Шарана се вижда не не се хваща

Модератор: sapuna

Ribko
фен клуб-скобар

Re: Шарана се вижда не не се хваща

Мнение от Ribko »

vlado-fidera написа:
Crazyty написа:аз ти казвам че удря само на торен червй и сам пробвал сичко той пак пише пробвай на това.
Ами като не приемаш съвети кво питаш. "САМО'' на торен червей. Значи шарана не яде друго само чака да дойде някой да му фърли червейче и да се наяде. Направи едан влашка плувка за да седи неподвижно стръвта, а и да не се плаши рибата от груби монтажи. Влашка плувка- правиш по-голяма от необходимата дълбочина и слагаш повечко тежести над повода. Та така плувката седи над водата и е под върха на въдицата. Като клъвне ще се види.
Нещо такова изглежда: :lol:
Изображение
Е тва е тактиката и аз ловя така на 1 рекичка с подобна характеристика :D
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Позната история,като не искат да се хранят...трудно хващане.Слагал съм им пред устите царевици,червеи,хляб и кво ли не.Удря им се стръвта по главите,устите,но не лапат :lol: Седят,кат дрогирани :lol: Накря хванах един за десятката,куката му се заби м-у очите :lol:
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribohva6ta4 »

Пробвай на някаква малка рибка от реката .При определени условия шарана става хишник и ги хрупа като солетки .
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Crazyty »

пробвах но на тази малка риба се хвана една речна змия при втория опит нищо не идари след дълго и упорито чакане.сега малко се захладни след 1- 2 седмици смятам да я пробвам на царевичка с мастика мисля че ще е успешно
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”