Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 3.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 3.0
Еми че ти си направил всичкоstoilkatastz написа:Как се играе онлаин.Направих регистрация даде ми парола и ключ ама нататак не ми е ясно.

- stoilkatastz
- ще става разбирач
какво правим с счупените въдици на онлаин играта,и нещо ми се струва че бавно напредвам 6 разряд съм и таз карма не се покачва. 

-
- вече хвърля и на тежко
Еми хвърляме гиstoilkatastz написа:какво правим с счупените въдици на онлаин играта,и нещо ми се струва че бавно напредвам 6 разряд съм и таз карма не се покачва.

И аз направих регистрация и имам ключ, но като стартирам "сетевая игра" от главното меню пак ми се показва РЕГИСТРАЦИЯ и ОБНОВИТЬ. Къде да въведа данните? Като дам пак на РЕГИСТРАЦИЯ ме праща на сайта на rus-fishsoft , а аз съм се логнал вече. Какво да правя? И къде да ги въведа? Играта я дръпнах от другия сайт installsoft.Reo написа:Еми че ти си направил всичкоstoilkatastz написа:Как се играе онлаин.Направих регистрация даде ми парола и ключ ама нататак не ми е ясно.. Нататък стратираш "сетевая игра" от главното меню и въвеждаш тези данни заедно с потребителското име.
-
- вече хвърля и на тежко
Хе хеей, поставих рекорд в играта за Муксун

А за влизането в играта става така при мен:
1.Стартираш я и избираш от менюто - Сетевая игра.
2. Ако вече си се регистрирал избираш от новото меню -"Подключиться". Ако още не си първо избираш - "Регистрация".
3. Като избереш "Подключится" излиза прозорец с 3 полета за данните - Име, Парола и Ключ. Попълваш ги и натискаш бутона - "Авторизация".
Това е. Така влизам аз винаги, без проблем. Вчера се разрових и видях че играта струва два лева и нещо на месец. Нищо работа. В сайта имаш лична страница. Там може през PayPal да си вкараш примерно 10 долара или евро и всеки месец от тях се прехвърлят по около 2 лева за играта. С 10 евро може да се играе почти година
.

А за влизането в играта става така при мен:
1.Стартираш я и избираш от менюто - Сетевая игра.
2. Ако вече си се регистрирал избираш от новото меню -"Подключиться". Ако още не си първо избираш - "Регистрация".
3. Като избереш "Подключится" излиза прозорец с 3 полета за данните - Име, Парола и Ключ. Попълваш ги и натискаш бутона - "Авторизация".
Това е. Така влизам аз винаги, без проблем. Вчера се разрових и видях че играта струва два лева и нещо на месец. Нищо работа. В сайта имаш лична страница. Там може през PayPal да си вкараш примерно 10 долара или евро и всеки месец от тях се прехвърлят по около 2 лева за играта. С 10 евро може да се играе почти година

Поздравявам те за рекорда 
Офф на мене защитната ми стена блокирала играта, и това меню "Подключиться" въобще го нямаше на екрана, чак сега се появи като допуснах връзка към играта. Мерси за инфото де
Междудругото имам два въпроса:
1.) Като свърши срока за ключа, неможе ли да се регистрираш пак, и да ти даде нов ключ? Или на сайта те помни по IP и няма да стане номера?
2.) Като си гледам Личный кабинет в сайта, има и /Доступ к мобильной версии: до 01.12.2010/ Как можем с тоя ключ да се играе и в мобилната рибалка? Щом ключа може да се използва и там....
Само не ми е ясно как се инсталира тая КПК/КМК на базе Windows Mobile. Телефона постоянно ли трябва да е вързан с компютъра или как?
Изтеглих и двете: .NET Compact Framework 3.5 (*.rar). и Дистрибутив "Мобильная Русская Рыбалка" (*.rar) , но незнам какво да правя сега... Ако знаеш нещо за това пиши подробно

Офф на мене защитната ми стена блокирала играта, и това меню "Подключиться" въобще го нямаше на екрана, чак сега се появи като допуснах връзка към играта. Мерси за инфото де

