POWER BALANCE гривна

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Hardi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: POWER BALANCE гривна

Мнение от Hardi »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:А бе и аз да попитам,увеличава ли излитанията на самолета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега сериозно,мисля че може да има някаква полза от тях,обаче един от тези които имат,да напишат два реда,в какво и виждат ползата на тази гривна !?!?!? Кръвното ли сваля,какво чувстват като я носят.Всичко друго е само догадки :idea: :idea: :idea:
Я стига глупости,мъдър и голям човек си :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Гледал съм да носят гривни по възрастни,но ония гривни са целите медни с по едно топче накрая.Били за нормализиране на кръвното.А тая е няква алабалистка история,пак да вземат на хората парите.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Hardi написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:А бе и аз да попитам,увеличава ли излитанията на самолета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега сериозно,мисля че може да има някаква полза от тях,обаче един от тези които имат,да напишат два реда,в какво и виждат ползата на тази гривна !?!?!? Кръвното ли сваля,какво чувстват като я носят.Всичко друго е само догадки :idea: :idea: :idea:

Верно съм голям,обаче и аз си нося детското още в мен :lol: Може и аз да си купя две гривни та да ми дават двойна сила - нощно време :lol: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Hardi написа:

Верно съм голям,обаче и аз си нося детското още в мен :lol: Може и аз да си купя две гривни та да ми дават двойна сила - нощно време :lol: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :wink:
Една вафла преди лягане ще спаси положението... :lol:
vasko943
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko943 »

Чувал съм да се говори за някаква си Вигра, ако човек много го е закъсал. :shock:
vasko943
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko943 »

Или беше Виагра, не запомних добре. :?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Натоварва сърцето,дето и без това след излитането на самолета ,ама в струващо си за това гостоприемно! небе, едва смогва да помпи кръвчицата в скапаните ни организми :ANAL: Пък гривната е артикул от сферата на необозримото - т.е.мижи да те лажем,пък ко ти е много силно самовнушението и вярата в българската демокрация,току виж си се почувствал добре :wink:
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Имам един приятел дето казва:
"Абе на мен от жена не ми става, камо ли от някаква си Виагра!"
Ако перефразираме ....."камо ли от някаква си гривна..." :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
soylediler
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от soylediler »

Да попитам:
- Гривната на ръката ли се слага или на уя, като стопер? :lol: :mrgreen:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Vlado_852 написа: Една вафла преди лягане ще спаси положението... :lol:
Денят ми започна със здрав :lol: :lol: :lol: след този и всички след него постове. Жесток т....к! :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: :lol: Още правя бебета и не ми трябва ни виагра,нито гривни.Иначе,може да стане за стопер гривната :twisted: и да се ползва като дразнител :lol: :lol: :lol: Снощи прочетох листовката от бензиностанцията където продаваха и направо съм възхитен от тях.Ще си взема три,две за ръцете и една на к..а ще си сложа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink: Радвам се че приемате нещата на майтап,обаче не си взимайте тези боклуци.Просто понякога и внушението лекува болести,обаче това е в повече.Искат всички да ни направят супермени а един ще стане милионер - изобретателя и собственика на патента :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.... и направо съм възхитен от тях.Ще си взема три,две за ръцете и една на к..а ще си сложа .... :
Щом ти стават еднакво и на двете места, не му мисли :lol: :lol: :lol: !
Последно промяна от G.Petkov на Съб Дек 04, 2010 8:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ROSEN_GB »

Хаха 40лв. Как ще си струва парите.
http://www.tinydeal.com/fashionable-red ... -6423.html
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Аватар
manuk
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от manuk »

Колега Teodor,
Ще добавя към рекламата за гривните „POWER BALANCE „:

** БИОЛЕЧЕБНОТО МОДНО БИЖУ ПРЕМАХВА НАТРУПАНАТА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ, РЕГУЛИРА КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ, ГАРАНТИРА ДЪЛБОК И СПОКОЕН СЪН И ПОДДЪРЖА ЗДРАВОСЛОВЕН ТОНУС И БАЛАНС НА ОРГАНИЗМА!

