Река Хаджийска

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Река Хаджийска

Мнение от franky »

Днес се пробвах на р. Хаджийска на спининг около моста при с. Тънково. Общо взето не е подходя ща за целта, пръчката ми идваше къса и постоянно закачах при изваждане на примамките. С по-дълга пръчка и много леки блесни може би би се получило нещо, но и възможният път за водене на примамката е много къс... И в крайна сметка бързо се отказах.
Понеже отскоро съм Бургаски зет и не съм много запознат с района, бих искал да попитам има ли в околността платени водоеми, на които може да се лови на спининг?
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

franky написа:Днес се пробвах на р. Хаджийска на спининг около моста при с. Тънково. Общо взето не е подходя ща за целта, пръчката ми идваше къса и постоянно закачах при изваждане на примамките. С по-дълга пръчка и много леки блесни може би би се получило нещо, но и възможният път за водене на примамката е много къс... И в крайна сметка бързо се отказах.
Понеже отскоро съм Бургаски зет и не съм много запознат с района, бих искал да попитам има ли в околността платени водоеми, на които може да се лови на спининг?
Кариерата: http://img641.imageshack.us/img641/6496/83549383.png
http://img707.imageshack.us/img707/639/29549934.png

И платения язовир до с. Тънково
Изображение
Изображение
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Дочух за някакви канали около село Гълъбец, над яз. Порой, държащи костур и сулка. Има ли някаква истина или... :roll:
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Преди 15 год. имаше канал.....поле се затлачи и пресъхна. Може да е пълен сега ама от де тая сулка???
Аватар
dean
новобранец
новобранец

Мнение от dean »

franky малко късно ти пиша но несъм влизал от доста време.Сулка и по-дребна щука има в Новоселци . Ама в началото на канала в Тръстиково . На бял туистер . УСПЕХ
Аватар
steel
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от steel »

здравейте, намирам се в к.к Слънчев бряг и ходих до река Хаджийска около с. Тънково. Цялата река е в тръстика и водорасли и на практика на спининг е невъзможно да се лови, защото постоянно се закачат водорасли. За тапи има чудесни места, но аз този риболов не го практикувам. Въпросът ми е дали има къде да се лови на тази река за да не е обикалям цялата и да търся места. Ще бъда благодарен ако някой сподели къде другаде може да се лови на спининг! На платения гьол до с. Тънково също ходих, но там няма хищник по думите на пазача!
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

по хаджийска лятото е мисия невъзможна да ловиш на спининг.и цялата да я обиколиш ,много трудно е откриеш някое местенце да похвърляш..бих те насочил към р.ахелой но в момента и тя е ужас от водорасли..така или иначе си в района можеш да отидеш на язовир порой но и там не е сигурно да уловиш нещо..а и има само костур..
Аватар
steel
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от steel »

за река Ахелой си го мислех, но не знам в кой участък на реката да отида. Ако ме насочи някой ок и какво излиза там?
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

в горното течение няма вода и всички вирове са обрасли с много водорасли..единствено от моста на главния път ,надоло по течението има къде да се хвърля..има много щука но не ти препоръчвам да я ядеш..хваща се и по някой костур но е мнооого рядко ..
edoribar
новобранец
новобранец

Мнение от edoribar »

Здравей те колеги скоро някой да е ходил по Хаджийска да даде малко инфо. Благодаря
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”