Междудругото имам два въпроса:
1.) Като свърши срока за ключа, неможе ли да се регистрираш пак, и да ти даде нов ключ? Или на сайта те помни по IP и няма да стане номера?
2.) Като си гледам Личный кабинет в сайта, има и /Доступ к мобильной версии: до 01.12.2010/ Как можем с тоя ключ да се играе и в мобилната рибалка? Щом ключа може да се използва и там....
Само не ми е ясно как се инсталира тая КПК/КМК на базе Windows Mobile. Телефона постоянно ли трябва да е вързан с компютъра или как?
Изтеглих и двете: .NET Compact Framework 3.5 (*.rar). и Дистрибутив "Мобильная Русская Рыбалка" (*.rar) , но незнам какво да правя сега... Ако знаеш нещо за това пиши подробно

-
- вече хвърля и на тежко
Честно казано не знам отговорите и на двата въпроса. Предполагам може да вземеш нов ключ ако се регистрираш с друг е-mail. Обаче пак само две седмици ще ти даде. По-добре да си я плати човек. Какво са 2-3 лева на месец - две кафета. Относно мобилната, просто не съм пробвал. Не знам дали ще работи на моя телефон всъщност. Аз съм с HTC Legend и не знам дали става за Android OS. Може да се пробвам днес. Просто не ми е идвало на ум да я инсталирам.

- stoilkatastz
- ще става разбирач
Аз да попитам две седмици календарни или игрови, и ако не играеш пак ли си варвят дните,защото сега около 10 дни нямам вазможност да играя.
Reo, незнам как се плаща през PayPal, би ли ми обяснил? Доколко съм чувал трябва да вкараш пари в някоя банка в карта дебитна или кредитна, не ги разбирам и незнам как става това. Не е само да се регистрираш в ЕPay нали? Трябва да ти тегли и пари от някъде. Ако имаш достатъчно време моля те обясни ми как става това. А и не само за рибалката, а и за друго ще е полезно да се плаща. Но незнам къде какво и как трябва да се направи.
Колкото до мобилната рибалка, аз съм с OS Simbian 9.3 , и немога да я инсталирам. Като разархивирам
файловете от RRSETUP.CAB и net_cf_v3.5.cab и всички файлове са в числа 000File , 001File , 002File и т.н. И нито един не го разпознава. Вързал съм го с Nokia PC Suite обаче за игри разпознава само .exe .jar .jad .sis и .sisx файлове. Но тия фалове 000File, 001File, 002File и т.н. не ги разпознава и няма от кой файл да я инсталирам. Ако ти можеш да я инсталираш на твоя тел, пиши кой файл стартираш. Аз пробвах всички но нито един неразпознава.
Колкото до мобилната рибалка, аз съм с OS Simbian 9.3 , и немога да я инсталирам. Като разархивирам
файловете от RRSETUP.CAB и net_cf_v3.5.cab и всички файлове са в числа 000File , 001File , 002File и т.н. И нито един не го разпознава. Вързал съм го с Nokia PC Suite обаче за игри разпознава само .exe .jar .jad .sis и .sisx файлове. Но тия фалове 000File, 001File, 002File и т.н. не ги разпознава и няма от кой файл да я инсталирам. Ако ти можеш да я инсталираш на твоя тел, пиши кой файл стартираш. Аз пробвах всички но нито един неразпознава.
-
- вече хвърля и на тежко
Ами трябва да си инаправиш дебитна или кредитна карта - Visa или Mastercard в някоя банка. Аз имам дебитна карата в евро - Visa в Райфайзен и си вкарвам в нея едната заплата и така си се зарежда картата. Издаването на картата е елементарно, те в банката ще ти обяснят всичко. После, след като вече имаш картата отиваш на сайта на PayPal и си правиш еднократна регистрация с наличната вече карата. Така можеш да правиш после разплащания към интернет сайтове - eBay, Amazon и т.н. много бързо и сигурно. За регистрацията най-добре ще е да ти дам този линк, написано е подробно, на български:
http://telme-bg.com/index.php/10/6
Когато искаш да си платиш играта чрез каратата, от сайта на Руската Рибалка влизаш с твоята парола и име в личния си кабинет и избираш - плащане чрез PayPal и избираш каква сума искаш да заделиш за играта, примерно 10 евро. Автоматично се прехвърляш в сайта на PayPal и потвърждаваш че желаеш да се прехвърлят 10 евро на Руска рибалка. Такйа вече в сайт на рибалаката ще видиш че имаш прехвърлен кредит в размер на 10 евро или колкото са там рубли. Когато ти изтече ключа влизаш си в кабинета пак и посочваш да ти се плати за един месец примерно. Тогава от този кредит - 10 евро се дръпват 2 евро и получаваш един месец регистрация. Така всеки месец докато ти се изчерпи кредита. Тогава може да си депозираш отново да кажем пак 10 евро кредит чрез PayPal. Това е общо взето. С около 10 евро може да се играе 9-10 месеца май. Така ги сметнах аз поне. Ако има нещо още питай, ще се опитам да помагам.
http://telme-bg.com/index.php/10/6
Когато искаш да си платиш играта чрез каратата, от сайта на Руската Рибалка влизаш с твоята парола и име в личния си кабинет и избираш - плащане чрез PayPal и избираш каква сума искаш да заделиш за играта, примерно 10 евро. Автоматично се прехвърляш в сайта на PayPal и потвърждаваш че желаеш да се прехвърлят 10 евро на Руска рибалка. Такйа вече в сайт на рибалаката ще видиш че имаш прехвърлен кредит в размер на 10 евро или колкото са там рубли. Когато ти изтече ключа влизаш си в кабинета пак и посочваш да ти се плати за един месец примерно. Тогава от този кредит - 10 евро се дръпват 2 евро и получаваш един месец регистрация. Така всеки месец докато ти се изчерпи кредита. Тогава може да си депозираш отново да кажем пак 10 евро кредит чрез PayPal. Това е общо взето. С около 10 евро може да се играе 9-10 месеца май. Така ги сметнах аз поне. Ако има нещо още питай, ще се опитам да помагам.