Вълшебните биогривни <POWER BALANCE> са разработени в НАСА-САЩ и са тествани от астронавти. Те помагат за здравето и енергийното равновесие на човешкия организъм, да се чувстваме в отлично физическо здравословно състояние и служат като бариера за лошите негативни енергии.
Подходяща е при всякакви физически натоварвания. При това не само при професионални спортисти, но и ако през свободното време обичате по-динамичните спортове, като: плуване, тенис, футбол и др.
<POWER BALANCE> е технология за значителни постижения, използвайки холограми, в които са вградени енергийни честоти, които реагират положително с енергийното поле на човешкото тяло.Холограмата влизайки в контакт с енергийното поле на човешкото тяло, му позволява да взаимодейства с естествени и полезни честоти, съхранявани в нея и отблъсква негативните. Това води до подобряване на енергийния поток, който преминава през човешкия организъм.

Сигурно е едно, тези които са писали тези редове, не са си съобразили с някои подробностти!
Ето какво имам в придвид:
Човешкият организъм се състои от две „съставящи” части:
Информационно-енергетична форма и физическо тяло.
При това информационно-енергетичното тяло е първично и главно, обикновенно се нарича полева форма на живот (ПФЖ), а физическото е вторично и управляемо.
Полевата форма на човешкия живот със своите енергии формира или „моделира” според себе си и физическото тяло.
В резултат на това нашето тяло предствалявя отражение на нашата полева форма на живот (ръст, телосложение и така нататък).
Ако се осъществи промяна или промени в полевата форма на живот, тогава след известно време те ще се проявяват и във физическото тяло.
Физическото тяло се изгражда според холографските чертежи (шаблони), които за сметка на обема придават форма на тялото, а за сметка на цветовете- къде и как да се разположат тъканите, и частично какви функции да изпълняват. Къде и какво трябва да прави една или друга тъкан и конкретно всяка клетка.
Жизнените прояви се осъществяват за сметка на електромагнитната и топлинна енергия (окисляване на приеманата храна и вода, в крайна сметка се свежда до връщане на потенциалната енергия на електроните).
Управлението на жизнения процес се осъществява за сметка на нервната система, както и на ендокринни системи (жлезите с вътрешна секреция).
С други думи, съществува, цяла верига при предаване, изграждането и управлението на организма от информационното до енергетичното ниво, а от него и до материалното.
Нарушенията в тази верига на управлението, водят до несъгласуване на процесите и до появата на болестите.
Главните функции в организма са синхронизирани с космическите, Лунните и Земнни цикли и условия.
Нарушаването на тези връзки, също води до разтройство на здравето и до поява на болестите.
Човекът, а следователно и неговата полева форма на живот (ПФЖ), заема определен обем в пространството свързан с 7 първооснови на Вселената, а именно:
1.”ХРОНАЛНО” – свързано с времето
2.”МЕТРИЧНО”- свързано с пространството
3.”КОЛЕБЛИВО”-придава на тялото, колебливо движение
4.”ТЕРМИЧНО”-придава топлинни свойства
5.”ЕЛЕКТРИЧЕСКО”-придава електрични свойства
6.”МАГНИТНО”-придава магнитни свойства
7.”ГРАВИТАЦИОННО”-свързано с Земята, Луната и Слънцето.
Така се образуват и жизнените принципи (Конституции): „СЛУЗ”, „ЖЛЪЧ” и „ВЯТЪР”.
„СЛУЗ” - най- добре съответства на плазма плюс гравитация.
„ЖЛЪЧ”- Характеризира се със плазма, светлина, електромагнитна и топлинна енергия.
„ВЯТЪР”-с пространство, плюс движението
А самата жизнена сила (Куандалини), може да се характеризира с времето, което е първооснова на тези енергии и ги поддържа.
От там идва и разликата в отделните хора, точно комбинацията от трите жизнени принципа „СЛУЗ”, „ЖЛЪЧ” и „ВЯТЪР”, при всеки човек е автономна (собствена) и се определя при зачеването!
