Парашути?

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Re: Парашути?

Мнение от kasabinho »

А ле мърльо ти прост ли си бе. Прочети какво имах впредвид. Такива боклуци като теб трябва да се наритват, че зараждат конфликти.
Последно промяна от kasabinho на Сря Сеп 22, 2010 1:23 pm, променено общо 1 път.
Изображение
krasi81

Мнение от krasi81 »

kasabinho написа:А ле мърльо ти прост ли си бе. Виж какво имах впредвид. Такива боклуци като теб трябва да се наритват, че зараждат конфликти.
По принцип споря с умни хора но явно ти не си от тях за това ще ти кажа нещо и приключвам с теб ако си изгледал клипа и беше малко по умен ще ше да си замълчиш хората много отдавна са казали "Когато фактите говорят и боговете мълчат".И следващия път не се изказваи неподготвен
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

krasi81 написа:
kasabinho написа:А ле мърльо ти прост ли си бе. Виж какво имах впредвид. Такива боклуци като теб трябва да се наритват, че зараждат конфликти.
По принцип споря с умни хора но явно ти не си от тях за това ще ти кажа нещо и приключвам с теб ако си изгледал клипа и беше малко по умен ще ше да си замълчиш хората много отдавна са казали "Когато фактите говорят и боговете мълчат".И следващия път не се изказваи неподготвен
Добре и аз ще ти кажа нещо за последно и приключвам. В първия си пост в тази тема имах впредвид, че класическата мрежа нанася много по-големи щети от парашута. Може да не си ме разбрал какво съм имал впредвид, но после на два пъти ти го обясних.
kasabinho написа: Парашута не може да се сравни по нищо, с една мрежа дълга 100м. Парашути да се продават, ама мрежите да забранят
Дай Боже ако забранят мрежите това означава, че ще забранят и парашутите, понеже реално е такова, но трябва да имаш малко мозък за да помислиш и разбереш. А многото хора, спряха да пишат, заради УМНИТЕ хора като теб, които само се чудят с кого и за какво да се дразнят.
И ми говори за умни хора ако можеш да се похвалиш с подобно нещо - 4 първи места на регионални студентски олимпиади по информатика, 2-бронзови отличия на национални олимпиади и 2 международни участия.
Изображение
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

Парашутите трябва да се забранят за продажба, а използването им да бъде криминализирано.Да не говорим пък за риболова с мрежи и различни токови уреди.Рано или късно и това ще стане.

П.П. Колега kasabinho не ти трябват много медали от олимпиади за да осъзнаеш, че ползването на парашути вреди страшно много на рибните популации и ако започнем излишния спор за това "кое вреди по-вече или по-малко" ще навлезем в доста излишна тема.Риболова с парашути си е чисто бракониерски и затова трябва да бъде забранено както използването им така и продажбата им.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

jorro11 написа:Парашутите трябва да се забранят за продажба, а използването им да бъде криминализирано.Да не говорим пък за риболова с мрежи и различни токови уреди.Рано или късно и това ще стане.

П.П. Колега kasabinho не ти трябват много медали от олимпиади за да осъзнаеш, че ползването на парашути вреди страшно много на рибните популации и ако започнем излишния спор за това "кое вреди по-вече или по-малко" ще навлезем в доста излишна тема.Риболова с парашути си е чисто бракониерски и затова трябва да бъде забранено както използването им така и продажбата им.
Абе пич, никъде не съм казал, че парашута не вреди.

Парашута не може да се сравни по нищо, с една мрежа дълга 100м. - с това изказване имах впредвид, че трябва да се акцентира проблема изцяло върху мрежата (както по-нагоре написа колега: трябва да се наблегне на ,,големите ,, парашутисти които хвърлят мрежи по стотици метри и вадят с килограми . ТЕ Е*АВАТ МАИКАТА НА РИБАТА), а не само върху парашута.

Колегата отваря темата с въпроса: Позволена ли е продажбата на подобни средства за бракониерство?, а аз отговарям с - Парашути да се продават, ама мрежите да забранят :wink:.
Тоест малко по-простичко - парашути да се продават ( това е с ирония), мрежите да забранят - парашута е мрежа и щом пиша да забранят мрежите означава да забранят и парашута.

Малко трябва да се замислите бе хора. Ако не съм се изразил правилно - моля да ме извините.

И научете какво означават думите парашут и бракониер преди да ги използвате.
парашут - вид мрежа ......
бракониер - човек, който ловува или риболува по незаконен начин.
jorro11 написа:.Риболова с парашути си е чисто бракониерски и затова трябва да бъде забранено както използването им така и продажбата им.
Риболова с парашут и мрежа от хора имащи нужните документи и като цяло ловейки легално не е бракониерство.

Риболова с мрежа, в частност парашут, ток трябва да се забрани, заради драстичното намаляване на популациите на риба във водоемите на територията на БГ.

Предлагам да спрем вече спора - няма смисъл.
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Незаконни са!
А малките 10-12 годишни... там са виновни родителите - които всъщност сме ние!
Няма драми няма и конфликти... Има въпроси има и отговори.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Бракониери !”