Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

продавам на баба ми хурката
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: продавам на баба ми хурката
Е това ме разбиdodo16 написа:Надявам се да е от полза на някого да затвори цикъла на тъща си с терлиците.

И това също!
dodo16 написа:Що бе кво и има на хурката. С по-сръчни пръсти може и брейд да изпреде.
Младенов_78 написа:........ тая тема изобщо не е за спам групата, а си е точно на място,и е пусната с точно определена цел.Крайно време е админа да се вземе в ръце и ПОНЕ да махне от главната страница този смехотворен битпазар.Не е редно да се превръща най- големият риболовен форум в БГ в такава пошла пародия.
-
- ще става разбирач
Приятелю,не си ме разбрал правилно може би.Не съм против битака във форума-всеки има нещо което иска да предложи първо на колегите рибари НО да не е на заглавната страница.Като искаш битак иди в съответния подфорум и си гледай биташките обяви.Не е правилно тези обяви да са отпред а другите по важните с риболовен характер не.bat`venci написа:Колеги,каквото не ви харесва-не го четете и не му обръщайте внимание.Я си направете една сметка-колко сте научили от сайта,колко сте споделили в сайта,колко сте се похавалили в сайта,колко приятели сте намерили в сайта.Амчи тука първо споделих че съм се сдобил с наследник,първо тука получих поздрави и благопожелания.Админа ако иска ще позволи на хората да продават и препродават,може да не сме съгласни ама това си е негово право.Според мен този момент е част от развитието на форума,дали е за добро или дали е правилно,само времето ще покаже...Младенов_78 написа:Бат Венци тая тема изобщо не е за спам групата а си е точно на място,и е пусната с точно определена цел.Крайно време е админа да се вземе в ръце и ПОНЕ да махне от главната страница този смехотворен битпазар.Не е редно да се превръща най големия риболовен форум в БГ ,в такава пошла пародия.
п.п.Това си е само мое мнение,не искам да обидя никого и ако съм го направил моля искренно за извинение...
Колекционирам лампови радиоприемници
- YordanDanev
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
напълно съм съгласен!То голяма цигания стана!Ако толкова искат да си продават стоките ще се опитам да помогна със специализирани издания http://pozvanete.bg/Младенов_78 написа:Приятелю,не си ме разбрал правилно може би.Не съм против битака във форума-всеки има нещо което иска да предложи първо на колегите рибари НО да не е на заглавната страница.Като искаш битак иди в съответния подфорум и си гледай биташките обяви.Не е правилно тези обяви да са отпред а другите по важните с риболовен характер не.bat`venci написа:Колеги,каквото не ви харесва-не го четете и не му обръщайте внимание.Я си направете една сметка-колко сте научили от сайта,колко сте споделили в сайта,колко сте се похавалили в сайта,колко приятели сте намерили в сайта.Амчи тука първо споделих че съм се сдобил с наследник,първо тука получих поздрави и благопожелания.Админа ако иска ще позволи на хората да продават и препродават,може да не сме съгласни ама това си е негово право.Според мен този момент е част от развитието на форума,дали е за добро или дали е правилно,само времето ще покаже...Младенов_78 написа:Бат Венци тая тема изобщо не е за спам групата а си е точно на място,и е пусната с точно определена цел.Крайно време е админа да се вземе в ръце и ПОНЕ да махне от главната страница този смехотворен битпазар.Не е редно да се превръща най големия риболовен форум в БГ ,в такава пошла пародия.
п.п.Това си е само мое мнение,не искам да обидя никого и ако съм го направил моля искренно за извинение...
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- ще става разбирач
Мммм дааааа,моите най искренни извинения,наистина не съм те разбрал правилно на пръв прочит,но това не ми пречи да си държа на мнениетоМладенов_78 написа:Приятелю,не си ме разбрал правилно може би.Не съм против битака във форума-всеки има нещо което иска да предложи първо на колегите рибари НО да не е на заглавната страница.Като искаш битак иди в съответния подфорум и си гледай биташките обяви.Не е правилно тези обяви да са отпред а другите по важните с риболовен характер не.bat`venci написа:Колеги,каквото не ви харесва-не го четете и не му обръщайте внимание.Я си направете една сметка-колко сте научили от сайта,колко сте споделили в сайта,колко сте се похавалили в сайта,колко приятели сте намерили в сайта.Амчи тука първо споделих че съм се сдобил с наследник,първо тука получих поздрави и благопожелания.Админа ако иска ще позволи на хората да продават и препродават,може да не сме съгласни ама това си е негово право.Според мен този момент е част от развитието на форума,дали е за добро или дали е правилно,само времето ще покаже...Младенов_78 написа:Бат Венци тая тема изобщо не е за спам групата а си е точно на място,и е пусната с точно определена цел.Крайно време е админа да се вземе в ръце и ПОНЕ да махне от главната страница този смехотворен битпазар.Не е редно да се превръща най големия риболовен форум в БГ ,в такава пошла пародия.

Има вече подобно предложение, сведено до знанието на управляващия орган!Младенов_78 написа:bat`venci написа:Младенов_78 написа:
Не съм против битака във форума-всеки има нещо което иска да предложи първо на колегите рибари НО да не е на заглавната страница.Като искаш битак иди в съответния подфорум и си гледай биташките обяви.Не е правилно тези обяви да са отпред а другите по важните с риболовен характер не.
Иначе колеги, промяната в магазина беше направена за общото благо И денствие, с идеята да има някакъв самоконтрол, сиреч по-малко намеси на модове и админи, ама то свободата и салама...и Санчо....и станааа..., тъ битака си е от самите потребяващите, не е от някакви бот-ве, или "чужди" елементи...и те така....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Don4o_62
- учете се от него
Точно за това пуснах обява за терлици,тъщи,след което последваха хурки и т.н. тъпни
.Аз и колегата с хурката
искахме да покажем докъде може да стигне битака занапред.Но ръководството си знае работата и вярвам ще сложи ред.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Моля,моля колега, защо да не си купи някой хурка или опинци-има колекционери хора!?vladimir1974 написа:Тези боклуци ще ги продадете на Путкин ден,а тва е три дена преди Свети Хуй.....Колеги моля спрете с битака-пишете само за риболов...

НАСЛУКА !

- GODzillata
Няк'ва революцийка нещо се надига, к'во ли? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
Хубав цирк сме, но си е нашия

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Адаш , победихме.Don4o_62 написа:Точно за това пуснах обява за терлици,тъщи,след което последваха хурки и т.н. тъпни.Аз и колегата с хурката
искахме да покажем докъде може да стигне битака занапред.Но ръководството си знае работата и вярвам ще сложи ред.

-
- сериозен играч
Ми тогава,що не-черпитеdodo16 написа:Адаш , победихме.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
dodo16 написа: Адаш , победихме.

Много ме дразнеха. Риболовните в темата, а битака - на главната. Сега е нормално. Г.
Колега, обявата е некоректна отсекъде - няма тел. за връзка и ценаdodo16 написа:Продава се комплект с вретено. Вълната е бонус за който закупи комплекта.