Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Шарана се вижда не не се хваща
Модератор: sapuna
Re: Шарана се вижда не не се хваща
Е тва е тактиката и аз ловя така на 1 рекичка с подобна характеристикаvlado-fidera написа:Ами като не приемаш съвети кво питаш. "САМО'' на торен червей. Значи шарана не яде друго само чака да дойде някой да му фърли червейче и да се наяде. Направи едан влашка плувка за да седи неподвижно стръвта, а и да не се плаши рибата от груби монтажи. Влашка плувка- правиш по-голяма от необходимата дълбочина и слагаш повечко тежести над повода. Та така плувката седи над водата и е под върха на въдицата. Като клъвне ще се види.Crazyty написа:аз ти казвам че удря само на торен червй и сам пробвал сичко той пак пише пробвай на това.
Нещо такова изглежда:![]()

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
Позната история,като не искат да се хранят...трудно хващане.Слагал съм им пред устите царевици,червеи,хляб и кво ли не.Удря им се стръвта по главите,устите,но не лапат
Седят,кат дрогирани
Накря хванах един за десятката,куката му се заби м-у очите 

-
- ще става разбирач
Пробвай на някаква малка рибка от реката .При определени условия шарана става хишник и ги хрупа като солетки .
пробвах но на тази малка риба се хвана една речна змия при втория опит нищо не идари след дълго и упорито чакане.сега малко се захладни след 1- 2 седмици смятам да я пробвам на царевичка с мастика мисля че ще е успешно