Аматьорска лига по "Фидер" риболов 2011 г.

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Re: Аматьорска лига по "Фидер" риболов 2011 г.

Мнение от Коце © »

Един кръг задължително на Извево!
penev_pavel
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от penev_pavel »

Аз не знам на някой да не му е харесало на .Копринка , като дестинация , терен , място за лагеруване "едри риби " :wink: , център е както каза Коки и всеки ще му е почти еднакво на километри.А нещо за Домлян говорехме ? Не че ме бърка къде , но да сме повече хора .И последно за купите подкрепям Яно за жълтото.
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от barbolov.1977 »

Здравейте колеги.Днес попадам на темата,защото имах доста ангажименти.Аз лично адмирирам създаването на аматьорска лига по Фидер.След успешните 2 първи състезания у мен се поражда съмнение,че въпросните 30 места,ще стигнат.Фидеристите сме много и след като вече има организация броят на участниците ще скочи неимоверно.Аз и моя приятел с когото ходим заедно на риба,ще участваме задължително.Искам да искажа най-сърдечни благодарности на Коки,които се зае с това начинание.Копринка е отличен избор,а за купата съм за белия цвят.Поздрави бъдете живи и здрави
Изображение
Аватар
lmm
новобранец
новобранец

Мнение от lmm »

Коки,идеята ти е страхотна! :smt023 Всички чакаме с нетърпение първия истрел за старт на първото състезание по фидер риболов за 2011год. До тогава всики да загряват :smt006 :drinkers:
Последно промяна от lmm на Сря Фев 02, 2011 8:51 pm, променено общо 2 пъти.
koki

Мнение от koki »

Привет,
Идеята ми за таз годишната „Джадай“ лига е следната да има няколко състезания. Но да се присъждат точки само от две от тях за самата лига . Става въпрос за яз.Копринка началото на м.Юли и края на м.Септември .
Другото ми предложение е да състезанието на яз.Копринка да бъде в два дена. Първия ден събота ще има свободна тренировка до 12 ч. като на нея е хубаво да присъстват всички които ще участват от 12 до 12 30 теглене на жребии за самото състезание. Подготовка за самото състезание и настаняване по секторите до 14 ч. Старт на състезанието в 14 15 до 19 15 .
Теглене на рибите и изтегляне на стартов номер за неделя. В неделя старт на състезанието в 6 30 , до това време всеки трябва да се е настанил и да бъде готов за надпреварата. 11 30 край на надпреварата , теглене на рибите и обявяване победителите и церемония по награждаване.
Малка веселба след състезанието. За м. Септември сценария е същия като ще бъдат променени само часовете. Ранна пролет може да направим едно състезание на р.Дунав, а по-време на забраната на арендован язовир. Месец Юли и Август не са подходящи за провеждане на състезания по простата причина ,че са отпускарски.
Максимален брой на участниците за състезанията на яз.Копринка 30 човека. Такса за записване 20 лв. разпределят се между първите трима в генералното класиране в съотношение 50, 30 ,20 процента. От събраните пари за награден фонд ще бъдат платени купи или плакети. За самите състезания таксата ще е в размер на 10 лв. Разпределя се по същия начин като от събраната сума се вади стойноста на медалите и награда за най-голяма риба в рамер на 20 лв. Първото състезание ще бъде на Копринския ръкав а второто до Садките / състезанието от миналата година и по-миналата година „фидер фест“/.
За всички други състезания такса в размер на 10 лв. като допълнително ще се решава какво да се събира допълнително за празненствата след състезанията.
Нека всеки изкаже своето мнение по предложеното от мен .

Място на първото състезаниe, линк ето ТУК

Изображение

Място на второто състезание , линк ето ТУК

Изображение
Аватар
SaSho-Sensas
фен клуб-скобар

Мнение от SaSho-Sensas »

Аз съм за,а да те питам Коки през Март месец ще спретне ме ли едно състезание на платен гьол.Предлагам да пуснеш по една анкета за гласуване че време не остана
SENSAS TEAM-the best fishing team
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

SaSho-Sensas написа:Аз съм за,а да те питам Коки през Март месец ще спретне ме ли едно състезание на платен гьол.Предлагам да пуснеш по една анкета за гласуване че време не остана
qno_zloo написа:....Сандо, и март ще е кокал на всякъде.
АЗ съм за. :wink:
kozeboy написа:Един кръг задължително на Извево!
...Ама тоя път аз ще редя секторите :x
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

qno_zloo написа:...Ама тоя път аз ще редя секторите :x
Айде,айде са пък сектора ти крив :)
Иначе за Извево през Март и аз съм ЗА!!!
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

...имах проблем със сектора, най-малкия учасник ми ограничаваше дистанцията, а тя беше 30м. и за късмет се оказа тиняк , пълни с водорасли. По на близо извадих една каракудка и незнаино как спасих капото с 1бр. шаро......... :ANAL:
И ти да си , и ти ще прънкаш.. :drinkers:

Изображение
koki

Мнение от koki »

Привет,
Обмисля се състезание в началото на м.Март / покрай почивните дни за 3 март/ като най-вероятна дата за провеждането му ще е 06.02.2011 г. Неделя. Не знам дали почивните дни няма да са пречка за участие на повечето от хората. За сега вариантите са два някъде около Пловдив или Казанлък.
На състезанието може да се обсъдят предстоящите други такива. Водоема ще бъде свободен така ,че всеки който има намерение да участва трябва да предвиди труден риболов на обичайните заподозрени :lol: :lol: :lol:
Очакваме вашите мнения по датата за провеждането на мероприятието :wink:
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от barbolov.1977 »

Привет Коки,идеята ти за състезанието на Копринка да е във два дни е отлична,защото всеки ще има време за изводи и корекций.Ще се получи много добре.За р.Дунав и за арендован водоем през забраната също е отлична идея.Така,че за началото на март чакаме дата и водоем без значение къде е аз съм за.Ще направя всичко възможно да присъствам на всички състезания.Подкрепямете на 100% Коки.Поздрави бъди жив и здрав
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

...бе Коки, аз вече съм в леглото на 5 метра от монитора, ама да питам каква е връзката мезду 3 март и 06.02.2011.............

