Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дръжка за кеп
Модератор: dantho.mihov
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Дръжка за кеп
Винаги е хубаво да имаи по-дълъг кеп, особенно когато ловиш с дълъг директен или болонезе.
Вярно е, че на 99% от случаите ще го ползваш на 3 метра, но именно в останалият 1% най-често вписват хубави риби.
Аз ползвам Colmic Kubas -5м /щекерна/, ползвам я предимно на 3 колена, но другите две са винаги на една ръка разстояние...
Вярно е, че на 99% от случаите ще го ползваш на 3 метра, но именно в останалият 1% най-често вписват хубави риби.
Аз ползвам Colmic Kubas -5м /щекерна/, ползвам я предимно на 3 колена, но другите две са винаги на една ръка разстояние...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- masterman
- научил се да хвърля
Здравейте, бих искал да попитам дали има значение дръжката дали ще е тип щека или телескопична, или е въпрос на лична преценка. Харесал съм си два модела на сенсас единия е тритон 3м. /тип щека/, а другия алигатор 3м. /телескопичен/ и не мога да реша коя от двете да си взема.
п.п. извинявам се на колегата че задавам въпроса в неговата тема.

п.п. извинявам се на колегата че задавам въпроса в неговата тема.
ГУСТО МИ Е!
- masterman
- научил се да хвърля
благодаря колега за съвета и помоща купих тритонаgogen написа:Ако си вземеш със щекерна сглобка, ще можеш да я ползваш на различни дължини.
ГУСТО МИ Е!