Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак на канала
- misho_tsakov
- ще става разбирач
Re: Пак на канала
Явно си се оправил, но ако не дай боже пак ти се случи - капи Тобрекс (капки, има ги навсякъде) докато намериш лекар. Широкоспектърни са и помагат. Не прекалявай, че има антибиотик в тях - решение са докато намериш офталмолог.
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
- kodek
- ще става разбирач
Здравейте отново, проблема се оправи
Дофторката извади парче от торен и песъчинка, намаза с нещо, изписа капки и сега е ОК.
Направи и оферта (ако не мине до 3 дни, имам чисто нови китайски 8мегапиксела с вградена светкавица и зуум)(след новата година очаквам нова доставка с опция нощно виждане, след 2 ракии)
Преди да си тръгна я попитах : как разбра, че е торен?,Тя каза: Съпруга ми и брат ми са риболовци.Та през годините са идвали техни колеги, на един вадих кукичка, на друг парче от олово,парче от перо и т.н.Все рибарски проблеми.
Няма да си сменям аватара! с болното вида повече и от здравото.
Ма вчера бях бая притеснен(и малко уплашен).
Извинявам се предварително за отклонението, но всичко е добре кога върви на добре(не си спомням кой го беше казал).

Дофторката извади парче от торен и песъчинка, намаза с нещо, изписа капки и сега е ОК.
Направи и оферта (ако не мине до 3 дни, имам чисто нови китайски 8мегапиксела с вградена светкавица и зуум)(след новата година очаквам нова доставка с опция нощно виждане, след 2 ракии)

Преди да си тръгна я попитах : как разбра, че е торен?,Тя каза: Съпруга ми и брат ми са риболовци.Та през годините са идвали техни колеги, на един вадих кукичка, на друг парче от олово,парче от перо и т.н.Все рибарски проблеми.
Няма да си сменям аватара! с болното вида повече и от здравото.
Ма вчера бях бая притеснен(и малко уплашен).
Извинявам се предварително за отклонението, но всичко е добре кога върви на добре(не си спомням кой го беше казал).
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
КУКИЧКААА .. ЛЕЛЕЕЕ КАКВО ПРАВЯТ ТИЯ ХОРА КУКИЧКА В ОКОТО УЖААСС...БАСИ ЛОШИЯ КЪСМЕТ ПАЗИ БОЖЕ... Айде торен иди-доди опасно но сравнение с кукичка...
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
браво за излета колега а това с окото дано за в бъдеще да няма подобни инциденти защото здравето си е най важното нещо иначе в неделя и аз бях на канала коли много лудница застанах на едно местенце до моста че друго нямаше;Д сложих златно манисто с жълто силиконче за 1 час хванах 2 кефлета иначе колегата до мен за същото време хвана около 15сетина кефлета на торен забелязах че рибата се е набила под корените и си трябва малко червеичета да се изкара който аз нямах де е поне най после направих сефтето на тоя канал:}
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.