Reo, благодаря ти за подробния отговор. Изчетох всичко и от линка. Ще помисля какво мога да направя. Само не ми е ясно как вкарваш пари в картата. Дали ги даваш на ръка на някой човек в банката и той ти ги прехвърля, или как? И всеки път като искаш да вкарваш пари в картата, трябва ли да се ходи все до банката, и какво трябва да се каже на служителите в банката?
И другото което не ми е ясно...като изчетох това от линка, пише че, след като се регистрираш в PayPal и след като добавиш данните от картата, трябва да ходиш ОТНОВО в банката за да поискаш разпечатка от движението на сметка, за да разбереш 4-цифрения EXPUSE код , който трябва да въведеш в сайта, за да може да е завършена пълната регистрация и вече за да може да се ползват услугите от сайта, а именно за онлайн разплащанията. ТОВА ВЯРНО ЛИ Е?
И другото което не ми е ясно...като изчетох това от линка, пише че, след като се регистрираш в PayPal и след като добавиш данните от картата, трябва да ходиш ОТНОВО в банката за да поискаш разпечатка от движението на сметка, за да разбереш 4-цифрения EXPUSE код , който трябва да въведеш в сайта, за да може да е завършена пълната регистрация и вече за да може да се ползват услугите от сайта, а именно за онлайн разплащанията. ТОВА ВЯРНО ЛИ Е?
-
- вече хвърля и на тежко
А да. Това за кода EXPUSE е вярно. Това не е задължително да го правиш, но има ограничение в сумата, която може да разплащаш през PayPal ако не вкараш този код. Мисля че беше около 100 евро лимита в такъв скучай. Кода обаче много лесно може да го вземеш. Аз моя го взех от сайта на банката. Като си направиш карта, получаваш парола и юзърнейм за електронно банкиране. На сайта на банката, можеш да влезеш и да видиш в тяхната система карата си. Там има този номер. Просто го копираш и го вкарваш в PayPal и с това отваряш пълната функционалност на картата си. Изглежда сложно, но не е. Правиш го веднъж и това е всичко. Ако не можеш да се оправиш с електронното банкиране, може просто да отидеш в банката и да попиташ какъв е EXPUSE номера на картата. А относно вкарването на пари в карата, няма проблем да е на ръка. Вземаш примерно 100 лева и казваш в банката - внесете ми ги в картовата сметка и това е. Аз работя на две места и съм казал на единия ми работодател да ми превежда заплатата направо в тази карата. Така винаги имам пари в нея.

Сърдечно благодаря за всичко.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
А на моето питане може ли да отговори някои 

-
- вече хвърля и на тежко
Да, вървят си. Плащането е за реални, не за игрови дни. Дали играеш или не парите си заминаватstoilkatastz написа:А на моето питане може ли да отговори някои