Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Shakespeare mach 1 илиTubertini Maya 202
Модератор: Paublo_Eskobar
- Radostinho
- новобранец
Re: Shakespeare mach 1 илиTubertini Maya 202
Ми щото темата е за Шекспир и Тубертини, за това...
Като гледам и други модели се споменават като добър вариянт. Та за това попитах.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- svincyyy
- ще става разбирач
Какви са тия смешни фокуси за по 80-90 лв и 270 гр. тегло на 4.20 които предлагаш нете знам ама поне не заблуждаваи колегата с измислени марки за риболов на леко.
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6383
Взимаи това без да се замисляш и си решаваш проблема остави ги тези тубертинита и фокуси.Аз съм с winner мача и съм пре доволен а колегата си поръча този и също е мн доволен.Ако искаш нето хубаво и тествано даваш 100 кинта и поне ще знаеш че си взимаш въдица а не колче за домати и после да викаш е набутах се и след 1 год пак да дадеш 100-120 кинта и да си вземеш вече каквото трябва.Колега задължително си взимаи 4.20 не по-малко за мен лично 4.50 си идва вече малко множко, а 3,90 малко така че 4.20 ти е перфектната дължина
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6383
Взимаи това без да се замисляш и си решаваш проблема остави ги тези тубертинита и фокуси.Аз съм с winner мача и съм пре доволен а колегата си поръча този и също е мн доволен.Ако искаш нето хубаво и тествано даваш 100 кинта и поне ще знаеш че си взимаш въдица а не колче за домати и после да викаш е набутах се и след 1 год пак да дадеш 100-120 кинта и да си вземеш вече каквото трябва.Колега задължително си взимаи 4.20 не по-малко за мен лично 4.50 си идва вече малко множко, а 3,90 малко така че 4.20 ти е перфектната дължина
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

-
- сериозен играч
Аз съм с тубертини 104,дължина 4.30,10-20 акция.
Макарата ми същата за която питаш.
И двете съм много доволен
Макарата ми същата за която питаш.
И двете съм много доволен

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Преди време се сдобих с един Шекспир Одеса Пауърплей на 4.20, но много трудно се намира понеже е стар модел.hanzara написа:Явно в бг има само един с Tubertini и нито един с Shakespeare
Пръчката е добра според мен, па може и да не разбирам