Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бърз на Цонево
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Бърз на Цонево
брао ве напрайл си си кефа тоя викенд а аз за четири часа от люлин до лобош едва стигнах 
като та знам колко бира пийш напрао си са разпорил с тва мизенци

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Ха-прав си Скуме,много бира замина по направлениеparanorm написа:брао ве напрайл си си кефа тоя викенд а аз за четири часа от люлин до лобош едва стигнах
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- ще става разбирач
Браво колега - добре сте ги наскубали
Сподели ако обичаш как си извадихте рибки и какви рибки бяха. Последните години, това е най-големия проблем на Цонево.

Сподели ако обичаш как си извадихте рибки и какви рибки бяха. Последните години, това е най-големия проблем на Цонево.

- borislav58
- сериозен играч
Рибките ги извадихме с рачило.В момента в треволяка по брега ври от тях,а самите те бяха-уклейки,дребни червеноперки и най-вече слънчаци.Като именно на слънчака налиташе най-много,ударите бяха почти моментални.Това е успех.NikiStoianov написа:Браво колега - добре сте ги наскубали![]()
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- ще става разбирач
Благодаря. Ще се пробвам и аз в най-скоро време.
За тези, които не знаят - костура на Цонево има червейчета под кожата. Ако сте смели и решите да го ядете - пържете го повечко
За тези, които не знаят - костура на Цонево има червейчета под кожата. Ако сте смели и решите да го ядете - пържете го повечко

Вече почти няма заразени риби, да чулна на дърво. От толкова излети само 1-2 червейчета съм срещнал.NikiStoianov написа:За тези, които не знаят - костура на Цонево има червейчета под кожата. Ако сте смели и решите да го ядете - пържете го повечко
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"