Запитайте се как гривната <POWER BALANCE> ще се намеси в тези процеси.
По горе се твърди, че гривните премахват натрупаната негативна енергия. Добре е да се замислим от какво са натрупва негативна енергия, обикновенно това става от геопатогенните зони, техногенни зони, изкуствени зони, биологични зони и така нататък, или с две думи електрически полета от всякакъв произход.
Тези полета образуват линии на Хартман, те са с ширина 0,2-0,4 метра и разстояние между тях 2 метра посока север-юг и 2,5 метра в посока изток-запад.
Когато човек попадне в зона на пресичане на тези линии (ГПЗ), не се чуства добре (особенно ако леглото в спалнята е в такава зона).
Възниква въпроса какво може да се направи?
Установено е че, стайните растения, като Папрат, Мушкато, Фикус, Монстера, Трансдекция, Кактус влияят положително или отрицателно върху ГПЗ, а от там и върху здравето на човека.
Някои използват за неутрализиране на ГПЗ кръг от стоманен проводник с диаметър 50 сантиметра и дебелина на проводника 4-6 мм. (неутрализира до 5 метра), или египетска пирамида (основа квадрат, ръбове 2-4 мм образуващи равностранен триъгълник, неутрализира до 50 метра).
Обърнете внимание на размерите, кръгът който неутрализира ГПЗ е с голям диаметър и е неудобен за носене, но може да стои под леглото.
Ако сте по сръчен може от 2 мм гвоздеи или електрод да си направите със заварки малка египетска пирамида, както и с меден проводник и поялник (размера няма значение), която да стои в чантата ви.
Установено е че, любителите на украшения, като пръстени, гривни и други рискуват доста със здравето си, причина за това е че тези украшения са с малък диаметър.
На ръцете има чувствителни точки свързани с едни или други вътрешни органи (точки за акопунктура),така че, не е желателно да се претоварват тези точки с гривни и пръстени. Ако все пак искате да носите пръстен или гривна, кръга трябва да е отворен (прорязан).
Препоръчва се те да се свалят през ноща дори и венчалната халка, а от време на време да давате на ръцете си пълна почивка.
Освен това човекът е единственото същество на тази земя, което носи обувки и няма пряк контакт с земята за да се изведе навън отрицателното електричество. От тук идва обяснението, защо когато сме на море и цял ден ходим боси по пясъка се чустваме много добре (има методика за лечение на болести, с ходене бос по роса).
И няколко думи за това че, гривната регулира кръвното налягане. Както съм споменавал и в някои от темите ми, високото кръвно налягане се дължи на стесняване на кръвоносните съдове с шлаки натрупани от храната (холестерол) или от водата (минерали от неорганичен произход- варовик).
Как една гривна ще ги разшири и почисти?
От всичко казано до тук моето мнение е ,че гривната е модерна, но едва ли е полезна ,по скоро действа като плацебо- внушение, като се използва силата на човешкия ум.
.................................................................................................................
Всяко нещо си има цена, за да го постигнем, трябва да я платим!
Последно промяна от manuk на Чет Дек 09, 2010 7:26 am, променено общо 1 път.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Тъ,тъй-да си дойдем на думата.Много повече предпочитам да си самовнушавам за мастиката :drinkers: Така целебно ми действа-то не бяха професионални успехи,то не бяха поетични чувства,всестранна любоф към съпругата,психоанализи,усещане за пряко лечебно действие върху целия организъм,политически прозрения,чист мачизъм,демократичност като противовес,никакви хомозабежки,непоносимост към българските политици,вървене към полукаръкщина в риболова даже в това променливо време и т.Какво тук значи някаква си гривна?Или виагра?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”