или изскубан от шлеповете живарник май са го преживели повечето риболовци при първите си излети по великата река. Включително и аз.
Сега връзвам горната му част вечерно време и го набивам поне половин метър в най-яката глина околовръст.
А единствения начин да не те тормозят комарите е да търсиш места без трева. Като гледам снимките, бухнал си се баш в развъдника им. Личното ми мнение
за хвъркатите гадове на Дунава е, че "OFF"-а е малко по-зле от жълтия Аутан /който обаче го няма поне от две години/ и доста по-добър от белия, който се продава сега.
Но пълно отърване в часовете пик няма. Играеш вуду танци и чакаш да мирясат.
- daniel defoe
- разбира нещата
НаздравеArol написа:Не само че си направил хубав риболов, но си направил и прекрасен репортаж - хубави снимки, грамотен текст и чувство за хумор. Четох го с удоволствие.