И ловец съм и рибар съм

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: И ловец съм и рибар съм

Мнение от dunavski »

HAZART написа:Аз предлагам да го издирим тоз колега и да го обесим,щом е толкова виновен.Има пияни шофьори дето хора убиват и отнасят само някаква мижава условна даже без глоба,а вие искате 1000лв. за фазан самоубиец.Сега нека да вдигне ръка този който не е сгазил на пътя заек(аз ги имам поне 20).
Фазана е птица и може да лети доста добре ....... не ми се вярва да седи насред пътя и да чака да го згази колата, а и няма вид на прегазен фазан ако се блъснал в стъклото то най-малкото щеше да е пукнат и колегата вместо да се хвали как е ударил фазан щеше да се оплаква как ш**ния фазан му е счупил джама.
И едно немога да разбера от к'ъв зор е тръгнал да лови фазани при положение, че уж е тръгнал за риба.
И другото което е тази тема ако беше я пуснал в някой специализиран ловен форум там щяха да го закопаят още повече.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

.... замислих се в каква държава живея след като дори и законните ловци , бракониерстват .
:lol: :lol: :lol:
Ей тва ма кефи...
Колегата ,от Пакистан ли идваш,в кацата с меда да бъркаш и да не си оближеш пръстите :roll:
законните ловци,бракониерстват
,помисли какво правят тези които трябва да ги ,,вардят,, в буквален и преносен смисъл.

По темата,имам фанати 2бр.диви патици с воблер,през периода им за отстрел,ама нямам билет за лов,та ме гониха горските ,да ходя да ми издават. :) :D :lol: :rolleyes:
На къса плувка,в репея...
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

КОлегата вече го набелязахте за колене, бесене, направо разстрел... :lol: .
и аз имам една патица фаната с кука" 10 овнер" , ама я релийзнах :smt059
пп. А не знам къв му е проблема на костюмара :lol: , то верно че за ходенен на риба си има етикет...
Спининг Клуб " АБИЧИ "
chema154
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chema154 »

и аз съм блъскал на пътя всичко се случва някой заек като излезе от нищото и докат реагираш вече си го блъснал
заимало са е едно немане
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Супер 2 в едно :smt023 :smt023
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
il4o6o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от il4o6o »

HAZART написа:Аз предлагам да го издирим тоз колега и да го обесим,щом е толкова виновен.Има пияни шофьори дето хора убиват и отнасят само някаква мижава условна даже без глоба,а вие искате 1000лв. за фазан самоубиец.Сега нека да вдигне ръка този който не е сгазил на пътя заек(аз ги имам поне 20).
колега ти да не ходиш да кормуваш в зоопарка :D :D :D
пускайте ги,за да хващате
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

il4o6o написа:
колега ти да не ходиш да кормуваш в зоопарка :D :D :D
Ами за 23г. шофиране даже са малко и държа да подчертая те сами се хвърляха под колата :mrgreen:
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

А знаеш ли продължението на И ловец съм и рибар съм???
Ще ти го припомня: На закона мамата е*ал съм :wink:
Изображение
Изображение
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Абе колеги, извинете ме за невежеството :oops: :oops: ама не разбрах за анцуга ? Може ли да ми обясните :oops:
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
unchita
новобранец
новобранец

Мнение от unchita »

Ловния сезон е открит от 2.10.2010г до 15.1.2011г.
Ловните дружинки в Габровско ще разселят и 360 тримесечни фазана край селата Враниловци, Яворец, Поповци и Драгановци.
Извинете се на колегата,ако не ви е срам,защото 90% от вас ходят на риба с по над 3 въдици...
А това за анцуга му е възхитително глуповато и само адски тъп провокатор може да се заяде.Колегата е отишъл на излет,а не да играе голф из грийновете.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ако си има бележка за фазана всичко е ОК, но не виждам, защо трябва информацията за 360 бебе-фазана да води до извинение :?:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

unchita написа:Ловния сезон е открит от 2.10.2010г до 15.1.2011г.
Ловните дружинки в Габровско ще разселят и 360 тримесечни фазана край селата Враниловци, Яворец, Поповци и Драгановци.
Извинете се на колегата,ако не ви е срам,защото 90% от вас ходят на риба с по над 3 въдици...
А това за анцуга му е възхитително глуповато и само адски тъп провокатор може да се заяде.Колегата е отишъл на излет,а не да играе голф из грийновете.
Ти са изсипа с писане за 2 години ве. :lol:
само адски тъп провокатор
А това звучи ,,остро,, :wink:
На къса плувка,в репея...
ivelinivanov74
новобранец
новобранец

Мнение от ivelinivanov74 »

chirusa_bg написа:Ако си има бележка за фазана всичко е ОК, но не виждам, защо трябва информацията за 360 бебе-фазана да води до извинение :?:
А може-би са негови :?: :wink:
Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

аз имам и размазан кон на стъклото рапънете ме на кръст.

п.п.браво колега за излета и дано и другия път и риба да има.а ако наяма иди до севлиево
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

Само едно пояснение за част от колегите за тълкуването на думата "ударих" в лова.Ударих е равнозначно на отстрелях.Така че не пишете глупости за това какви животни сте згазили с колите си.До колко "удрянето" на птицата е било законно колегата си знае.
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”