Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Моля за съвет :)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Моля за съвет :)
От гореизброените съм имал Заубера и Ексейджа . Ловил съм и с Ексията . Залагам на Заубера и Ексията като клоня повече към Заубера . Изказвания от рода на това на Кръсника и последното по темата са как да кажа ... смешни в случаят . Да не бъда криво разбран . Не бих заложил и на никоя Дайва в тоя ценови клас особенно като се съпоставя с Заубера и Ексията
Лично според мене Ексейджа е макара с около три класа по-долу от Риобитата в случаят и струваща колкото тях само и единствено заради марката !!!

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Павле айде ако обичаш да се конкретизирашПавел Иванов написа:От гореизброените съм имал Заубера и Ексейджа . Ловил съм и с Ексията . Залагам на Заубера и Ексията като клоня повече към Заубера . Изказвания от рода на това на Кръсника и последното по темата са как да кажа ... смешни в случаят . Да не бъда криво разбран . Не бих заложил и на никоя Дайва в тоя ценови клас особенно като се съпоставя с Заубера и ЕксиятаЛично според мене Ексейджа е макара с около три класа по-долу от Риобитата в случаят и струваща колкото тях само и единствено заради марката !!!

п.п. Може би си връткал ексейджа и ти е било смешно

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Павел Иванов
Конкретизирам - имал съм Ексейдж както споменах , също както съм имал и Заубер . Сравнени един с друг Заубера е в пъти по-добре . Смешно ми е че се фаворитизира една марка на всяка цена без значение какво с какво се съпоставя в случаят 

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре, де няма смисъл да спорим, ама на сухо в магазина, което не е критерий, съм връткал и ексейдж и аплаус-което е по-добро според мен от тези коио се дискутират тук. Е шибаното въртеше много по леко
Поздрави Павле!!!

Поздрави Павле!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
- Павел Иванов
Аплауса е така нареченият "среден" клас на Риоби , докато Заубера и Ексията са от така нареченият "висок" клас на същата фирма . Демек няма начин да е по-добро от дискутираните тука 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- разбира нещата
На сухо може ,ама натоварено,има малка разлика,да въртиш с риба една 6 оборота макара и една 4,6.И тая 6 оборота(мачовата),е с поне 4 до 5-6м въдица,а спининга е с 2,40-2,70.GODFATHER написа:Добре, де няма смисъл да спорим, ама на сухо в магазина, което не е критерий, съм връткал и ексейдж и аплаус-което е по-добро според мен от тези коио се дискутират тук. Е шибаното въртеше много по леко![]()
Поздрави Павле!!!

На къса плувка,в репея...
-
- новобранец
Митко, вземи си RYOBI.
+1 за Заубера. Чиста работа. На Дунава се представя отлично. Но при стационарна вода си ползвам едно Абу. На друг прът разбира се. Щото Заубера ми прави бради.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Благодаря на всички колеги които се отзоваха на моята молба. Вече е решено Ексията
.Другата седмица ще изпратя снимка на новата ми придобивка .Още веднъж благодарност към всички колеги .Поздрави

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Ако става въпрос за мач риболов, от личен опит ти препоръчвам новия Exage на Шимано, колега.
Ето го моя дзвер:

Засега нямам никакви забележки. Макара, която просто лови риба - перфектна! 140 лв.
Ето го моя дзвер:

Засега нямам никакви забележки. Макара, която просто лови риба - перфектна! 140 лв.
-
- разбира нещата
ringo написа:Ако става въпрос за мач риболов, от личен опит ти препоръчвам новия Exage на Шимано...
Не се споменава мач риболовОт скоро се възобнови интересът ми към спининговия риболов .

На къса плувка,в репея...
mimi750830 написа:ringo написа:Ако става въпрос за мач риболов, от личен опит ти препоръчвам новия Exage на Шимано...Не се споменава мач риболовОт скоро се възобнови интересът ми към спининговия риболов .
Грешката е моя колежке

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ето я новата ми придобивка Vega Regal
Бях писъл ,че ще взимам ексията но
Тази определено ми пасна повече .Тази седмица мисля да я азхода до реката

Не тръгвай с голяма кошница за гъби