унищожение

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: унищожение

Мнение от Malemi »

Грозна работа
тбК
Аватар
kluna_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kluna_ »

калпава държава - унищожена е цялата екосистема за някви 7000 лв. баси майката :twisted:
такива в затвора доживот :axe:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

И шараните по принцип се заравят в тинята,защото съм имал случай на източен преди година язовир да се хващат шарани по 3кг,тоест 4-5 годишни :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

pacho109 написа:И шараните по принцип се заравят в тинята,защото съм имал случай на източен преди година язовир да се хващат шарани по 3кг,тоест 4-5 годишни :!:
Taранката и малките щучета /до 10-на сантиметра/ също оцеляват по този начин. Но това си е сляпа надежда...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Златев написа:
pacho109 написа:И шараните по принцип се заравят в тинята,защото съм имал случай на източен преди година язовир да се хващат шарани по 3кг,тоест 4-5 годишни :!:
Taранката и малките щучета /до 10-на сантиметра/ също оцеляват по този начин. Но това си е сляпа надежда...
Златев, за щукичките, достоверно ли е?
Чел и гледал съм за Африка, където през засушливия сезон някой видове сомчета, преживяват с месеци в тинята. Но при нас като замръзне зимата поне на 10 см дълбочина, дали рибетата оживяват?
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Дано да сте прави и все пак да оцелее някоя скрита в калта рибка,но едва ли :(
Доколкото разбрах най-дребните рибета са заминали в Жребчево заедно с водата от микроязовира,но това не е никакво успокоение!
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

G.Petkov написа:
Златев написа:
Златев, за щукичките, достоверно ли е?
Чел и гледал съм за Африка, където през засушливия сезон някой видове сомчета, преживяват с месеци в тинята. Но при нас като замръзне зимата поне на 10 см дълбочина, дали рибетата оживяват?
На едно локално язовирче се е случвало след източване щуката да се "презавъди". Е... предполагам повторното напълване на язовира трябва да е преди температурите да паднат под нулата... Абе, чешем си езиците ние, а гьолът си седи празен и без риба. :(
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

здравей те колеги няма как да се напълни крана е строшен на цяло и водата спокойно си изтича а има от къде да се напълни над язовира на 100метра има чешма която тече денонощно ама няма де дасе запре водата :oops:
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Като гледам чак на пролет ще го напълнят :(
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
gergi83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gergi83 »

жалко за язовирчето ,но за жалост в българия законите са само за някои хора
firesnow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firesnow »

А бе тези сплескани х****е от ИАРА ... не четат ли форуми ...явно не! Баси хората, накрая ще започна и аз да ходя само по платени водоеми без да си плащам рибарски билет. Поне да не ме е яд че ми смучат левчетата за ... едно голямо нищо!!!
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

firesnow написа:А бе тези сплескани х****е от ИАРА ... не четат ли форуми ...явно не! Баси хората, накрая ще започна и аз да ходя само по платени водоеми без да си плащам рибарски билет. Поне да не ме е яд че ми смучат левчетата за ... едно голямо нищо!!!
на иара им пука кой кво пише във форума :lol:
Те си знаят само пари да земат или в повечето случеи се оказва,че те самите са бракониерите.май че работят на принципа: "Докато ни плащат колко да не умрем,ще работим колко да не заспим" :lol:.
Това важи за по-голяма част от тях,но като на всякъде има и малко свестни и съвестни.
Вадя си риболовен билет от 1998г. насам редовно,а са ме проверявали само...три пъти...и трите случея се случиха през изминалата 2010г.Две от проверките ми бяха направени след като аз подавах сигнал на тел.112,а третата си беше рутинна проверка.Какъв е извода...за 12г. само една проверка :shock: .Сами си правете изводите.Истината е че не си ли помогнем ние,никой няма :!:
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Момци,за всичката пумия си има специално средство за изливане пред обществото - Господари на Ефира!
Звънете там,канете ги на оглед и да снимат,да помогнат.Няма друг начин.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”