Иначе, взимам две шишета водка и казваш къде, и съм там. :drinkers:

Изображение
koki

Мнение от koki »

qno_zloo написа:...бе Коки, аз вече съм в леглото на 5 метра от монитора, ама да питам каква е връзката мезду 3 март и 06.02.2011.............

Иначе, взимам две шишета водка и казваш къде, и съм там. :drinkers:
Тогава има 4 почивни дни, евентуално може да изместим датата за 13.03.2011 г.

Иначе има грешка в записването не е 06.02.2011 , 06.02.2011 г.

До края на седмицата ще има яснота за водоема, условията и точната дата. :D
Последно промяна от koki на Вто Фев 08, 2011 9:03 am, променено общо 1 път.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

:smt005 :partyman: :axe:

Изображение
koki

Мнение от koki »

Пролетен турнир по фидер риболов / откриване на състезателния риболов(фидер) за 2011 г/
яз.Правище 13.03.2011 г. / Неделя /
Правила за провеждане на любителско състезание по „Фидер” риболов.

1. Статус на риболовния турнир.
1.1. Открит турнир по спортен риболов /с дънна пръчка-английски тип „Фидер”/.

2. Цели.
2.1. Насърчаване на спортния риболов
2.2. Насърчаване на съвременните принципи на рибарството, увеличаване на спортните умения, обмен на опит в областта на спортния риболов.

3. Място и време на провеждането състезанието.
3.1. Състезанието ще се проведе 13 -ти Март 2011 год. на яз.Правище
3.2. Характеристики на водоема. / свободни язовири/
3.3. Основните видове риба, които са активни по това врем на годината са: „Бабушка”,
„Костур” , „Кефал” и „Каракуда“
4. Участници
4.1. Турнирът е отворен. Има призьори само в индивидуалното класиране.
4.2. Позволено да участват Всички, които имат валиден риболовен билет.
4.3. Предварителната регистрация задължителна
4.4. Целта на предварителната регистрация е за да се изчисли броят на участниците да се оптимизира подредбата на секторите . Крайният срок за регистрация е 06.03.2011 г.
4.5. Окончателна регистрация се извършва на място на водоема определен за надпреварата

5. Правилата на надпреварата.
5.1. В надпреварата важат следните правила.
5.2. Надпреварата се провежда в 1 кръг на 5 часа.
5.3. Всички участници се намират в предварително определени сектори , чийто брой се определя в зависимост от броя на предварително регистрираните участници:
5.4. Има ограничения за захранката и живата стръв . Един състезател има право да използва не повече от 12 литра овлажнена и пресята смес, включително бои и глина, не повече от 1 кг жива стръв .
5.5. Минималната допустима дължина на живарника е 2 м.
5.6 След претеглянето на улова, същия се връща задължително във водоема
6. Теглене на рибите и обобщаване на резултатите.
6.1. Награждаване на участниците
6.2. Награда за най-голяма риба.
6.3. Допълнителни награди.

7. Финансови параметри
7.1. Разходите риболовците по отношение на пътуването до мястото на състезанието са за тяхна сметка
7.2. Такса за турнира е в размер на 10 лева./награден фонд/ 1 –во място 50 % , 2-ро място 30% и 3 –то място 20% от наградния фонд. /
7.3. Такса за празненството след състезанието е в размер на 4 лева./ включва 2 кебапчета, 2 кюфтета , кенче с бира , хляб , лютеница , посуда и дървени въглища за скарата/
Ако сумата на покупките е по-малка / голяма / от 4 -те лв. Сумата за празненството ще бъде коригирана.

Максималния брой на участниците е 33-ма човека . Тези участници ще бъдат разделени в три сектора.

Регистрацията за състезанието от 6 до 6,30 ч.
Настаняване на по секторите и подготовка до 8,55 ч.
Старт на състезанието 9 ч.
Край на състезанието 14 ч.
Измерване на улова от 14 до 14 30 ч.
Награждаване 14 30 до 15 ч.
Веселба след мероприятието :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Записали се участници за турнира:

1. Koki- Калин Стоянов
2. Ceco 65 - Цветан Спасов
3. hitthehead- Десислав Йорданов
4. lastika- Калин Запрянов
5. Краси Асгд-Красимир Кюрпеков
6.Петър Василев
7.kozeboy-Костадин Котев
8. Sasho-фидера-Александър Христов
9.Теди- Теодор Христов
10.Ники Дончев
11.Чочо- Стойчо Костадинов
12.qno_zloo-Мариян Лозев
13.Oldi-Александър
14.Romanista
Последно промяна от koki на Чет Фев 10, 2011 12:14 am, променено общо 8 пъти.
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”