Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

унищожение
Модератор: sapuna
- kluna_
- научил се да хвърля
Re: унищожение
калпава държава - унищожена е цялата екосистема за някви 7000 лв. баси майката
такива в затвора доживот

такива в затвора доживот

- pacho109
- сериозен играч
И шараните по принцип се заравят в тинята,защото съм имал случай на източен преди година язовир да се хващат шарани по 3кг,тоест 4-5 годишни 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Taранката и малките щучета /до 10-на сантиметра/ също оцеляват по този начин. Но това си е сляпа надежда...pacho109 написа:И шараните по принцип се заравят в тинята,защото съм имал случай на източен преди година язовир да се хващат шарани по 3кг,тоест 4-5 годишни
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Златев, за щукичките, достоверно ли е?Златев написа:Taранката и малките щучета /до 10-на сантиметра/ също оцеляват по този начин. Но това си е сляпа надежда...pacho109 написа:И шараните по принцип се заравят в тинята,защото съм имал случай на източен преди година язовир да се хващат шарани по 3кг,тоест 4-5 годишни
Чел и гледал съм за Африка, където през засушливия сезон някой видове сомчета, преживяват с месеци в тинята. Но при нас като замръзне зимата поне на 10 см дълбочина, дали рибетата оживяват?
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Дано да сте прави и все пак да оцелее някоя скрита в калта рибка,но едва ли
Доколкото разбрах най-дребните рибета са заминали в Жребчево заедно с водата от микроязовира,но това не е никакво успокоение!

Доколкото разбрах най-дребните рибета са заминали в Жребчево заедно с водата от микроязовира,но това не е никакво успокоение!
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
На едно локално язовирче се е случвало след източване щуката да се "презавъди". Е... предполагам повторното напълване на язовира трябва да е преди температурите да паднат под нулата... Абе, чешем си езиците ние, а гьолът си седи празен и без риба.G.Petkov написа:Златев, за щукичките, достоверно ли е?Златев написа:Taранката и малките щучета /до 10-на сантиметра/ също оцеляват по този начин. Но това си е сляпа надежда...pacho109 написа:И шараните по принцип се заравят в тинята,защото съм имал случай на източен преди година язовир да се хващат шарани по 3кг,тоест 4-5 годишни
Чел и гледал съм за Африка, където през засушливия сезон някой видове сомчета, преживяват с месеци в тинята. Но при нас като замръзне зимата поне на 10 см дълбочина, дали рибетата оживяват?

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
здравей те колеги няма как да се напълни крана е строшен на цяло и водата спокойно си изтича а има от къде да се напълни над язовира на 100метра има чешма която тече денонощно ама няма де дасе запре водата 

- gergi83
- научил се да хвърля
жалко за язовирчето ,но за жалост в българия законите са само за някои хора
-
- научил се да хвърля
А бе тези сплескани х****е от ИАРА ... не четат ли форуми ...явно не! Баси хората, накрая ще започна и аз да ходя само по платени водоеми без да си плащам рибарски билет. Поне да не ме е яд че ми смучат левчетата за ... едно голямо нищо!!!
на иара им пука кой кво пише във форумаfiresnow написа:А бе тези сплескани х****е от ИАРА ... не четат ли форуми ...явно не! Баси хората, накрая ще започна и аз да ходя само по платени водоеми без да си плащам рибарски билет. Поне да не ме е яд че ми смучат левчетата за ... едно голямо нищо!!!

Те си знаят само пари да земат или в повечето случеи се оказва,че те самите са бракониерите.май че работят на принципа: "Докато ни плащат колко да не умрем,ще работим колко да не заспим"

Това важи за по-голяма част от тях,но като на всякъде има и малко свестни и съвестни.
Вадя си риболовен билет от 1998г. насам редовно,а са ме проверявали само...три пъти...и трите случея се случиха през изминалата 2010г.Две от проверките ми бяха направени след като аз подавах сигнал на тел.112,а третата си беше рутинна проверка.Какъв е извода...за 12г. само една проверка

- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Момци,за всичката пумия си има специално средство за изливане пред обществото - Господари на Ефира!
Звънете там,канете ги на оглед и да снимат,да помогнат.Няма друг начин.
Звънете там,канете ги на оглед и да снимат,да помогнат.Няма друг начин.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий