Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Несниманите влакове и кротушки
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Re: Несниманите влакове и кротушки

Благодаря за хубавите слова!
С Кърцата не мога да се съревновавам, а и не бих желал - все пак тук не трябва да има противници, а колеги и приятели
Колкото до Бачо Хемингуей... Мнооого мерлини имам да дърпам и мноого дайкири да изпия преди да го доближа
Иначе за самия риболов се сетих да допълня някоя подробност - като че ли рибките предпочитаха поне едната съчма от утежнението да лежи на дъното, т.е. целия повод. Самата дължина на повода мисля, че не оказа влияние. Кротушките взимаха главно на задържане. Като позахлади малко времето ще се проведе втори кръг експерименти:)

С Кърцата не мога да се съревновавам, а и не бих желал - все пак тук не трябва да има противници, а колеги и приятели

Колкото до Бачо Хемингуей... Мнооого мерлини имам да дърпам и мноого дайкири да изпия преди да го доближа

Иначе за самия риболов се сетих да допълня някоя подробност - като че ли рибките предпочитаха поне едната съчма от утежнението да лежи на дъното, т.е. целия повод. Самата дължина на повода мисля, че не оказа влияние. Кротушките взимаха главно на задържане. Като позахлади малко времето ще се проведе втори кръг експерименти:)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- научил се да хвърля
Великолепен разказ! Най- много михареса началото с тръгването на влака. Колегата определено има талант.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страхотен разказ! Прекрасно е да виждаш нещата около теб толкова красиви.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ванчо, Ванчо,
колко ми липсва присъствието ти в София, както и съвмесните ни излети,
що не земеш да се върнеш пак тука ?
Инак Ванката си е е поет по душа сега не е имал муза инак разказа му би бил поне още веднъж по толкова,
и окрасен така, както само той го може
колко ми липсва присъствието ти в София, както и съвмесните ни излети,
що не земеш да се върнеш пак тука ?
Инак Ванката си е е поет по душа сега не е имал муза инак разказа му би бил поне още веднъж по толкова,
и окрасен така, както само той го може

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добре ,че реших да я прегледам Тази тема.....ами думите изместиха снимки,клип ......нямам думи ....Колега ,ходи по-често за риба и пиши,пиши , а Ний ще си кефим!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!