Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Късни ноемвриски шарани
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Късни ноемвриски шарани
Нема лабаво при вас , не един ами два репортажа . И двата в графа успешни (много) !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Добре , че тоз път сте си взели малка касетка..............Та е останала и некоя риба у водата 

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
d.n.mihaylov написа:Добре , че тоз път сте си взели малка касетка..............Та е останала и некоя риба у водата

YOU LL NEVER WALK ALONE
- nikidilov
- ще става разбирач
При вас няма празно.......браво!!!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Цитат от нашата кореспонденция, Никола !!!Nikola Polizovski написа:Местото за много вече познато...там където бехме летото за амуриМестото познато но с една ГОЛЯМА РАЗЛИКА от миналия път.
След моето НЕВНИМАНИЕ тогава когато разкрих този язовир,сега ще ве моля за ВНИМАНИЕ когато четете следващите редове......
Именно от тогава много хора са тръгнали там и както се вижда и от снимките че ловиме в самия центар на града....центара е постанал затрупан от чадъри,боклуци,родподове по патеката за колела...и полицията малко си е взела нещата в свой ръце.ПАЗЕТЕ -строго е вече.Толко строго че ги гонат и Гърците който са от друг град.Ние имаме щастие че ловиме с местни хора, който ежедневно са там и са гъз и гащи с местните полицай.
:
Никола, правиш страхотни репортажи

Рибите са уникални, а този грък е направил повече за Вас отколкото някой близък приятел !
?????????????? е много красиво място, а наличието на такива амури показва не само майсторлъкът Ви , но и отдалечеността на това богатство от опосканата България !
Жалко е , но ние българите не гледаме напред в бъдещето, а живеем, за да консумираме всичко наред

Не ме питай откъде знам за мястото

Просто съм .................. и умея да се ориентирам !
Наслука в риболова и живота

п.п. там нямам намерение да ходя, да го споделям също......
Жалко е за нещата описани по-горе, но ми омръзна да предполагам с голяма точност на какво СМЕ способни ние- гражданите на тази държава

Който се обижда, моля да ни извади от дъното на почти всички класации, където се намираме

Браво Никола,
Браво за нещата, които правите както трябва и споделяте с нас !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
В гръцко е рибата, да знаете.... евала !!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Прекрасни риби Никола! Поздравления 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еми, дайте и там да я опоскаме ....Ribko написа:В гръцко е рибата, да знаете.... евала !!!![]()
п.п. надявам се на подписа ти

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- новобранец
Николаааа скоро ще ти бият черния печат
риба не оставихте из гръцко еваларка

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
само не видях амурите каде саbat_boiko_nikolov написа:Цитат от нашата кореспонденция, Никола !!!Nikola Polizovski написа:Местото за много вече познато...там където бехме летото за амуриМестото познато но с една ГОЛЯМА РАЗЛИКА от миналия път.
След моето НЕВНИМАНИЕ тогава когато разкрих този язовир,сега ще ве моля за ВНИМАНИЕ когато четете следващите редове......
Именно от тогава много хора са тръгнали там и както се вижда и от снимките че ловиме в самия центар на града....центара е постанал затрупан от чадъри,боклуци,родподове по патеката за колела...и полицията малко си е взела нещата в свой ръце.ПАЗЕТЕ -строго е вече.Толко строго че ги гонат и Гърците който са от друг град.Ние имаме щастие че ловиме с местни хора, който ежедневно са там и са гъз и гащи с местните полицай.
:
Никола, правиш страхотни репортажи
Рибите са уникални, а този грък е направил повече за Вас отколкото някой близък приятел !
?????????????? е много красиво място, а наличието на такива амури показва не само майсторлъкът Ви , но и отдалечеността на това богатство от опосканата България !
Жалко е , но ние българите не гледаме напред в бъдещето, а живеем, за да консумираме всичко наред
Не ме питай откъде знам за мястото
Просто съм .................. и умея да се ориентирам !
Наслука в риболова и живота
п.п. там нямам намерение да ходя, да го споделям също......
Жалко е за нещата описани по-горе, но ми омръзна да предполагам с голяма точност на какво СМЕ способни ние- гражданите на тази държава![]()
![]()
![]()
Който се обижда, моля да ни извади от дъното на почти всички класации, където се намираме![]()
Браво Никола,
Браво за нещата, които правите както трябва и споделяте с нас !