Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Избор на стол
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Избор на стол
Станимире, послушай Калин. Подлакътниците на мен лично ми пречат при риболов с фидер. А този Корум е много здрав и много удобен. Казвам ти го от опит. Ето ти и две снимки на същия Корум в "бойна" обстановка от времената когато все още спининга не беше изместил фидера от сърцето миkoki написа:Риба ли ще ловиш или ще си почиваш, на язовира?
Столовете с подлакътници са за Шаранджии.....
Вземи си стола на "корум" , ето този http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2031
След това като си идеш пак в Англия, ако ходиш... ще си накупиш всевъзможни прикачни... кеф ти подлакатници, кеф ти без.... и т.н.

В галерията ми има и други снимки на стола

Последно промяна от Koleff на Сря Окт 27, 2010 10:33 am, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колеги, риболова е хоби и удоволствие, като за целта трябва да си създадем необходимия комфорт. В тази насока Корума /без значение кой от двата/ превъзхожда всеки един стол, от гледна точка на възможноста да му се добавят прикачни - фидер, мач, масичка, чадър, подлакътници, живарник
Има и голям ход на регулиране на краката /както е при платформите/, който е много по-ограничен при другите и го прави по-практичен и функционален. Колега Станимир Христов, при изборът си прецени и при каква височина на облегалката ще се чувстваш комфортно, по-висока/да захваща и главата/-Корум Делукс или по-ниска - Корум 01.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Търси с висока облегалка, че видя ония ден. Като нема риба поне да може да придремнеш 

Незнанието не е извинение.
-
- разбира нещата
Аз за това съм се ориентирал към тези двата...bisqo написа:Търси с висока облегалка, че видя ония ден. Като нема риба поне да може да придремнеш

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- разбира нещата
Отскочих до тракия да пробвам един стол http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2108 много удобен ама малко тесничък ми идва, би било добре да е малко по големичък
иначе много удобен с тези подлакътници...

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ако ще е стол нека да е korum,относно прикачните всички с възможност за квадратен профил стават!
Ей го Ивака,как си лови на неравен терен.

Ей го Ивака,как си лови на неравен терен.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Приятел си взе такъв и на третия риболов се разнищи по шевовете,имаше рекламация поне я признаха.Станимир Христов написа:Отскочих до тракия да пробвам един стол http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2108 много удобен ама малко тесничък ми идва, би било добре да е малко по големичък![]()
![]()
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...искаш да кежеш че и втория стол след рекламацията, и той като първия се е разнищил, илиhondacrx написа:Приятел си взе такъв и на третия риболов се разнищи по шевовете,имаше рекламация поне я признаха.Станимир Христов написа:Отскочих до тракия да пробвам един стол http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2108 много удобен ама малко тесничък ми идва, би било добре да е малко по големичък![]()
![]()

За мен стола трябва да има висока облегалка, материала да е по практичен за жегите прес лятото, с подлакатници които могат да се демонтират(незнам дали има такива,освен на великата фирма Кпрум) и най вече да е лек , и лесно преносим. Хора незнам , ама 260лв за стол трябва да отговаря на повечети изисквания.
ПС: като се замислите, човек за да хваща с удоволствие риби, му трябват добри обувки и удобен стол.

-
- разбира нещата
qno_zloo написа:...искаш да кежеш че и втория стол след рекламацията, и той като първия се е разнищил, илиhondacrx написа:Приятел си взе такъв и на третия риболов се разнищи по шевовете,имаше рекламация поне я признаха.Станимир Христов написа:Отскочих до тракия да пробвам един стол http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2108 много удобен ама малко тесничък ми идва, би било добре да е малко по големичък![]()
![]()
????
За мен стола трябва да има висока облегалка, материала да е по практичен за жегите прес лятото, с подлакатници които могат да се демонтират(незнам дали има такива,освен на великата фирма Кпрум) и най вече да е лек , и лесно преносим. Хора незнам , ама 260лв за стол трябва да отговаря на повечети изисквания.
ПС: като се замислите, човек за да хваща с удоволствие риби, му трябват добри обувки и удобен стол.
Съгласен съм с теб, като гледам този на Наш е с ниска облегалка и не може да си облегнеш главата, докато този на ТФГ ми се струва много по-висока облегалка.... + това има голям избор от прикачки

http://www.ukcamo.com/Items/tfg-bb-chai ... me%20Chair ето едно видео със стола (малкия брат) и прикачките

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колега .Миналата година се сдобих с Palzer Target Rang (3 Target Master Chair - това е по каталог ) http://www.mosella-fishing.com/download/210_219.pdf Стола е уникално здрава .Има колеги които го ползват дори и за легло .
(моля да ме извини колегата от карпа .)
Стола е наистина много удобен . Цената е около 200лв за нов ( аз го вземах от колега )
Краката са напълно регилируеми ,материята е много здрава . малко е по тежичък но пък за сметка на това истински широк е близо 70 см
Сходен модел е този JRC Cocoon Exel

Поздрави

Стола е наистина много удобен . Цената е около 200лв за нов ( аз го вземах от колега )
Краката са напълно регилируеми ,материята е много здрава . малко е по тежичък но пък за сметка на това истински широк е близо 70 см

Сходен модел е този JRC Cocoon Exel

Поздрави

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- разбира нещата
Мерси за мнението пичове