Относно групата "Trolls4Trolling"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

M.S.M
новобранец
новобранец

Re: Относно групата "Trolls4Trolling"

Мнение от M.S.M »

[quote="GODzillata"]Поради теми от рода на "Писна ми" и др. такива, искам да внеса малко разяснения.

Trolls4Trolling e отворена група, приемат се нови потребители, проявяващи интерес към спининга и тролинга.
Споделянето на еднакви интереси е свързано и със споделянето на знания и опит.

Консуматори /новорегистрирани профили или такива без активност по темите/ няма да бъдат допуска

Дай няк'ви точни критерий, брой мнения, минало време след регистрация,брой косми под мишницата, и др. ДА не се хабят ялови кандидати за членство :D
Или всичко да става след :drinkers:
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

принципно спининга и троленето аз го свързвам единствено с опита, който се трупа с времето, кво толкова ще опазите от такива консуматори като мен не мога да разбера? Сега като си направихте група трол тролинг имате ли право да ми четете моите теми или на други членове на форума теми свързани със спининга? И в крайна сметка кой е консуматора.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

okx написа: И в крайна сметка кой е консуматора.
Консуматори са тия ,които са се регистрирали и нямат нито едно мнение!Знаеш ли колко такива има във форума?
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

Естествено, че ще има, аз като си купувам вестник да чета, не значи че трябва да пиша статии в същия. Както и да е. Сайта си е интересен, допитвал съм се до няколко човека, дано си остане такъв.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

okx написа:Естествено, че ще има, аз като си купувам вестник да чета, не значи че трябва да пиша статии в същия. Както и да е. Сайта си е интересен, допитвал съм се до няколко човека, дано си остане такъв.
Taka де, ама вестника си го купуваш, нали?
Тук членството се купува с писане...със споделяне....с труд, с принос.

Да не мислиш, че няма да ми е по-лесно само да чета, да не мъкна фото и да се чудя в сюблимен момент рибата да я вадя ли или да я снимам.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

Godzi , аз ши имам ли достъп в груповия,.. риболов :D Да си нося ли въдицата или само ши съм си член :mrgreen:
Я, ако имам време и намина към Дунава да видим тая тролспинарна група :D Що група ве, кръсти я дружина.Е ся са сетих за едни вицове за дружини, за синята :mrgreen: , и червената, .... по един от семейство, батка :mrgreen:
Имам хора у Видин, та се незнае..... :wink:
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

elinpelin1 написа:Я, ако имам време и намина към Дунава да видим тая тролспинарна груп
Абе дед мароз :D :D :D ти не беше ли водолаз бре :roll: цело лето се гмуркаше и пиеше дестилирана водица :D :D :D ся изкаш тролингистоспинингист да ставаш,я марш от дружината :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Кирчо и сие решили да се крият.Добре,нека се крият,но те са се научили,а тез който сега прохождат от кой ще научат нещо.Значи само новобранци могат да четат свабодно във форума,плюс още прийждащи новобранци :lol: .И се получава,че новите трябва да питат незнаещите :roll: :lol: .На тия колеги кой ще им покаже или каже.Нали форума е да се види,покаже и научи човек.А има ли по добър учител от старите кучета :D .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Не е точно така, едва ли някой ще спре да пише в общия форум.
Пък и досега има вече голяма база инфо тук, така че - нека четат.

Отдавна трябваше да се направи нещо по въпроса със скатавките, зат'ва групите са идеално решение.

«Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни, подобно на човек, който не влага средствата си в предприятия, можещи да му донесат печалба. Когато пък споделяме с другите полезните си знания, тогава умножаваме и собственото си богатство.»

Из "Златоструй", сборник със златоустови мисли, съставен по времето на цар Симеон І
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Според мен тия групи само ще отдръпнат останалите малко пишещи и даващи добри съвети.Но щом може,всеки има право да решава дали да влезе в група.Един вид отлюспване от дебелото дърво :D .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Marco Polo© написа:...вече спадам към "консуматорите" във форума, т.е. чета и пиша предимно в "магазина", то моля членството ми в тази група, придобито по default, да бъде прекратено. :)
Марко, щом си само в магазина, значи си шопър. :wink:
Твоя default си е за цялостен принос. :drinkers:
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Аз мисля, че просто имаме достъп до темите в тази група без да сме членове на групата, тъй като никовете не са ни зелени. Ако е така за мен това е най демократичната група. Аз също не искам да ставам член на група защото вече си стана мазало у форума, мисля, че и админа го вижда, ама явно нема власт над тези неща. Сега у форума си има теми, които се повтарят в всяка една група. Спам група- еми то в раздел разни си е чист спам, ама сега го има и като група, диип фишинг- е няма ли раздел за подводен риболов? С два е по добре така се систематизира инфото. Има си и подфорум за спинингов риболов защо трябва да го има и като група. Регионалните групи не ги разбирам, може би има некъв смисъл от тях, ама аз още не мога да го хвана. Аз си мисля някой докато не ме е изпреварил да си направя група "Купува продава", че като гледам вече доста подфоруми се превърнаха в групи. Собственика на сайта не вижда ли как му приватизираха подфорумите????
Последно промяна от LynyrdSkynyrd на Сря Сеп 29, 2010 6:44 pm, променено общо 1 път.
Изображение Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Щото всите Българе си падаме по груповия секс :lol: :lol: :lol: Нека се групират хората де,аз само ще искачам изодзадзе за малко и пак бегам при свободните електрони :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
петър василев

Мнение от петър василев »

LynyrdSkynyrd написа:, диип фишинг- е няма ли раздел за подводен риболов????
deep fishing батка не е подводен риболов :wink: информирай се малко преди да пишеш :wink:
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Ем то няма никакво инфо за какво е групата, но предполагам (без да съм сигурен), че за каквото и да е групата то си има такъв подфорум.
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”