Избор на стол

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Избор на стол

Мнение от Koleff »

koki написа:Риба ли ще ловиш или ще си почиваш, на язовира?
Столовете с подлакътници са за Шаранджии.....
Вземи си стола на "корум" , ето този http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2031

След това като си идеш пак в Англия, ако ходиш... ще си накупиш всевъзможни прикачни... кеф ти подлакатници, кеф ти без.... и т.н.
Станимире, послушай Калин. Подлакътниците на мен лично ми пречат при риболов с фидер. А този Корум е много здрав и много удобен. Казвам ти го от опит. Ето ти и две снимки на същия Корум в "бойна" обстановка от времената когато все още спининга не беше изместил фидера от сърцето ми :D

В галерията ми има и други снимки на стола

Изображение

Изображение
Последно промяна от Koleff на Сря Окт 27, 2010 10:33 am, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

:arrow:
Последно промяна от stich на Сря Окт 27, 2010 11:11 am, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Колеги, риболова е хоби и удоволствие, като за целта трябва да си създадем необходимия комфорт. В тази насока Корума /без значение кой от двата/ превъзхожда всеки един стол, от гледна точка на възможноста да му се добавят прикачни - фидер, мач, масичка, чадър, подлакътници, живарник :!: Има и голям ход на регулиране на краката /както е при платформите/, който е много по-ограничен при другите и го прави по-практичен и функционален. Колега Станимир Христов, при изборът си прецени и при каква височина на облегалката ще се чувстваш комфортно, по-висока/да захваща и главата/-Корум Делукс или по-ниска - Корум 01.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Търси с висока облегалка, че видя ония ден. Като нема риба поне да може да придремнеш :D
Изображение
Незнанието не е извинение.
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

bisqo написа:Търси с висока облегалка, че видя ония ден. Като нема риба поне да може да придремнеш :D
Аз за това съм се ориентирал към тези двата... :) ама този на Наш най-стабилен ми изглежда :)
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Отскочих до тракия да пробвам един стол http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2108 много удобен ама малко тесничък ми идва, би било добре да е малко по големичък :) :) иначе много удобен с тези подлакътници... :) :)
Изображение
Изображение Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Ако ще е стол нека да е korum,относно прикачните всички с възможност за квадратен профил стават!
Ей го Ивака,как си лови на неравен терен. :)

Изображение
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
hondacrx
новобранец
новобранец

Мнение от hondacrx »

Станимир Христов написа:Отскочих до тракия да пробвам един стол http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2108 много удобен ама малко тесничък ми идва, би било добре да е малко по големичък :) :) иначе много удобен с тези подлакътници... :) :)
Приятел си взе такъв и на третия риболов се разнищи по шевовете,имаше рекламация поне я признаха.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

hondacrx написа:
Станимир Христов написа:Отскочих до тракия да пробвам един стол http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2108 много удобен ама малко тесничък ми идва, би било добре да е малко по големичък :) :) иначе много удобен с тези подлакътници... :) :)
Приятел си взе такъв и на третия риболов се разнищи по шевовете,имаше рекламация поне я признаха.
...искаш да кежеш че и втория стол след рекламацията, и той като първия се е разнищил, или :roll: ????

За мен стола трябва да има висока облегалка, материала да е по практичен за жегите прес лятото, с подлакатници които могат да се демонтират(незнам дали има такива,освен на великата фирма Кпрум) и най вече да е лек , и лесно преносим. Хора незнам , ама 260лв за стол трябва да отговаря на повечети изисквания.

ПС: като се замислите, човек за да хваща с удоволствие риби, му трябват добри обувки и удобен стол. :wink:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

qno_zloo написа:
hondacrx написа:
...искаш да кежеш че и втория стол след рекламацията, и той като първия се е разнищил, или :roll: ????

За мен стола трябва да има висока облегалка, материала да е по практичен за жегите прес лятото, с подлакатници които могат да се демонтират(незнам дали има такива,освен на великата фирма Кпрум) и най вече да е лек , и лесно преносим. Хора незнам , ама 260лв за стол трябва да отговаря на повечети изисквания.

ПС: като се замислите, човек за да хваща с удоволствие риби, му трябват добри обувки и удобен стол. :wink:

Съгласен съм с теб, като гледам този на Наш е с ниска облегалка и не може да си облегнеш главата, докато този на ТФГ ми се струва много по-висока облегалка.... + това има голям избор от прикачки :) а й ми изглежда много по привелив за фидер риболов..... Вече почти съм решен за ТФГ-то, но ще се поогледам още известно време .... :)

http://www.ukcamo.com/Items/tfg-bb-chai ... me%20Chair ето едно видео със стола (малкия брат) и прикачките :) ного радва този робокоп но ме притеснява само че ще има 5 часа игра на зглобяване на 'легото' и съответно разглобяване което хич ама хич не ми допада......
Изображение
Изображение Изображение
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Привет колега .Миналата година се сдобих с Palzer Target Rang (3 Target Master Chair - това е по каталог ) http://www.mosella-fishing.com/download/210_219.pdf Стола е уникално здрава .Има колеги които го ползват дори и за легло .
Изображение (моля да ме извини колегата от карпа .)
Стола е наистина много удобен . Цената е около 200лв за нов ( аз го вземах от колега )
Краката са напълно регилируеми ,материята е много здрава . малко е по тежичък но пък за сметка на това истински широк е близо 70 см :mrgreen:
Сходен модел е този JRC Cocoon Exel
Изображение

Поздрави :)
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мерси за мнението пичове :)
Изображение
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”