Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ПОПЧЕТА - 2011
аз отново имам информация колеги. Ходих в Неделя пак на Балчик. От 1 до 4:30 нямах нито един удар на червей, но един колега от Балчик хвана 6 броя на стръв пилешко сърце.
Смятам тая неделя пак да си опитам късмета ако времето е хубаво. Тоя път ще се запася с пилешко и аз.
Човекът каза, че сега най му кълвяло на пилешко !
Смятам тая неделя пак да си опитам късмета ако времето е хубаво. Тоя път ще се запася с пилешко и аз.
Човекът каза, че сега най му кълвяло на пилешко !
Първо чета, после питам !
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Нямаше и днес попчета на Балчик ! Пробвах на пилешки гърди и на червеи, но ....
2 мини бройки и една добра. А иначе около мен колегите вадиха на 30 минути по една на по 4-5 въдици.
Сценката се разиграва от 2:30 до 5 следобяд. Времето захладня термометъра закотви на 7 градуса, а водата
Сутринта обаче при по-хубавото време са поизвадили по една малка кофа за час-два !
2 мини бройки и една добра. А иначе около мен колегите вадиха на 30 минути по една на по 4-5 въдици.
Сценката се разиграва от 2:30 до 5 следобяд. Времето захладня термометъра закотви на 7 градуса, а водата

Сутринта обаче при по-хубавото време са поизвадили по една малка кофа за час-два !
Първо чета, после питам !
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, колеги
Някой има ли информация как е каята във Варна? 

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Във Варна не знам, обаче в Поморие на пристанището - аз 1 брой, колегата 4. Аз хванах и една щайга. Рибите бяха пуснати обратно в морето. Рано и е още според мен, но важното е, че открихме с риба.Evgeni Jordanov написа:Здравейте, колегиНякой има ли информация как е каята във Варна?

- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
В момента наистина е рано за кая, защото е студено... Вчера с един приятел излязохме да се разходим по Морска гара и до буните. Студа не беше изгонил рибарите, тук-там имаше по някое малко попче, но общо взето никой не беше доволен от улова си. Да се надяваме малко да се стопли времето и да задържи така 4-5 дена, че да излезе каята 

Ами добре дошъл!Благодарим! И тъпкано да ти се връща!Здравейте колеги, макар и не по темата това е първия ми пост и ако модераторите сметнат ,да трият просто искам да Ви пожелая успешна година.

-
- научил се да хвърля
Рано е още май.Ходих в петъка с още двама човека на трета и втора буна на кранево и изкарахме по 2-3 попчета (рибите бяха върнати в водата) на човек още е рано.
- kristian91
- новобранец
поповете са най много през май месец, ше има да се чака до тогава 

- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Пробвай на буната, но по-добре на 3-та (ако не ти е далече) или пробвай на Морска гара на малкото фарче, под Пилотска станция. Хвърляй по посока към вехата (един тънък буй дето има), ако има кая на Морска гара по това време, тя ще е тамberk0199 написа:През уикенда мисля да пробвам на 1 буна във Варна ако е убаво времето поне да подишам малко чист въздух

- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Mi7chell написа:Ако има кая по това време, се търси нощем...не си втълпявайте неща..
Незнам нощем или денем, обаче познатите ми, които ходиха сега за кая си ловиха през деня, а вечерта е нямало никаква разлика с това, през деня... Пак бройките са били малко - около 5-6 на човек.
- borkok
- научил се да хвърля
Пак като са взели и толкова.