продавам на баба ми хурката

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: продавам на баба ми хурката

Мнение от G.Petkov »

dodo16 написа:Надявам се да е от полза на някого да затвори цикъла на тъща си с терлиците.
Е това ме разби :lol: :lol: :lol: .

И това също!
dodo16 написа:Що бе кво и има на хурката :shock: . С по-сръчни пръсти може и брейд да изпреде.
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

Младенов_78 написа:........ тая тема изобщо не е за спам групата, а си е точно на място,и е пусната с точно определена цел.Крайно време е админа да се вземе в ръце и ПОНЕ да махне от главната страница този смехотворен битпазар.Не е редно да се превръща най- големият риболовен форум в БГ в такава пошла пародия.
Изображение Без коментар!!!
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

bat`venci написа:
Младенов_78 написа:Бат Венци тая тема изобщо не е за спам групата а си е точно на място,и е пусната с точно определена цел.Крайно време е админа да се вземе в ръце и ПОНЕ да махне от главната страница този смехотворен битпазар.Не е редно да се превръща най големия риболовен форум в БГ ,в такава пошла пародия.
Колеги,каквото не ви харесва-не го четете и не му обръщайте внимание.Я си направете една сметка-колко сте научили от сайта,колко сте споделили в сайта,колко сте се похавалили в сайта,колко приятели сте намерили в сайта.Амчи тука първо споделих че съм се сдобил с наследник,първо тука получих поздрави и благопожелания.Админа ако иска ще позволи на хората да продават и препродават,може да не сме съгласни ама това си е негово право.Според мен този момент е част от развитието на форума,дали е за добро или дали е правилно,само времето ще покаже...
п.п.Това си е само мое мнение,не искам да обидя никого и ако съм го направил моля искренно за извинение...
Приятелю,не си ме разбрал правилно може би.Не съм против битака във форума-всеки има нещо което иска да предложи първо на колегите рибари НО да не е на заглавната страница.Като искаш битак иди в съответния подфорум и си гледай биташките обяви.Не е правилно тези обяви да са отпред а другите по важните с риболовен характер не.
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Изображение
Изображениеима ли комат кучета много
strelolist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от strelolist »

Младенов_78 написа:
bat`venci написа:
Младенов_78 написа:Бат Венци тая тема изобщо не е за спам групата а си е точно на място,и е пусната с точно определена цел.Крайно време е админа да се вземе в ръце и ПОНЕ да махне от главната страница този смехотворен битпазар.Не е редно да се превръща най големия риболовен форум в БГ ,в такава пошла пародия.
Колеги,каквото не ви харесва-не го четете и не му обръщайте внимание.Я си направете една сметка-колко сте научили от сайта,колко сте споделили в сайта,колко сте се похавалили в сайта,колко приятели сте намерили в сайта.Амчи тука първо споделих че съм се сдобил с наследник,първо тука получих поздрави и благопожелания.Админа ако иска ще позволи на хората да продават и препродават,може да не сме съгласни ама това си е негово право.Според мен този момент е част от развитието на форума,дали е за добро или дали е правилно,само времето ще покаже...
п.п.Това си е само мое мнение,не искам да обидя никого и ако съм го направил моля искренно за извинение...
Приятелю,не си ме разбрал правилно може би.Не съм против битака във форума-всеки има нещо което иска да предложи първо на колегите рибари НО да не е на заглавната страница.Като искаш битак иди в съответния подфорум и си гледай биташките обяви.Не е правилно тези обяви да са отпред а другите по важните с риболовен характер не.
напълно съм съгласен!То голяма цигания стана!Ако толкова искат да си продават стоките ще се опитам да помогна със специализирани издания http://pozvanete.bg/
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Младенов_78 написа:
bat`venci написа:
Мммм дааааа,моите най искренни извинения,наистина не съм те разбрал правилно на пръв прочит,но това не ми пречи да си държа на мнението :wink:.Струва ми се,че по принцип сме на едно мнение по някои въпроси,ама де факто незнам...Но в едно съм убеден-милееш за този форум и затова вземаш отношение,жив и здрав бъди и само хубави неща да ти се случват!!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Младенов_78 написа:
bat`venci написа:
Младенов_78 написа:
Не съм против битака във форума-всеки има нещо което иска да предложи първо на колегите рибари НО да не е на заглавната страница.Като искаш битак иди в съответния подфорум и си гледай биташките обяви.Не е правилно тези обяви да са отпред а другите по важните с риболовен характер не.
Има вече подобно предложение, сведено до знанието на управляващия орган!
Иначе колеги, промяната в магазина беше направена за общото благо И денствие, с идеята да има някакъв самоконтрол, сиреч по-малко намеси на модове и админи, ама то свободата и салама...и Санчо....и станааа..., тъ битака си е от самите потребяващите, не е от някакви бот-ве, или "чужди" елементи...и те така.... :wink:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Точно за това пуснах обява за терлици,тъщи,след което последваха хурки и т.н. тъпни :lol: .Аз и колегата с хурката :D искахме да покажем докъде може да стигне битака занапред.Но ръководството си знае работата и вярвам ще сложи ред.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

vladimir1974 написа:Тези боклуци ще ги продадете на Путкин ден,а тва е три дена преди Свети Хуй.... :D .Колеги моля спрете с битака-пишете само за риболов...
Моля,моля колега, защо да не си купи някой хурка или опинци-има колекционери хора!? :D Щом се продават и търсят "чешки чугунени радиатори"или пък"сребърни ланци","колчета за шатра" и т.н. Тук важи култовата реплика от един още по-култов български филм:-"Значи кучета и котки може,а..? А прасета не може...,така ли...? "
НАСЛУКА ! :smt023
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Няк'ва революцийка нещо се надига, к'во ли? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Хубав цирк сме, но си е нашия :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Don4o_62 написа:Точно за това пуснах обява за терлици,тъщи,след което последваха хурки и т.н. тъпни :lol: .Аз и колегата с хурката :D искахме да покажем докъде може да стигне битака занапред.Но ръководството си знае работата и вярвам ще сложи ред.
Адаш , победихме. :D
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

dodo16 написа:Адаш , победихме.
Ми тогава,що не-черпите :roll: :roll: :roll: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
gojco
новобранец
новобранец

Мнение от gojco »

dodo16 написа: Адаш , победихме. :D
:smt041 :smt041 :smt041
Много ме дразнеха. Риболовните в темата, а битака - на главната. Сега е нормално. Г.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

dodo16 написа:Продава се комплект с вретено :D . Вълната е бонус за който закупи комплекта.
Колега, обявата е некоректна отсекъде - няма тел. за връзка и цена :lol: Също не си писал вълната къф цвят е - черно, русо или ... Мое да е бонус, ама требе да се знае все пак :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”