Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Парашути?
Модератор: bobopeli
Re: Парашути?
А ле мърльо ти прост ли си бе. Прочети какво имах впредвид. Такива боклуци като теб трябва да се наритват, че зараждат конфликти.
Последно промяна от kasabinho на Сря Сеп 22, 2010 1:23 pm, променено общо 1 път.

По принцип споря с умни хора но явно ти не си от тях за това ще ти кажа нещо и приключвам с теб ако си изгледал клипа и беше малко по умен ще ше да си замълчиш хората много отдавна са казали "Когато фактите говорят и боговете мълчат".И следващия път не се изказваи неподготвенkasabinho написа:А ле мърльо ти прост ли си бе. Виж какво имах впредвид. Такива боклуци като теб трябва да се наритват, че зараждат конфликти.
Добре и аз ще ти кажа нещо за последно и приключвам. В първия си пост в тази тема имах впредвид, че класическата мрежа нанася много по-големи щети от парашута. Може да не си ме разбрал какво съм имал впредвид, но после на два пъти ти го обясних.krasi81 написа:По принцип споря с умни хора но явно ти не си от тях за това ще ти кажа нещо и приключвам с теб ако си изгледал клипа и беше малко по умен ще ше да си замълчиш хората много отдавна са казали "Когато фактите говорят и боговете мълчат".И следващия път не се изказваи неподготвенkasabinho написа:А ле мърльо ти прост ли си бе. Виж какво имах впредвид. Такива боклуци като теб трябва да се наритват, че зараждат конфликти.
Дай Боже ако забранят мрежите това означава, че ще забранят и парашутите, понеже реално е такова, но трябва да имаш малко мозък за да помислиш и разбереш. А многото хора, спряха да пишат, заради УМНИТЕ хора като теб, които само се чудят с кого и за какво да се дразнят.kasabinho написа: Парашута не може да се сравни по нищо, с една мрежа дълга 100м. Парашути да се продават, ама мрежите да забранят
И ми говори за умни хора ако можеш да се похвалиш с подобно нещо - 4 първи места на регионални студентски олимпиади по информатика, 2-бронзови отличия на национални олимпиади и 2 международни участия.

- jorro11
- ще става разбирач
Парашутите трябва да се забранят за продажба, а използването им да бъде криминализирано.Да не говорим пък за риболова с мрежи и различни токови уреди.Рано или късно и това ще стане.
П.П. Колега kasabinho не ти трябват много медали от олимпиади за да осъзнаеш, че ползването на парашути вреди страшно много на рибните популации и ако започнем излишния спор за това "кое вреди по-вече или по-малко" ще навлезем в доста излишна тема.Риболова с парашути си е чисто бракониерски и затова трябва да бъде забранено както използването им така и продажбата им.
П.П. Колега kasabinho не ти трябват много медали от олимпиади за да осъзнаеш, че ползването на парашути вреди страшно много на рибните популации и ако започнем излишния спор за това "кое вреди по-вече или по-малко" ще навлезем в доста излишна тема.Риболова с парашути си е чисто бракониерски и затова трябва да бъде забранено както използването им така и продажбата им.
Абе пич, никъде не съм казал, че парашута не вреди.jorro11 написа:Парашутите трябва да се забранят за продажба, а използването им да бъде криминализирано.Да не говорим пък за риболова с мрежи и различни токови уреди.Рано или късно и това ще стане.
Парашута не може да се сравни по нищо, с една мрежа дълга 100м. - с това изказване имах впредвид, че трябва да се акцентира проблема изцяло върху мрежата (както по-нагоре написа колега: трябва да се наблегне на ,,големите ,, парашутисти които хвърлят мрежи по стотици метри и вадят с килограми . ТЕ Е*АВАТ МАИКАТА НА РИБАТА), а не само върху парашута.
Колегата отваря темата с въпроса: Позволена ли е продажбата на подобни средства за бракониерство?, а аз отговарям с - Парашути да се продават, ама мрежите да забранят

Тоест малко по-простичко - парашути да се продават ( това е с ирония), мрежите да забранят - парашута е мрежа и щом пиша да забранят мрежите означава да забранят и парашута.
Малко трябва да се замислите бе хора. Ако не съм се изразил правилно - моля да ме извините.
И научете какво означават думите парашут и бракониер преди да ги използвате.
парашут - вид мрежа ......
бракониер - човек, който ловува или риболува по незаконен начин.
Риболова с парашут и мрежа от хора имащи нужните документи и като цяло ловейки легално не е бракониерство.jorro11 написа:.Риболова с парашути си е чисто бракониерски и затова трябва да бъде забранено както използването им така и продажбата им.
Риболова с мрежа, в частност парашут, ток трябва да се забрани, заради драстичното намаляване на популациите на риба във водоемите на територията на БГ.
Предлагам да спрем вече спора - няма смисъл.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Незаконни са!
А малките 10-12 годишни... там са виновни родителите - които всъщност сме ние!
Няма драми няма и конфликти... Има въпроси има и отговори.
А малките 10-12 годишни... там са виновни родителите - които всъщност сме ние!
Няма драми няма и конфликти... Има въпроси има и отговори.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.