Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Слайдери
Модератор: emo vasilev
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Слайдери
Копирай URL адреса на връзката и я поставяш между img
Форти фор (Димата)от другия форум ме посъветва конеца да не го слагам по цялото перо, защото ще задържа мръсотия при цъфтеж на водата, а и си е допълнително съпротивление

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за пояснението за снимките,относно конеца защо не каза по рано,гледах от твоите и за това ги направих така.Точно Форти фор беше качил един сайт с много готини плувки,там почти всички бяха навити до горе с конец.Мисля да ги пробвам така тази година,че не ми се развалят.Форти фор (Димата)от другия форум ме посъветва конеца да не го слагам по цялото перо, защото ще задържа мръсотия при цъфтеж на водата, а и си е допълнително съпротивление
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Споко колега и моите са направени с конец, но ще си ловя с тях. Следващите вече ще са както трябва 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- научил се да хвърля
Браво колеги навихтеме и аз ще пробвам да си направя някои друг слайдер.Ползвам 4,5,6,грамови без утехнения и тези по магазините неми допадат много и ще пробвам даси направя такива по мой вкус. 

-
- новобранец
Ъплоудвай ги на свестен сървър като picasa на google на пример там можеш да качиш към 1 гб
снимки и има много опций това е най доброто за тази цел.А слайдерите са много добри най добрите във форума които съм виждал до сега но е добре да ги правиш и от пауново перо има по добро поведение в водата не случайно всички водещи фирми и до ден днешен ги правят така.Също така е добре да правиш и модели които имат някяква носимост защтото тези при дадени обстоятелства направо могат да ти спрат риболова особено кагато на голяма дистанция трябва да(лежиш на дъното с едра стръв,при вълнение,силен страничен вятър и тнт)тези са най подходящи за много капризно кълване,фина стръв и тнт.Но като цяло са невериятни бих си купил от теб на добра цена и с уговорка за грамажи и др ако продаваш естествено
За снимките:админите не позволяват да им върви код за препращане или да отваря други сайтове сам се сещташ защо
снимки и има много опций това е най доброто за тази цел.А слайдерите са много добри най добрите във форума които съм виждал до сега но е добре да ги правиш и от пауново перо има по добро поведение в водата не случайно всички водещи фирми и до ден днешен ги правят така.Също така е добре да правиш и модели които имат някяква носимост защтото тези при дадени обстоятелства направо могат да ти спрат риболова особено кагато на голяма дистанция трябва да(лежиш на дъното с едра стръв,при вълнение,силен страничен вятър и тнт)тези са най подходящи за много капризно кълване,фина стръв и тнт.Но като цяло са невериятни бих си купил от теб на добра цена и с уговорка за грамажи и др ако продаваш естествено
За снимките:админите не позволяват да им върви код за препращане или да отваря други сайтове сам се сещташ защо
-
- вече хвърля и на тежко
Правя ги от папур защото такъв материал имам,не ми се търси пауново перо защото е много тегава работа издирването му.Да кажа няколко извода които си направих от ползването на слайдерите....petermvelev написа:Също така е добре да правиш и модели които имат някяква носимост защтото тези при дадени обстоятелства направо могат да ти спрат риболова особено кагато на голяма дистанция трябва да(лежиш на дъното с едра стръв,при вълнение,силен страничен вятър и тнт)тези са най подходящи за много капризно кълване,фина стръв и тнт.
1-во Материала е добър,но не можеш да направиш еднакви грамажи,носят различно.Когато изсъхне става доста крехък и при по силен удар може да се счупи,особенно ако търсиш дистанций.
2-ро Антените на слайдерите трябва да са по-къси,максимум 1=3(все се чудих защо не са отпуснали още малко перо) тоест при 7см.тяло,антената 21см.В противен случай влакното много се усуква при полет около плувката(без значение колко носи слайдера).Това обаче не се забелязва при Ваглерите,явно от по-голямата тежест в тях.
3-то Перфектния вариант е сменяеми антени,при възможност еднакви на всички слайдери,почти няма ситуация при която да останеш изненадан.
Имам и по тежки слайдери 15,18,20грама,но тогава не ги снимах.На откриването лових с 20гр.при силен насрещен вятър на 35-40 метра на пропадане.