Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Още за даляните от варнненския в.Черно море...
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Здравейте и от мен. Бат Милене ,моля да не ме бъркаш с Морския. Във този форум съм с истинското си име "Mitaka". Просто в другия форум името ми беше заето и затова се кръстих "Дармадан" , за да съм сигурен че е свободно. Наистина не ми се вярва лекар и полицай да дърпат далян всеки ден. Като знам какъв труд е по скоро епизодично - да. Обаче имам познат златар ( не е арменец ), които почти всеки ден пуска и дърпа мрежи с лодката си . Както се казва най-добрия златар сред рибарите и най-добрия рибар сред златарите. Аз имам двама комшии далянджии . Тошко Дюзата , който почина на Никулден преди години и Тошко Чумата дето държи даляна на 102 буна. Тайфите са много колоритни , но чак пък лекар или адвокат?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... ти попитай Кой ще те запознае с тях... бе, адаш ! Ветеринарен лекар и адвокат има!(наследи дяла на брат си Стефан Ц.) знаеш ли ква'е скица ...че и певец си пада по стари градски песни - познай кого потърси най-напред. Можеш да познаеш и с кого направи 1ия си дует - "г-жа Маре ..... " разказвал съм ти
Случайно ли сме от една порода
... аре да ми покажеш онуй чудо - иконата - нямам търпение!

Случайно ли сме от една порода

... аре да ми покажеш онуй чудо - иконата - нямам търпение!
Последно промяна от durumov на Пон Юли 17, 2006 10:46 am, променено общо 2 пъти.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъй ши'стане ....няма как !!!batmilen написа:Дуруме при икона се ходи с една ока червено вино в ръка...да се прелее и помене...![]()
![]()
![]()
![]()
...аре чи ми стана ... едно сухо в устата ... пък и биричката омръзва...както и тъпите мачове

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ПОСЛЕДНО !!!
ДАЛЯНИТЕ ОСТАВАТ !!!
...е кой се смее последен Батка...
......няма да подценяваш Севера !!! нали... имам май път към теб в Неделя....ако ни та'й страх...ела ми ...ши ти звънна от Бургас!

ДАЛЯНИТЕ ОСТАВАТ !!!
...е кой се смее последен Батка...

......няма да подценяваш Севера !!! нали... имам май път към теб в Неделя....ако ни та'й страх...ела ми ...ши ти звънна от Бургас!

Добре си ми дошъл Дуруме...ама аз съм в Сливен...докато другите си пекат телесата на плажа...ние вместо тях опъваме ... сливенската перлова и мезим с мренки...
нали трябва да пазим отпуска за лефчовци и зарганета...
абе тука в един магазин...има ТИКА мачови макари и хубави и не много скъпи мачови пръчки...кво ти е мнението за тях....то всичко е китайско карго....ама добре изглеждат на пръв поглед...

абе тука в един магазин...има ТИКА мачови макари и хубави и не много скъпи мачови пръчки...кво ти е мнението за тях....то всичко е китайско карго....ама добре изглеждат на пръв поглед...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Точно така и аз правя ... направо ми се "еб....ва май......" ама стискам зъби и др. работи ...и вазелин си помагам даже.... всички са по отпуски - аз бачкам, че и дневален стоя по някой друг ден в името на Негово Величество Риболова !!!batmilen написа:..........нали трябва да пазим отпуска за лефчовци и зарганета...

Не ти трябва !!! ....моята ТИКА е от 2004 г. - промоция от Пловдивското изложение - през м. Май - много лагери - 10 брояbatmilen написа:..........абе тука в един магазин...има ТИКА мачови макари и ....

Ако ще си взимаш TICA 4000, 5000 .... една такава Доктора изтърва случайно на бетона на пристанището от ръцете си ... тя се заклини - дадох я на мн. добър майстор - оправи я той...тръгна машината , ама не е същата със същия мек ход - има шум в движението някакво - заради червячния механизъм, защото си е направило канал водещия чарк и сега се движи не по гладкото легло , а по надрана повърхност и на 10-20 маха с дръжката усещам как прихърква горката - е писано и е било паметник да стане !
Ъ и язе взех да се услушвам за Тиката...имам една с 2-3 лагерчета...ама освен за "парашутно" изпълнение за друго не става...шъ си трая зя едно Шимано Ексейдж 4000...ама при Локалчо има само до 2500...за лефчовците требе по яка...Тоя Корморан Кронос 3500 излезе боклук...не че не върви...ама коя тръбен бигел прай номера...където е съединен с конуса преди лагера...се получава каналче и по-тънката месина спира там...и трябва всеки път да я премествам ръчно....ебати макарата...баш на мен ли се падна...Другия Корморан Сий Кор Про 4000...след като на Жорето "стажантката" потанцува върху него на 25 март в Несебър...зе нещо да хърка...преди си мъркаше като котарана...абе аман от китайски боклуци....накрай ша се прежаля и ще зема едно Шимано Стела...ама срува колкото 2 трабанчета и половина... 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
....batmilen написа:.....Тоя Корморан Кронос 3500 излезе боклук...не че не върви...ама коя тръбен бигел прай номера...където е съединен с конуса преди лагера...се получава каналче и по-тънката месина спира там...и трябва всеки път да я премествам ръчно....ебати макарата...баш на мен ли се падна...

Аз, Батка..... 1,5 години съм го чакал тоз модел да го произведат.... точно толкова време си казах няма да купувам НИЩО....знаеш ли колко ми беше тежко ...... че и за други работи.... а злите езици са дълги ....ам аз съм дебела глава.
Сега наред са гумите - само това остана ...дребна работа са обаче ... кахъра оставям назад ... Живея с приятелите и приятелките....последните гледам да не ги познава жена ми....